طرزتهیه خوشـی‌ السرایا، دسر عربی بسیار ساده و لذیذ!+عکس

  • شروع کننده موضوع *نغمه*
  • بازدیدها 305
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*نغمه*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
5,064
امتیاز واکنش
3,627
امتیاز
0
محل سکونت
همین نزدیکی
[h=2]خوشـی‌ السرایا یه دسر ساده و آسونه متعلق به کشورهای عربیه، چیز خاصی نیست فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین شده با شربت ولی لایه نان تست که با فرنی همراه میشه طعمش رو عالی میکنه.
[/h]
2296134197248159934.jpeg

مواد لازم
نان تست 4 عدد
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
شیر 3 لیوان
خامه صد گرم (نصف پاکت خامه صورتی)
گلاب دو قاشق
برای شربت
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
گلاب یک سوم لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق غذاخوری (عسل رو میتونید حذف کنید)
پسته
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

طرز تهیه
شکر و آب رو مخلوط کنید بعد آبلیمو رو اضافه کنید و روی شعله بگذارید بجوشه، دیگه در حین جوشیدن هم نزنید چون شکرک میزنه.بعد از اینکه شربت غلیظ شد، آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید. در رسپی اصلی زعفران نیست...
نانهای تست رو مکعبی خرد کنید، بهتره کوچیک یعنی یک در یک سانت خرد کنید. داخل تابه بریزید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا نونها کاملا برشته بشه. بجای تابه میتونید داخل سینی فر بریزید و در فر با حرارت 180 درجه تا نونها برشته و خشک بشه.
میتونید نونها رو پودر کنید یعنی بصورت کامل بگذارید تست بشه بعد داخل غذاساز تا پودر بشه.برای تهیه
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید. اگه اینکار رو نکنید بعد از اضافه کردن شیر نشاسته گلوله میشه.
شیر و خامه رو اضافه کنید.روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید، البته باید شعله خیلی کم باشه تا نشاسته کاملا پخته بشه.
بعد از اینکه
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید. فرنی خیلی زیاد نباید غلیظ بشه چون بعد از اینکه خنک بشه غلظتش بیشتر میشه.
نونها رو بین ظرفهای سرو تقسیم کنید. از شربت داغ رو روی نونها بدید، تو اینکار دست و دلباز باشید نونها حسابی باید با شربت خیس بشه.
اگه نونها رو پودر کردید باز نونها رو توی ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و روش شربت بدید.فرنی رو روی نونها بریزید.میتونید در ظرفهای تک نفره مثل من درست کنید، یا اینکه در یک ظرف بزرگ این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
رو درست کنید.
روی ظرفتون سلفون بکشید و روی سلفون رو با چنگال چند تا سوراخ کنید. سلفون میکشیم تا روی فرنی خشک نشه و سلفون رو سوراخ میکنیم تا فرنی عرق نکنه و روش خیس نشه.
این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
روز بعدش که نونها حسابی شربت رو جذب کردند خوشمزه تر میشه. واسه صبحانه هم خیلی خوبه روی این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
رو بصورت اورجینال با بادام، دانه کاج و پسته تست شده و غنچه های گل محمدی تزیین میشه.
در بعضی از رسپی ها بجای گلاب از عرق بهار نارنج استفاده میشه و روی
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
هم با مربای بهار نارنج تزیین میشه.
نکته:برای این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
از نشاسته ذرت استفاده میشه ولی میتونید نشاسته گندم رو هم جایگزین کنید.
همونطور که بالا هم توضیح دادم در اصل این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
از زعفران استفاده نشده و شما هم میتونید حذف کنید.
اسرافود
 

برخی موضوعات مشابه

بالا