نقد رمان معرفی و نقد رمان هویت شاهزاده | نرگس فروغیان کاربر انجمن نگاه دانلود

~●Monster●~

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
3,467
امتیاز واکنش
25,677
نام رمان: هویت شاهزاده
نام نویسنده: نرگس فروغیان کاربر انجمن نگاه دانلود
ژانر رمان: علمی_تخیلی، فانتزی
نام ناظر: @^moon shadow^
خلاصه رمان: دختری به نام ایساتیس، پا به یک دنیای عجیب می‌گذارد. دنیایی که اورا با واقعیت هویتش روبه رو می‌کند. او در جستجوی و جوی اینکه چه کسی است پیش میرود و مجبور به انتخاب می‌شود. مجبور به جنگ و آنگاه او...
لینک تایپک رمان:
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

*ممنون میشم با انتقادها و پیشنهادهاتون به پیشرفت قلمم کمک کنین*

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    به نام خدا
    نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :
    -عزیزم ادامه بده

-خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم

-تند تند پست بزار

-تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن

و...........

برای آموزش " نقد " می توانید از تاپیک زیر بهره ببرید :

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    147342_lsbj_nqd.jpg

kianick

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    750
    امتیاز واکنش
    25,173
    سلام عزیز.
    اولین نکته‌ای که خیلی تو چشم می‌زنه نثره. نثر محاوره‌ای و ادبی قاطی شدن. اگه اصلاح بشه مطمئنا داستانت اساسا بهتر می‌شه.

سحر ناز

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    272
    امتیاز واکنش
    684
    من رمانتون رو خوندم. اگر بخوام از کلیشه ای بودن موضوع بگذرم، باید بگم لحن نوشتاری رمانتون مشخص نیست.یه جایی از رمان لحن ادبی به کار می برید و چند سطر بعد، لحن نوشتاری رو تبدیل به لحن عامیانه می کنید.بعد از نوشت شدن چندین رمان در یک موضوع خاص، بهتر کمی فضای رمانتون رو کنترل بکنین و از چیز های سطحی بگذرید.حس می کنم ترتیب جمله های رمانتون ، اون حسی رو که باید به خواننده نمی ده.حسی که باور بکنن، این رمان یه رمان عادی نیست. امیدوارم نقد های به جایی کرده باشم

~●Monster●~

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    3,467
    امتیاز واکنش
    25,677

فاطمه صفارزاده

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    9,452
    امتیاز واکنش
    41,301
    سلام دوست عزیز! این یک نقده که امیدوارم تندی نداشته باشه و تو رو ناراحت نکنه:

اسم رمانت هویت شاهزاده است و من در نگاه اول به این نتیجه رسیدم که این داستان درمورد یه فردیه که ناکهان میفهمه شاهزاده است و یا درمورد یه شاهزاده‌ است که هویت خودشو فراموش کرده و بعدها فراموشیش برطرف میشه! تو می‌تونستی توی انتخاب اسم بهتر عمل کنی!

نثر ادبی و محاوره‌ در رمان شما با هم قاطی شده بود و نمی‌شد گفت اشتباه جزئی انجام دادی چون نضف رمان همین طور بود. باید دقت کنی لحن کسی که از زمین میاد باید محاوره باشه. تو یه جا نوشته بودی: نخورده‌ام یا چنین چیزهایی که اشتباهه و چون ایساتیس گفته باید بنویسی: نخوردم!
    موضوع و ایده رمانت خیلی خیلی تکراری بود می‌تونستی با اتفاقات جالب تری رمان رو از کلیشه‌ای بودن دور کنی.
    سیر رمانت اتفاقات جالبی داشت و حدودا خوب بودی.
    ژانر رمانت علمی تخیلیه، فکر میکنم اگه توضیحات درمورد هر ژانر رو میخوندی بهتر بود. رمانت اصلا ترکیبی از علم و تخیل نبود بلکه فقط فانتزی بود.

من مثل یک منتقد مو به مو نقد نکردم و چیزهایی که به چشم اومد، رو گفتم. امیدوارم یه کمکی بهت بکنه

برخی موضوعات مشابه

بالا