بال های کبابیِ دلبرانه...

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 608
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز
بال های کبابیِ دلبرانه...
در میان انواع غذای کبابی، همیشه این بال کبابی است که دلبری می کند. در این مطلب طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • سس بلوچیز به میزان لازم
  • بال مرغ یک کیلو
  • کره (ذوب شده) 6 ق.غ
  • سس فلفل (تند) نصف فنجان
  • نمک (دریا) نصف ق.چ
  • فلفل (قرمز) 2 ق.چ
  • فلفل سیاه (دانه) نصف ق.چ
  • سرکه (انگور) 2 ق.غ
  • ماءالشعیر (ساده) یک فنجان

1241272_765.jpg


طرز تهیه:

1-کره،سس فلفل تند،فلفل قرمز،نمک دریا،فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه خوب به هم بزنید.

2-بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.

3-در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.

4-سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.

5-فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

6-بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند،

7-می توانید بالها را به سیخ کشیده و کباب کنید.

8-این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید_نوش جان!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا