غذا‌های خوشمزه روسی؛ از بیف استراگانوف تا پلمنی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 184
  • پاسخ ها 12
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
غذاهای روسی چه از بعد تاریخچه و چه از بعد کیفیت غالبا شهرت جهانی دارند. اغلب غذاهای روسی به شیوه ای طبخ می شوند که هم گرما بخش زمستان های طولانی و سرد این سرزمین و هم نشاط بخش روزهای گرم تابستانی آن باشند.

گر چه به نظر خارجی ها عجیب و غریب می رسد اما، غذا در روسیه با مواد اولیه بسیار ساده ای طبخ می شود که در عین سادگی بسیار مقوی و لذیذ هستند. در این مقاله فهرستی از غذاهای سنتی روسیه به شما معرفی می شود؛

اگر در طول برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸ قصد سفر به روسیه را داشتید، می توانید سری به رستوران های سنتی مسکو و دیگر شهرهای برگزار کننده رویداد جام جهانی روسیه بزنید غذاهای روسی را امتحان کنید.

Borscht

1648825_999.jpg


احتمالا معروف ترین غذای سنتی روسیه/ اوکراینی است که شهرت بین المللی هم دارد. برشچ یک سوپ قرمز رنگ است که از ترکیبات گوشت، سیب زمینی، هویج و گوجه فرنگی طبخ می شود.

گرچه در مناطق مختلف روسیه و اوکراین تفاوتهایی در شیوه طبخ این غذا یا مواد اولیه آن دیده می شود. این غذا را معمولا با کمی خردل و مقداری خامه سرو می کنند که هم به صورت سرد و هم به صورت گرم می توان آن را میل کرد. غذایی که هم در زمستان های سرد روسیه طرفدار دارد و هم در روزهای گرم تابستانی اش.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    Olivier Salad

    1648826_509.jpg


    این سالاد را به عنوان “سالاد روسی” در سراسر جهان می شناسند. این سالاد خوشمزه روسی که امروزه از ترکیبات مختلف سیب زمینی درست می شود،

    در دهه ۱۸۶۰ توسط Lucien Olivier سرآشپز بلژیکی معروفترین رستوران روسیه در آن زمان یعنی هرمیتاژ (Hermitage) ابداع شده است. بعد از مرگ لوسین، دستورالعمل اصلی این سالاد ناپدید شد اما ترکیبات سالاد که شامل خاویار، خرچنگ، اردک دودی، گوشت زبان گوساله و یک سس مخصوص و البته مخفیانه بود، برای همه مشخص بود.

    امروزه سالاد اولیور را از ترکیبات ساده تری درست می کنند. سیب زمینی پخته شده، هویج، تخم مرغ، نخود فرنگی، مرغ و یا گوشت گاو آب پز شده. این سالاد خوشمره که از محبوب ترین غذاهای روسی است را معمولا در شب های عید سال نو آماده و میل می کنند.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    بیف استراگانوف

    1648827_868.jpg


    یکی دیگر از غذاهای روسی که روسیه را به شهرت جهانی رساند. این غذای لذیذ از فیله بسیار لطیف و نازک گوساله، پیاز، قارچ و خامه ترش درست شده است. به نظر می رسد الکساندر گریگوریویچ استراگانوف نام این غذا را انتخاب کرده باشد. تمام افسانه هایی که به تاریخچه این غذا بر می گردد قدمت آن را به قرن ۱۹ ام می دانند. بیف استراگانوف در نقاط مختلف جهان به اشکال مختلفی طبخ و سرو می شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سوپ سولیانکا (Solyanka Soup)

    1648828_907.jpg


    یکی دیگر از سوپ های خوشمزه ای که در زمستان های سرد وطولانی روسیه که گاهی تا ۸ ماه طول می کشد، شما را گرم نگه داشته و قوای جسمی تان را تامین می کند.

    این سوپ ترش و شیرین ترکیبی است از گوشت گاو و گاهی گوشت مرغ که طعم اصلی سوپ سولیانکا از آن است و مواد دیگری چون خیار، زیتون، گوجه فرنگی، پیاز و جعفری.

