نقد رمان نقد و معرفی رمان چه کسی؟ | نیاز پاشائی کاربر نگاه دانلود

فاطمه پاشائی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
5,628
امتیاز واکنش
29,590
بسم تعالی
نام رمان: چه کسی؟
نویسنده:نیاز پاشائی کاربر انجمن نگاه دانلود
ژانر: اجتماعی- جنایی
سبک: رئالیسم
نام تایید کننده:
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

بررسی شده توسط:

تاریخ شروع:4/9/96(در انجمن)
خلاصه:
دختری تنها در گیر و دار انتقامی زهراگین .
جنگی نابرابر که تاوان آن ، فراموشی خود بود.
تاوان یک قتل . قتلی سیه بر دل تاریک مرد سیه پوش .
نفوذی در نفوذ سرما و درد .
زخمی بی درمان بر دل تک دختر بی نوا . زخمی که چشمه زلال را تبدیل به برکه ایی گلی میکند .
دختری پاک که درگیر ناپاکی میشود!
پایان این ناپاکی چیست؟؟
او میتواند خودش را از این سیلاب نجات دهد؟!
میتواند دست انداخته با گرفتن دست کسی بالا رفته راهش را پایان بخشد؟
یا نه!
اصلا کسی نیست که او را ببیند!
و این دختر بی نوا در سیاهی مطلق جهان فرو رفته است!
جلد رمان:
ممنون سدنا جان عزیزم : )

0r8i_%DA%86%D9%87_%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%9F.jpg

لینک رمان:

• پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :

-عزیزم ادامه بده

-خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم

-تند تند پست بزار

-تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن

و...........

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    36599

ایمانه

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    115
    امتیاز واکنش
    991
    سلام!
    راستش من گاهی وقتا حین خوندن رمان گیج میشم. البته این شاید بخاطر ژانر ‌داستانه که متن حالت معمایی داره،ولی گاهی گیج کننده میشه. ممنون میشم اگه بعضی چیزا رو درباره گذشته سانای در یه قاب جمع بندی کنین
    مرسی و همینطور به نوشتن ادامه بدید. با آرزو های خوب،قلمتون پایدار

فاطمه پاشائی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    5,628
    امتیاز واکنش
    29,590
    سلام عزیزم !:biggfgrin:
    همونوطر که خودتون گفتین معما ها یا مسائلی که مربوط به گذشته ی سانای هست به خاطر ژانر داستان هست که این روش رو خواستاره!
    به زودی ؛ یعنی در چند پارت اینده قرار هست که گذشته ی سانای به طور کاملا واضح گفته بشه و امیدوارم که تا اون موقع خواننده ی رمان بمونین:):aiwan_light_curtsey::aiwan_lipght_blum:
    ممنون که میخونید و نقد میکنید ، سعی میکنم کمی زودتر گذشته رو براتون شفاف سازی کنم دوست عزیز:):aiwan_light_girl_pinkglassesf:
    منتظ نظرات بعدی شما هستم :aiwan_light_heart:

