- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
غذاهای محلی استان
خورش فسنجانی که با کشک تهیه میشود، آش شیر، کباب تهتالی (تتالی) یا همان کبابتابهای، آش خیار، آبگوشت دودار، آش ترخینه با شکمبه، گوشتابهی اراک، شفته یا کوفته اراکی، کوفته تفرشی، آش گندینه، پتله پلو و... را نباید از دست داد.
رستورانها
رستوران مکث، رستوران سنتی کوهستان، کوه نور، قزلپارک، هدهد صبا، ایزیدیزی، گلباران و کارن تنها چند رستوران از رستورانهای بیشمار این استان هستند.
صنایع دستی
فرش دستباف استان مرکزی، گلیم ساوه که سابقهاش به دوران صفویه برمیگردد، مسگری، رفوگری، رنگرزی، گیوهدوزی،کندهکاری و قلمزنی روی چوب، منبتکاری، معرق، خراطی و پیکرتراشی از صنایع دستیایست در این استان طرفداران زیادی دارد.
خورش فسنجانی که با کشک تهیه میشود، آش شیر، کباب تهتالی (تتالی) یا همان کبابتابهای، آش خیار، آبگوشت دودار، آش ترخینه با شکمبه، گوشتابهی اراک، شفته یا کوفته اراکی، کوفته تفرشی، آش گندینه، پتله پلو و... را نباید از دست داد.
رستورانها
رستوران مکث، رستوران سنتی کوهستان، کوه نور، قزلپارک، هدهد صبا، ایزیدیزی، گلباران و کارن تنها چند رستوران از رستورانهای بیشمار این استان هستند.
صنایع دستی
فرش دستباف استان مرکزی، گلیم ساوه که سابقهاش به دوران صفویه برمیگردد، مسگری، رفوگری، رنگرزی، گیوهدوزی،کندهکاری و قلمزنی روی چوب، منبتکاری، معرق، خراطی و پیکرتراشی از صنایع دستیایست در این استان طرفداران زیادی دارد.