شیرینی ناپلئونیِ خانگی با خمیر هزارلا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 160
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینی هایی است که هرکس آن را ببیند، بی خیال درست کردنش می شود. در نگاه اول یک نوع پیچیدگی هایی دارد که از دشواری پختش حکایت می کند.

مواد لازم:


  • خمیر هزارلا 1 ورقه
  • خامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوان
  • پودر قند مقدار لازم

694601_935.jpg


طرز تهیه:


1- روی سطح کار آرد بپاشید، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید).

2- ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.

3- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک رویی خمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).

4- در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.

5- یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).

6- روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).

7- پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و در صورت تمایل کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.

نکته: دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا