انواع غذا با شلغم؛ کدام را میپسندید؟
شلغم یکی از سبزیجات مفید و پر خاصیت است که به عنوان آنتی بیوتیک کاربرد دارد و برای درمان سرما خوردگی و بسیاری از بیماری های دیگر بسیار مفید است. شلغم موجب بهبود سرفه می شود و نوشیدن آب آن قند خون را پایین می آورد، در این مطلب قصد داریم چند نوع غذا با این میوه زمستانی به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
گراتن شلغم
مواد لازم
1. ابتدا خامه، آویشن و سیر را داخل یک تابه بریزید و با حرارت متوسط تفت دهید. سپس حرارت گاز را تا حد ممکن کم کنید و خامه و سیر را به مدت ۳۰ دقیقه به حال خود رها کنید.
2. در همین حین، ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه دیگر بریزید. سپس پیاز را با مقدار کمی نمک داخل تابه بریزید. شروع کنید پیاز را تفت دهید و هر از گاهی چند قطره آب داخل آن بریزید. حدود ۴۵ دقیقه پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا حالت کاراملی و به رنگ قرمز شود.
3. پیازها را داخل یک کاسه بزرگ انتقال دهید.
4. داخل همان تابه مقداری گیاه کیل توسان یا کلم بروکلی را با کره و نمک به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید. سپس آنها را به داخل همان کاسهای که پیازها را ریختید، انتقال دهید.
5. شلغمها را هم داخل یک قابلمه با مقداری نمک و آب بپزید. سپس حدود ۲ دقیقه با کره تفت دهید و داخل ظرفی بریزید تا خنک شوند. سپس به کاسه منتقل کنید.
6. سفیده تخم مرغها را جدا کرده و خوب با همزن بزنید. سپس پنیر پارمزان، بوترکیزه و مخلوط خامه که در ابتدا درست کردیم را با هم مخلوط کنید. مخلوط پیاز، کلم و شلغم را هم اضافه کنید. مقداری ادویه و فلفل هم به مواد اضافه کنید و مواد را داخل ظرفی بریزید که بتوانید داخل فر قرار دهید.
7. ظرف را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. تا شلغمها به رنگ طلایی شوند.
8. گراتن شلغم آماده است. آن را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس نوش جان کنید.
شلغم یکی از سبزیجات مفید و پر خاصیت است که به عنوان آنتی بیوتیک کاربرد دارد و برای درمان سرما خوردگی و بسیاری از بیماری های دیگر بسیار مفید است. شلغم موجب بهبود سرفه می شود و نوشیدن آب آن قند خون را پایین می آورد، در این مطلب قصد داریم چند نوع غذا با این میوه زمستانی به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
گراتن شلغم
![1938794_470.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/29/1938794_470.jpg)
مواد لازم
- سیر: ۵ میخک (نازک برش خورده)
- خامه تتراپک: ۲ فنجان
- پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری
- کره: ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط: ۳ عدد (نازک برش خورده)
- نمک دریایی: به میزان لازم
- گیاه کیل توسان یا کلم بروکلی: ۳ شاخه
- شلغم: ۴ عدد متوسط (پوست کنده و برش داده شده)
- تخم مرغ بزرگ: ۳ عدد
- پنیر بوترکیزه( کره پنیر): ۱۵۰ گرم
- پنیر پارمسان: ۱۵۰ گرم
- نان: ۳۰۰ گرم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
1. ابتدا خامه، آویشن و سیر را داخل یک تابه بریزید و با حرارت متوسط تفت دهید. سپس حرارت گاز را تا حد ممکن کم کنید و خامه و سیر را به مدت ۳۰ دقیقه به حال خود رها کنید.
2. در همین حین، ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه دیگر بریزید. سپس پیاز را با مقدار کمی نمک داخل تابه بریزید. شروع کنید پیاز را تفت دهید و هر از گاهی چند قطره آب داخل آن بریزید. حدود ۴۵ دقیقه پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا حالت کاراملی و به رنگ قرمز شود.
3. پیازها را داخل یک کاسه بزرگ انتقال دهید.
4. داخل همان تابه مقداری گیاه کیل توسان یا کلم بروکلی را با کره و نمک به مدت ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید. سپس آنها را به داخل همان کاسهای که پیازها را ریختید، انتقال دهید.
5. شلغمها را هم داخل یک قابلمه با مقداری نمک و آب بپزید. سپس حدود ۲ دقیقه با کره تفت دهید و داخل ظرفی بریزید تا خنک شوند. سپس به کاسه منتقل کنید.
6. سفیده تخم مرغها را جدا کرده و خوب با همزن بزنید. سپس پنیر پارمزان، بوترکیزه و مخلوط خامه که در ابتدا درست کردیم را با هم مخلوط کنید. مخلوط پیاز، کلم و شلغم را هم اضافه کنید. مقداری ادویه و فلفل هم به مواد اضافه کنید و مواد را داخل ظرفی بریزید که بتوانید داخل فر قرار دهید.
7. ظرف را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. تا شلغمها به رنگ طلایی شوند.
8. گراتن شلغم آماده است. آن را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس نوش جان کنید.