نقد رمان معرفی و نقد رمان جادوگر نادان|سیدمظفر حسینی کاربر انجمن نگاه دانلود

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
116
امتیاز واکنش
2,135
م
ممنون از نقدتون،بازم میگم از آدمای رک خوشم میاد،داستان درباره همین دورس و ماقبل نیست،راجب مقدمه مشورت کردم با یک نویسند خوب و محبوب،گفت مقدمه رو ول کن و توی پروژه بعدیت سعی کن مقدمه خوبی بنویسی،ممنون که نظراتت رو گفتی و ممنون که برام آرزوی موفقیت دارید‌،منم براتون آرزوی موفقیت میکنم.

• پیشنهادات
  • سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    116
    امتیاز واکنش
    2,135

فاطمه صفارزاده

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    9,452
    امتیاز واکنش
    41,301
    در ضمن واسه مقدمه‌اتون من همون‌طور که گفتم منتقدها معمولا این نظر رو دارند که رمان مقدمه داشته باشه چون یکی از چهار رکن اصلیه!
    سخن اون فردی که شما می‌گید گفتند مقدمه واسه پروژه بعدی باشه، صحیح! اما بهتره که یه مقدمه نوشته بشه

مقدمه‌اتون یه جورایی سخن نویسنده بود! و در مقدمه معمولا نمی‌گن که پیشنهاد می‌کنم رمان رو بخونید!
    توی سخن نویسنده میگن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سیدمظفر حسینی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    116
    امتیاز واکنش
    2,135

deimos

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1,092
    امتیاز واکنش
    118,348
    با عرض سلام خدمت نویسنده ی گرامی
    من رمانتون رو نخوندم و فقط یه نگاهی به روند کلی رمان انداختم و پیش پیش بابت رک بودنم متاسفم.
    باید خدمتتون عرض کنم که ایده ی اولیه رمان در کل بد نیست، اما شیوه ی نگارشتون دافعه داره. قبول دارم که وقتی پست ها سریع تایپ بشن وجود چند اشتباه تایپی امری عادیه؛ اما در هر جمله چند غلط املایی درست نیست و پیشنهاد می کنم روی این قضیه دقت بیشتری داشته باشید.
    مورد بعد مقدمه تونه. مقدمه باید درست و به جا انتخاب بشه؛ نه کوتاه یا طولانی. پست هاتون باید بیشتر از 20 خط کامپیوتر باشه اما این کمترین حد مجازه. شما روی بازه ی 30 تا 40 خط حساب کن.
    مورد بعد فاصله ی اضافه بین خطوطه که باید اصلاح بشه؛ علاوه بر اون پاراگراف بندی توی رمانتون اصلا رعایت نشده. استفاده از اینتر بین جملات یه پاراگراف درست نیست. توصیف صحنه تون به نظرم خامه و باید کمی بیشتر روش وقت بذارید.
    علائم نگارشی در متن رمانتون، درست و به جا استفاده نشده و این در خوندن صحیح رمان اختلال ایجاد می کنه. ضمنا به نظرم درستش اینه که به مخاطب فرصت مطالعه بدین و فاصله ی پست گذاری رو به تعادل برسونید.
    امیدوارم نکات ذکر شده به بهبود سطح رمانتون کمک کنه.
    یا حق.

آخرین ویرایش:

*Shahryar*

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    5
    امتیاز واکنش
    119
    رمانت خیلی خوبه ها
    فقط اشتباه ترین شیوه محاوره ای نوشتن اینکه بگی
    من:
    اون:
    من:
    اون:
    بعد اسم رمانت هم یجویه جادوگر نادان خیلی تو ذوق خواننده می زننه
    به هر حال امید وارم موفق باشی:aiwan_lggight_blum:

*H.i*

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    7
    امتیاز واکنش
    38
    داستانتون خوبه اما خیلی کم بهش شاخ و برگ میدید...بنظر من بهترین چیزی که میتونه نظر خواننده جلب کنه احساسات عمیق و جزئیات نهفته در رمان هست...شخصیت ها باید در ذهن خواننده مثل یه ادم واقعی دارای صفت باشن...مثل مغرور...خشن و عجیب...پس سعی کنید که صفات شخصیت هاتونو از هم تفکیک کنید ....شما تازه اولای رمان هستید پس راه دور و درازی دارید و من امیدوارم که رمانتون رو به بهترین نحو بنویسید:aiwan_light_blumf:

برخی موضوعات مشابه

بالا