- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
وقتی که صحبت از صبحانه در اقصی نقاط جهان به میان میآید، به اندازه روشهای گفتن «صبح بخیر» راه برای خوردن اولین غذای روز وجود دارد. از کیک خامهای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیکهای پفدار اوکراینی تا مرباهای شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشورهای مختلف جهان آشنا کنیم. اگرچه محتوای بشقاب صبحانه برخی از این کشورها ممکن است با تصور شما از اولین وعده غذایی روز متناسب نباشد، اما اکثر آنها برای شما آشنا خواهند بود.
سوییس
در روزهای غیرتعطیل هفته، سوییسیها معمولاً یک صبحانه سریع، اما سیرکننده مانند «birchermüesli» را ترجیح میدهند که یک ترکیب گرانولایی از جو دو سر با میوه و دانههای خوراکی است که معمولاً همراه با ماست چکیده سرو میشود. اما در روزهای تعطیل هفته نوبت به ناشتای سوییسی میرسد. در کنار پنکیک سیبزمینی، انواع پنیر و تکههای غذاهای سرد، مرکزیت صبحانه سوییسیها در آخر هفته «زوپف» است. این نان تخممرغی خوشمزه همراه با عسل، کره و مربا سرو میشود.
سوییس
![2065770_722.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/3/18/2065770_722.jpg)
در روزهای غیرتعطیل هفته، سوییسیها معمولاً یک صبحانه سریع، اما سیرکننده مانند «birchermüesli» را ترجیح میدهند که یک ترکیب گرانولایی از جو دو سر با میوه و دانههای خوراکی است که معمولاً همراه با ماست چکیده سرو میشود. اما در روزهای تعطیل هفته نوبت به ناشتای سوییسی میرسد. در کنار پنکیک سیبزمینی، انواع پنیر و تکههای غذاهای سرد، مرکزیت صبحانه سوییسیها در آخر هفته «زوپف» است. این نان تخممرغی خوشمزه همراه با عسل، کره و مربا سرو میشود.