زیتون های سوخاری؛ مخلفات باکلاس کنار غذا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید. این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.


مواد لازم:
  • زیتون بدون هسته 200 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 1 حبه
  • ژامبون خرد شده (اختیاری) 2 ورق
  • جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 1/2 فنجان
  • تخم مرغ هم زده 1 عدد
  • خرده نان یا پودر سوخاری 1/2 فنجان

1122901_777.jpg



طرز تهیه:

1-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

2-مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

3-در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

4-وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
1
بازدیدها
92
بالا