نقد رمان معرفی و نقد رمان سونامی عشق | نیایش یوسفی کاربر انجمن نگاه دانلود

نیایش یوسفی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
381
امتیاز واکنش
10,647
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

نام رمان: سونامی عشق
نام نویسنده: نیایش یوسفی نویسنده انجمن نگاه دانلود
داستان از زبان : اول شخص
ژانر : معمایی ،عاشقانه ، اجتماعی
سبک : رئالیسم
ناظر: کـاف جـانـا
خلاصه:

این داستان زندگی دختری به نام سودا را روایت می کند که با ورود یک اتفاق بد در زندگی اش ، پی به رازهای زیادی می برد .
رازهایی که هر کدام روی زندگی و آینده اش تاثیر می گذارند و ورق جدیدی از سرنوشت ، برایش باز می شود
سرنوشتی که گره ی کور خورده به سه مرد جوان است !!!
یکی کینه جو!!!
یکی عاشق!!!
و دیگری گمراه!!!
و اما باید دید کدام یک می توانند این گره را باز کنند؟!

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    به نام خدا
    نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :
    -عزیزم ادامه بده

-خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم

-تند تند پست بزار

-تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن

و...........

برای آموزش " نقد " می توانید از تاپیک زیر بهره ببرید :

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    147342_lsbj_nqd.jpg

N.K.ROLING.

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    7
    امتیاز واکنش
    280
    یه چن تا چیزو یادداشت کردم مربوط به پست های اواخرتونه.
    پست23: تلخه رو تلحه نوشتید بالاخره رو بلاخره نوشتید خط پونزده من متوجه "باشه مامان" بعده نقطه نشدم چی بود!
    پست 24: خستگی رو خسته گی نوشتید و یجا نیازه علامت سوال داشت بعد چرا نذاشته بودید.
    پست27: خط 20 و 22 از سه تا علامت تعجب استفاده کردید که منتقدین ایراز میگیرن ازش.
    از "." (نقطه) خیلی استفاده کرده بودید خیلی جاها نیاز نداره ولی وسط جمله این نقطه ها خیلی به چشم میخوره...
    مثلا پست 21: چشمانش را بی رمغ باز می کند، دیگر خبری از سفیدی چشمانش نبود. انگار دو گوی...
    نقطه یعنی پایان اون موضوع ولی بعد نقطه "انگار" اوردید ینی هنوز بحث قبلی تموم نشده.
    ایرادات رمان شما خیلی جزعیه و شما قلم زیبایی دارین .:aiwan_light_blum:ss
    ایرادایی که من گرفتم فقط برای ویرایش و ویراستاری بعد رمان بود که در آینده به مشکل برنخورید الان ولی خیلی خوبه، موفق باشید.:aiwan_light_bffffffffum:

نیایش یوسفی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    381
    امتیاز واکنش
    10,647

سلام:aiwan_lggight_blum:
    ممنون بابت خوندن رمان، البته فکر کنم فقط چند قسمت آخر رمان رو خوانده باشید ،
    ایرادهای ذکر شده ، به گفته خود شما
    از چند قسمت پایانی رمان برگرفته شده است.
    اگر نگاهی به قسمت های اولیه رمان می انداختید ، متوجه می شدید که اشتباهات کمتری وجود دارد. پارت های آخر رمان ، به خاطر مشغله روزمره، چک نشده بودند.
    شما به نکاتی اشاره کردید که من بطور اشتباه و از روی غفلت ، ساده از کنارشان گذشتم .
    ممنون که یادآور شدید و مطمئنا اولین کاری که انجام میدهم ، سر فرصت ، بازبینی دوباره رمان و رفع اشتباهاتم است.
    در جواب اینکه به پست 21 اشاره کردید "چشمانش را بی رمغ باز می کند، دیگر خبری از سفیدی چشمانش نبود. انگار دو گوی سیاه و براقش را .....
    منظور از این جمله توصیف و تشبیه چشمان سیاهِ
    ' زهرا ' به دو گوی سیاه رنگ است و دریای خون نیز ، تشبیه از سفیدی چشمان اوست که به خاطر گریه ی زیاد به رنگ قرمزی خون درآمده است.
    این رمان هنوز در قسمت های اولیه اش به سر میبرد و جای کار زیاد دارد.

و در آخر از شما دوست عزیز تشکر می کنم از اینکه وقت گرانبها تون رو در اختیار رمان سونامی عشق گذاشتید.:aiwan_lggight_blum:

آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا