دنیای خوشمزه جات(دسر،شیرینی،کیک و نکات آن)

Miss_F

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/07
ارسالی ها
31
امتیاز واکنش
421
امتیاز
271
محل سکونت
مشهد
تکنیک های جدا کردن و برش ژله از انواع قالب ها
اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، نکات زیر را بخوانید .

قبل از خارج کردن ژله چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید

آماده سازی قالب:

برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

نحوه خارج کردن ژله از قالب:

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.


نکته ۲: همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:

صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .

تذکرات مهم:
برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.
بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.
قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتب خیس کنید

نکات مهم برای برش ژله :

همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.
کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.
 

پیوست ها

  • IMG_20171210_225443_119.jpg
    IMG_20171210_225443_119.jpg
    171.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Miss_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/07
    ارسالی ها
    31
    امتیاز واکنش
    421
    امتیاز
    271
    محل سکونت
    مشهد
    امروزه خیلی ها مخصوصا دخترخانما خیلی عاشق پاستیل هستن و یکجور نقطه ضعفشون محسوب میشه:aiwdffan_light_blum:(مثل خودم)
    حالا هم که انواع اقسام طرح و طعمشون تو بازار موجوده و دل ادمو میبره از طعم های ترش خوشمزشون:aiwan_light_fgfgblum:
    این خوراکی خوشمزه بدیش اینه که کارخونه ای هست و هزارجور حرف پشت سرشه که از چی و چی و چی درست شده و برای خود من نگران کننده بود و تصمیم گرفتم خونگیش رو درست کنم که مورد اطمینان هست
    اینم دستورش:aiwan_lggight_blum:

    مواد لازم :

    آب میوه یک پیمانه
    ژلاتین یک ساشه معادل 2 ق غ
    عسل ۲ قاشق غذاخوری
    برای میوه های شیرین یا آبمیوه به میزان دلخواه

    طرز تهیه:

    مواد را مخلوط می کنیم روی شعله بسیار کم میگذاریم، کامل که مخلوط شد نزدیک به نقطه جوش خاموش میکنیم. میگذاریم کمی حرارتش از بین بره و داخل قالب های پاستیل میریزیم داخل یخچال میگذاریم چند ساعت بمونه.

    نکته: اگر پاستیل دو روز در یخچال بمونه، بعداً ماندگاریش بیرون از یخچال بیشتر میشه.


    پاستیل ترش خوشمزه انار
    طرز تهیه

    نصف لیوان آب انار، دو قاشق غذاخوری شکر ، یک ساشه ژلاتین را با به روش بن ماری مخلوط کنید و بعد توی قالب بریزید و داخل یخچال بگزارید تا ببندد.
    به همین راحتی:aiwan_light_boast:
     

    Miss_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/07
    ارسالی ها
    31
    امتیاز واکنش
    421
    امتیاز
    271
    محل سکونت
    مشهد
    نکات و فنون پخت کیک

    ❓چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟

    ✅مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است
    ✅میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است
    ✅دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است
    ✅هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده
    ✅کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است

    ✅بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده
    ✅میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده
    ✅اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده
    ✅فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر


    ❓چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟

    ✅روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است
    ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅کیک به اندازه کافی نپخته است


    ❓چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟

    ✅کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است
    ✅شکر،مایعات و چربی کیک زیاد بوده است
    ✅کیک داخل قالب مانده و سرد شده است


    ❓چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟

    ✅قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است
    ✅قالب بیش از حد چرب شده است
    ✅مواد بیش از حد مخلوط شده است
    ✅مقدار مایعات زیاد بوده است
    ✅کیک بیش از حد پخته است


    ❓چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟

    ✅دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است
    ✅پخت کیک کافی نبوده است
    ✅میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است
    ✅کیک در هنگام پخت تکان داده شده است
    ✅در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است
    ✅زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است
    ✅بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است
    ✅مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده
    ✅مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است


    ❓چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟

    ✅فر قبل از پخت کیک گرم نشده است
    ✅شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده
    ✅مواد اندازه کافی مخلوط نشده است
    ✅میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده
    ✅میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است
    ✅از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده
    ✅مواد به درستی در قالب پخش نشده است
    ✅کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است


    ❓چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

    ✅مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است
    ✅سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده
    ✅مدت پخت کیک طولانی بوده است
    ✅قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده
    ✅کیک در معرض جریان هوا سرد شده است
    ✅مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است
    ✅میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده


    ❓چرا کیک خمیری و سنگین است ؟

    ✅مواد کیک خوب مخلوط نشده است
    ✅تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است


    ❓چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

    ✅قالب به درستی چرب نشده است
    ✅قالب به درستی اردپاشی نشده است
    ✅کیک به اندازه کافی نپخته است
    ✅کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده

    ❓ کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟

    ✅مقدارچربی کیک کم بوده است
    ✅مقدار شکر کیک کم بوده است
    ✅مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است
    ✅بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است
    ✅مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است
    ✅بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است
    ✅مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده
    ✅کیک داغ و سریع از قالب جدا شده

    موفق باشید:campeon4542:
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    132
    بالا