نقد رمان معرفی و نقد رمان جادوگر نادان|سیدمظفر حسینی کاربر انجمن نگاه دانلود

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
116
امتیاز واکنش
2,135
222894_.png
به نام خدا

نام رمان:جادوگرنادان

نام نویسنده:سیدمظفر حسینی کاربر انجمن نگاه دانلود

ناظر:"moon shadow"

ژانر:ترسناک،تخیلی،معمایی

خلاصه رمان-رمان درباره پسری است در ژاپن که خانواده اش او را در زمان کودکی اش ترد کرده،اما یک جادوگر آن پسربچه را پیدا کرده و طوری از او مراقب و نگهدای میکند که انگار فرزند خویش است.حال آن پسر بزرگ و یک جادوگر قوی در بین جادوگران شده ولی این شروع داستان نیست! و برای اینکه بدانید داستان چیست باید داستان را بخوانید.
لینک رمان:
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

نقد های شما به من روحیه میده

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    به نام خدا
    نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :
    -عزیزم ادامه بده

-خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم

-تند تند پست بزار

-تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن

و...........

برای آموزش " نقد " می توانید از تاپیک زیر بهره ببرید :

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    147342_lsbj_nqd.jpg

esiha

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2
    امتیاز واکنش
    9
    سلام و خسته نباشید عرض میکنم .
    به نظر من جنبه ترسناک رمان خیلی کمه.
    و زمان توی رمانتون زود گذره.
    به نظر میرسه رمانتون طولانیه.

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    116
    امتیاز واکنش
    2,135
    منم سلام عرض میکنم.
    رمان تازه داره شروع میشه هنوز شروع نشده که جنبه ترس داشته باشه.
    زمان زود میگذره برای اینکه زودتر داستان اصلی شروع بشه.
    الان فقط فهمیدیم تویا می خواد با یه گروه خطرناک در بیوفته همین.
    بله داستان طولانیه و سه جلدی هستش.
    خیلی ممنون از نقدتون

AREZOO.F

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    543
    امتیاز واکنش
    16,186
    سلام دوست عزیز
    رمانت قشنگه اما حیفم اومد این رو نگم . هر پارتی که میزاری سطرهاش کمه اگه با موبایلی 60 خط و اگه کامپیوتر 30 خط باید باشه اما برای شما کمه و مدیرها مجبور میشن پارتها رو با هم ادغام کنن.
    ببخشید اما فکر کردم حیفه که بهتون نگم

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    116
    امتیاز واکنش
    2,135

فاطمه صفارزاده

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    9,452
    امتیاز واکنش
    41,301
    به نظر من هم اوایل داستان سیر رمان خیلی تند بود؛ به نظرم بهتر می‌بود که کمی در روال عادی رمان رو پیش ببرید با توجه به این‌که رمان سه جلدی هست و تقریبا هر جلد باید نزدیک 400 الی 500 صفحه شده باشه.
    رمان شما اسمش کل داستان رو تا حدودی مشخص می‌کرد و هم چنین توی خلاصه‌اش حتی گفته بودید که پدر و مادرش طردش کرده بودند در حالی که اگه بعضی چیزها رو در اواسط رمان وارد رمان می‌کردید بهتر بود! جلد رمان شما به نظرم اصلا به یک جادوگر نمی‌خوره و حداقل اگه عکس جادوگری چیزی که نماد ما یه جاروسواره حدودا استفاده می‌کردین. به نظرم خیلی سریع پست‌های آغازین رو گذاشتید در حالی‌که خیلی از نویسنده‌ها هفته‌ای یه پست میزارند. رمان شما اگه پایان هر پستش کمی معمایی باشه منظورم اینه که خواننده رو ترغیب کنه پست بعدی رو بخونه ولی پست بعدی نیست و انتظار بکشه بهتره. البته به نظرم یکی از پوئن‌های مثبت رمان این بود که موقعیت جغرافیایی اش یا لوکیشنش مکانیه که تکنولوژی زیادی اونجاست و حدودا کشور خوبیه بنابراین انتخاب موقعیت جغرافیایی جدید یکی از نکات مثبتشه! متاسفانه من در این ایام امتحانات وقت نکردم هیچ رمانی رو بخونم و به شخصه اگه بخوام بگم با دیدن اون همه پستی که از رمانتون منتشر شد، رمانتون رو برای یه وقت دیگه گذاشتم جون می‌دونستم رمانتون خیلی سریع تموم میشه با این وضع پست گذاری! در ضمن (طرد) صحیحشه! نه (ترد)
    نماد جادوگران در فکر من یه جاروسواره=:aiwan_light_girl_witch:
    متاسفم از این همه رک بودنم و می‌دونم که خیلی صریح بیان کردم صحبت‌هامو. امیدوارم نقدم تا جایی که می‌تونه تاثیر گذار باشه! تو تابستون اگه تونستم رمان شما رو حتما می‌خونم و یه نقد دوباره می‌کنم تا پوئن‌های مثبتش رو هم بگم چون اینجا بیشترش منفی شد

آخرین ویرایش:

فاطمه صفارزاده

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    9,452
    امتیاز واکنش
    41,301
    در ضمن مقدمه‌اتون هم یه خطه که یه جورایی خیلیا ازش استفاده کردن برای شروع رمان! شما باید با توجه به ژوانرتون (منظورم همون ژانر های خودمونه) مقدمه رو بنویسید یا حداقل یکی از ژانرهاش که البته این از جذابیت مقدمه کم می‌کنه. مقدمه هم یکی از چهار رکن اصلی رمانه و دیگر رکن‌های رمان شامل (اسم، جلد، خلاصه ) می‌شه!
    پیشنهاد می‌کنم مقدمه رو تغییر بدین چون تا جایی که من خوندم معمولا منتقدین عزیز پیشنهاد می‌کنند یه مقدمه حتما نوشته بشه! منظورم اینه که یه مقدمه که (کلیشه‌ای نشده باشه) و محتوای داستان رو برسونه.
    حتی یه بیت شعر اما به نظرم ژانرهای شما نمی‌تونه با یه بیت شعر پوشش داده بشه. در رابـ ـطه با این‌که ژانر عاشقانه به کار نبردید باید بگم که این یکی از پوئن‌های مثبته که در بین این همه رمان، شما ژانر عاشقانه رو انتخاب نکردید البته چه بسا که خیلی از رمان‌های عاشقانه به خیلی از رمان‌هایی که عاشقانه نیستند، برترند! البته منظورم با شما نبود. همون‌طور که گفتم من رمان شما رو به طور کامل نخوندم اما به نظرم در داستان از اتفاقات و ویژگی‌ها و مکان‌هایی استفاده کنید که در هیچ رمانی استفاده نشده و صرفا لازم نیست جادوگران حتما در تاریخ ماقبل ما باشند و می‌تونند در همین دوره یا دوره‌های بعد باشند که البته برای نوشتن دوره‌های بعد باید ذهن فوق خلاقی باشه تا وسایلی رو اختراع کنه که با سال‌های آینده مرتبط باشه. مثلا تو همین امسال گوشی وجود داره اما یکی می‌نویسه گوشی فلان فلان در سال 1460 اخترع شده. به شما پیشنهاد میدم از سریال‌های فانتزی (کره‌ای و آمریکایی) بهره ببرید و اما مهم تر از همه‌چیز خواندن این نوع رمان‌هایی با این سبک و ژانره!
    باز هم میگم متاسفم از نقد رک من درمورد رمان شما... من می‌دونم که یه منتقد متبحر و یا یه نویسنده عالی نیستم که لایق نقد رمان شما باشم اما نقد یه جورایی به معنای گفتن نظرات خودمونه البته همراه با منطق و دلیل. به جز آرزوی موفقیت فعلا حرف دیگه‌ای ندارم.

آخرین ویرایش:

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    116
    امتیاز واکنش
    2,135
    ممنون که نقد کردید دوست عزیز،من وقت آزاده بخاطر همین زیاد پست میزارم،فقط این اواخر بخاطر امتحانات مشغولم،این رمان اولمه بخاطر همین یکم آماتورانس،عکس برای جلد پیدا نکردم بخاطر همین از طراح خواستم انتخاب کنه،ممنون رک بودی از آدمای رک خوشم میاد،خیلی بهم کمک کردی ممنون،جاروسوارها هم جادوگرای استریک هستن که بیشتر توی انگلیس هستن،توی کشور های دیگه هم گیر میان ولی بیشتر توی انگلیسن و تویا یه جادوگر تاریکیه

فاطمه صفارزاده

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    9,452
    امتیاز واکنش
    41,301
    ببخشید، من متاسفم که با اطلاعات غلطم قسمتی از رمان شما رو نقد کردم! با این‌که سرتون آزاده اما همون‌طور که من گفتم اگه در پایان خواننده رو کنجکاو می‌گذاشتید بهتر بود!
    هرچند می‌دونم که من خودم یه نویسنده عالی نیستم و ممکن از این قبیل اتفاقات توی رمان اول من هم پیش بیاد اما هیچ وقت نگید که چون این رمان اول شما بوده حتما باید بد باشه و مشکلاتی در اون مشهود!
    با تشکر...

برخی موضوعات مشابه

بالا