    این سوپ خوشمزه را به عنوان یک غذای درمانگر در روسیه می شناسند.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    بلینی (Blini)

    1648829_328.jpg


    بلینی که به پنکیک روسی معروف است بسیار شبیه پنکیک فرانسوی (French crêpes) است. تنها تفاوتش در این است که برای تهیه خمیر بلینی از مخمر استفاده می شود که آن را سبک تر می کند. در حالی که بلینی را اغلب همراه با خوراکی های شیرین و چاشنی هایی چون گوشت چرخ کرده، سالاد تخم مرغ و پنیر شیرین می خورند، اما معروفترین غذایی که همراه با این پنکیک سرو می شود، خاویار، خامه و عسل است. بلینی در روسیه بسیار محبوب است و روس ها معمولا در جشن های خود از این پنکیک پر طرفدار برای پذیرایی از مهمانان استفاده می کنند
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سوپ اوکروشکا (Okroshka)

    1648830_789.jpg


    یک غذای ایده آل برای روزهای گرم تابستان. اوکروشکا نوعی سوپ سرد است که به شکل سنتی از مخمر نان تهیه می شود. گوشت آب پز، تربچه، خیار، سیب زمینی پخته، تخم مرغ و خامه مواد تشکیل دهنده این سوپ تابستانی است. مایع تشکیل دهنده این سوپ گاهی کفیر است همراه با آب معدنی. البته برای افرادی که رژیم دارند نیز همین غذا را بدون گوشت هم می توان تهیه کرد که آن هم محبوبیت خودش را دارد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    کتلتی (Kotleti)

    1648831_659.jpg


    کتلتی یک غذای خوشمزه روسی است که از تکه های گوشت سرخ شده همراه با گوجه فرنگی و قطعات نان تست تهیه می شود. این غذا که با گوشت گوساله یا مرغ طبخ می شود، به شکل سوخاری شده و بسیار پر طرفدار است و معمولا همراه با سیب زمینی سرخ شده و پاستا سرو می شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    پلمنی (Pelmeni)

    1648832_235.jpg


    هیچ کسی دقیقا نمی داند چه زمانی روس ها طبخ پلمینی را شروع کردند، اما این غذا را همه روس ها به عنوان یک غذای ملی می شناسند.

    این غذای خوشمزه که برای تهیه اش زمان زیادی لازم است را معمولا در مواقع خاصی که فرصت کافی دارند، طبخ می کنند. اما اگر زمان کافی برای تهیه خمیر آن را ندارید می توانید خمیر نیمه آماده اش را از یک سوپر مارکت تهیه کنید و بلافاصله طبخ آن را شروع کنید.

    البته فراموش نکنید آن پلمینی که از سوپر مارکت تهیه می کنید نه کیفیت همتای خانگی اش را دارد و نه طعم و بوی آن را. این غذا معمولا از گوشت گوساله یا بره و یا ترکیبی از هر دو تهیه و همراه با خامه ترش سرو می شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    Kholodets

    1648833_648.jpg


    خولودتس شاید در نگاه شما زیاد جلب توجه نکند. ولی این غذای سنتی روسی به طرز شگفت انگیزی خوشمزه است. پیشینه این غذا به زمان هایی باز می گردد که مردم مجبور بودند برای نگهداری گوشت دست به ابتکار و خلاقیت بزنند. تهیه این غذا بسیار زمان بر است و گاهی بیش از ۷ ساعت طول می کشد.

    برای تهیه آن گوشت تازه را به مدت ۷ ساعت می پزند، بعد آن را به قطعات کوچک برش می زنند و در ظرفی قرار داده و تمام سطح آن را با مقداری از سس گوشت می پوشانند.

    بعد آن را در یخچال می گذارند تا سرد شده و به شکل ژله ای ببندد و روز بعد این غذای خوشمزه را برای صبحانه میل می کنند.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    شاه ماهی شور (Salted Herring)

    1648834_934.jpg


    اگر چه سنت طبخ شاه ماهی آبهای شور همراه با شکر و چاشنی در دانمارک، آلمان، هلند و سوئد نیز مرسوم است، اما شاه ماهی شور روسی بهترین نوع آن است. این غذا که همراه با تکه های نان و پیاز سرو می شود، ترکیب بسیار خوشمزه ای را ایجاد می کند. گاهی از شاه ماهی در تهیه سالاد نیز استفاده می کنند و آن را همراه با سیب زمینی، هویج، سس مایونز و پیازچه سرو می کنند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    132
    بالا