- ارسالی ها
- 1,543
- امتیاز واکنش
- 22,714
نام رمان : باران می بارد
نام نویسنده : شقایق گلی | کاربر انجمن نگاه دانلود
ناظر : زهرا اسدی
ژانر : اجتماعی، معمایی، جنایی، عاشقانه
لینک رمان :
خلاصه :
دوستانم، خوشحال میشم نظراتتون در مورد رمان رو بدونم و انتقادات یا پیشنهاداتتون رو بخونم. مطمئن باشید تلاشم رو برای اصلاح انجام می دم.جلو جلو ممنونم از کسانی که وقت گذاشتن و رمانم رو خوندن. هیچی برای یک نویسنده جذاب تر از این نیست که ببینه رمانش مورد توجه قرار گرفته. امیدوارم تا حدی تونسته باشم رضایتتون رو جلب کنم.:aiwan_light_give_rose:
نام نویسنده : شقایق گلی | کاربر انجمن نگاه دانلود
ناظر : زهرا اسدی
ژانر : اجتماعی، معمایی، جنایی، عاشقانه
لینک رمان :
خلاصه :
من کیاراد هستم، زندگی همیشه با آدم ها بازی می کند اما من هیچ وقت خوابش را هم نمی دیدم اتفاقی بیافتد و روزهای روشنم را تیره و تار کند. هیچ وقت در مخیله ام نمی گنجید روزگارم وسط همچین سراشیبی بیافتد و من مجبور باشم تمام این لحظات را پشت سر بگذارم. همه چیز از ماورای باورهایم اتفاق افتاد، چیز هایی را فهمیدم که هرگز نمی دانستم... این بین با تو آشنا شدم، تویی که از من نبودی اما همیشه ردی از خودت مابین لحظات ناب زندگیم، به جا می گذاشتی و من... هرگز فکرش را نمی کردم این آشنایی قرار است به کجا ختم بشود، شاید اگر می دانستم... جلوی نابود شدن آرزو ها و ریختن آوارش، بر سر پسرمان و... را می گرفتم...
دوستانم، خوشحال میشم نظراتتون در مورد رمان رو بدونم و انتقادات یا پیشنهاداتتون رو بخونم. مطمئن باشید تلاشم رو برای اصلاح انجام می دم.جلو جلو ممنونم از کسانی که وقت گذاشتن و رمانم رو خوندن. هیچی برای یک نویسنده جذاب تر از این نیست که ببینه رمانش مورد توجه قرار گرفته. امیدوارم تا حدی تونسته باشم رضایتتون رو جلب کنم.:aiwan_light_give_rose:
آخرین ویرایش:

.gif)