- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد اولیه برای 8 نفر :
برنج 1كیلو
گوشت نیم كیلو
كره 250گرم
كشمش 150گرم (پلویی)
هویج نیم كیلو (خلال شده)
پیاز4عدد
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده)
برای تهیه این پلو ی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نكات:
1)بهتر است از ته چین گوشت برای این غذا استفاده كنید.
2)اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
برنج 1كیلو
گوشت نیم كیلو
كره 250گرم
كشمش 150گرم (پلویی)
هویج نیم كیلو (خلال شده)
پیاز4عدد
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده)
![t40vwrk4qgqvqu8c55pb.jpeg](http://uc.niksalehi.com/up2/images/t40vwrk4qgqvqu8c55pb.jpeg)
طرز تهیهبرای تهیه این پلو ی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نكات:
1)بهتر است از ته چین گوشت برای این غذا استفاده كنید.
2)اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.