Sara yavarian

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    710
    امتیاز واکنش
    39,168
    نام رمان:
    نام در رمان از اهمیت زیادی برخور دار هست و بیشتر خوانندگان، با توجه به نامی که برای رمان در نظر گرفته شده، تصمیم به خوانش آن می کنند. نام انتخابی شما، جمله ای پرسشی بود که من به عنوان یک خواننده، با خوندنش هیچ حسی بهم دست نداد! هیچ سوالی برام ایجاد نشد که باعث بشه کنجکاو شده و شروع به خوندن رمان بکنم. می تونستید عنوانی زیبا تر انتخاب کنید. نامی که خواننده رو به خوبی جذب بکنه.
    خلاصه:
    خلاصه هم همانند عنوان، از اهمیت زیادی برخور دار هستش. خلاصه ی شما زیبا بود و سوالات ایجاد شده درش، خواننده رو مجبور می کرد برای یافتن پاسخ اون پرسش ها به مطالعه بپردازه اما، خلاصتون کاملا کلیشه ای بود! دختری که می خواد انتقام بگیره و با کلی مشکل رو به رو هست. سعی کنید خلاصه ای متفاوت بنویسید که ناب باشه.
    مقدمه:
    مقدمه ی مورد نظر شما، زیاد جالب نبود! می تونست با توجه به ژانر ها و موضوع داستانتون، مقدمه ای در قالب شهر یا دل نوشته ای زیبا ارائه بشه.
    شروع:
    شروع جالبی داشتید و کمی گنگ که این باعث می شد خواننده علاقش به مطالعه ادامه ی رمان شما بیشتر بشه! البته برخی افراد هم از این گنگی ایجاد شده خوششون نمیاد اما فه نظر من زیبا بود و توصیفات کامل و به جاتون احساس خوبی رو به خواننده القا می کرد.
    شخصیت پردازی:
    شخصیت زن شما کلیشه ای بود! زنی سرد و مغرور. کسی که مشکلات زیادی داره. این روز ها چنین اشخاصی در رمان ها واقعا زیاد شده و خوانندگان به دنبال رمانی هستند که افراد درش دارای اخلاقیات جدیدی باشند. همیشه هم مشکلات از یک آدم، سنگ نمی سازه. گاهی هم انسان ها زیر بار این همه مشکل می شکنن اما فقط تحمل می کنن و اخلاقیات قبلیشون رو حفظ میکنن. مغرور نمی شن، گوشه گیر تر می شن. سرد نمیشن، شاید کمی برای دور بودن از اجتماع خجالتی بشن. درسته که در موضوع انتخابی شما، دختر داستان باید سرد باشه که بتونه انتقام بگیره اما می تونید اون رو یه آدم خوب جلوه بدید که تنها به دلیل عذاب وجدانش دست به چنین کار هایی می زنه.
    همچنین داشتن یک دوست، که همیشه وجود داره و در تمام لحظات در کنار شخصیت اصلی هست ! این هم تکراری شده و معمولا این دوست در پارت های یک و دو هم خودش رو نشون میده.
    ایده رمان:
    ایده ی رمان شما خوب کلیشه ای بود ولی شما سعی کرده بودید با قلم و توصیفات کاملتون کمی در مقابل کلیشه ای بودن موضوع رو بگیرید.

در برخی موارد بعد از نقطه از حرف "و" استفاده می کردید که این درست نیست. در برخی خطوط یک فعل رو دو بار تکرار کردید که در هنگام خوندن، آهنگ زیبایی رو ایجاد نمی کنه.

نویسنده عزیز شما قلم خوب و توانمندی دارید. توصیفاتی به جا و زیبا، سیری که مناسب بود.
    امیدوارم موفق باشید.
    قلمتون پایدار :aiwan_lggight_blum:

فاطمه پاشائی

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    5,628
    امتیاز واکنش
    29,590
    سلام :biggfgrin:
    اول اینکه بی نهایت ممنونم که رمان رو میخونید و وقت میذارید براش.:NewNegah (11):
    در مورد اسم باید بگم خب متاسفانه قابل تغییر نیست:aiwan_light_blusfm: ولی من گفته های شمارو برای دیگر رمان هام حتما مورد استفاده قرار میدم :aiwdffan_light_blum:
    خلاصه و مقدمه حتما روش کار میکنم که کمی بهتر بشه:aiwan_light_angel:
    اما در مورد شخصیت پردازی؛ گفته های شما کاملا درسته:aiwan_light_bludsfsdm: این دختر سرد و مغرور کمی زیاد شده و خب من قبولش دارم اما باید به این توجه کنیم که سانای در کنار این سرد بودن رفتار های دیگه ای هم داره :aiwan_light_blumf:
    به هر حال من سعی میکنم کمترش کنم که البته در چند پارت بعدی بنا به دلایلی این مشکل کاملا حل خواهد شد.:aiwan_vvvlight_blum:
    ایده ی رمان اگه تا اخرش همراهم باشید متوجه خواهین شد که اصلا کلیشه ای نیست.:aiwan_light_girl_pinkglassesf:
    شاید کمی قسمت انتقام و بودن احسان در کنارش تکراری باشه ولی اتفاقات اینده رمان رو تبدیل به نگـاه دانلـود متفاوت خواهد کرد.:aiwan_light_preved:
    در مورد افعال و نکته های نگارشی مممنون حتما درستشون میکنم:aiwan_light_girl_sigh:
    مرسی از شما که خوندین :aiwan_light_heart::aiwan_light_heart::aiwan_light_kiss3:
    خوشحال میشم تا اخر باهام باشین :):aiwan_lipght_blum:

برخی موضوعات مشابه

بالا