انواع صبحانه در کشورهای مختلف

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 207
  • پاسخ ها 19
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
وقتی که صحبت از صبحانه در اقصی نقاط جهان به میان می‌آید، به اندازه روش‌های گفتن «صبح بخیر» راه برای خوردن اولین غذای روز وجود دارد. از کیک خامه‌ای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیک‌های پف‌دار اوکراینی تا مربا‌های شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم. اگر‌چه محتوای بشقاب صبحانه برخی از این کشور‌ها ممکن است با تصور شما از اولین وعده غذایی روز متناسب نباشد، اما اکثر آن‌ها برای شما آشنا خواهند بود.

سوییس

2065770_722.jpg


در روز‌های غیرتعطیل هفته، سوییسی‌ها معمولاً یک صبحانه سریع، اما سیر‌کننده مانند «birchermüesli» را ترجیح می‌دهند که یک ترکیب گرانولایی از جو دو سر با میوه و دانه‌های خوراکی است که معمولاً همراه با ماست چکیده سرو می‌شود. اما در روز‌های تعطیل هفته نوبت به ناشتای سوییسی می‌رسد. در کنار پنکیک سیب‌زمینی، انواع پنیر و تکه‌های غذا‌های سرد، مرکزیت صبحانه سوییسی‌ها در آخر هفته «زوپف» است. این نان تخم‌مرغی خوشمزه همراه با عسل، کره و مربا سرو می‌شود.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    اتیوپی

    2065771_471.jpg


    در اتیوپی به وعده غذایی صبحانه در زبان رسمی اتیوپیایی (زبان آماریک) «کورس» (qurs) گفته می‌شود که مرکزیت آن شوربا یا فرنی است. اگر چه نمونه‌ها و نام‌های متنوعی برای این ترکیب آشی مملو از غلات در سراسر کشور وجود دارد، اما نمونه خوشمزه‌ای که «گنفو» نام دارد از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این غذا با استفاده از ترکیب آرد جو با آب جوشیده شروع می‌شود و در ادامه به یک خمیر تبدیل شده و گرد می‌شود. چاله‌ای در این توپ‌های خمیری ایجاد شده که با ترکیب کره و یک ادویه ترکیبی موسوم به «بِربِر» پر شده و در انتها همراه با مقداری ماست که در گوشه‌های آن قرار می‌گیرد سرو می‌شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ژاپن

    2065772_426.jpg


    صبحانه در ژاپن از خوشمزه‌ترین غذا‌های این کشور تشکیل شده و در واقع بخش زیادی از چیز‌هایی که در صبحانه ژاپنی‌ها وجود دارد در دیگر وعده‌های غذایی روز نیز یافت می‌شوند. صبحانه ژاپنی‌ها اغلب از ترکیبی از غذا‌های مختلف در مقادیر کم تشکیل شده است. ماهی‌هایی مانند سالمون و ماکرل، سوپ میزو (از سویای تخمیر شده تهیه می‌شود)، سبزیجات خرد‌ شده و برنج از اهم ترکیبات صبحانه ژاپنی هاست. همچنین باید به «تاماگویاکی» اشاره کرد که یک املت کمی شیرین است و با استفاده از لایه‌های نازک تخم‌مرغ در یک ماهی‌تابه مستطیلی که شکل خاصی به املت می‌دهد تهیه می‌شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ایسلند

    2065773_296.jpg


    صبح خود را در ایسلند با «لیسی» زندگی بخش آغاز کنید: روغن جگر ماهی کود که غنی از امگا ۳ بوده و یکی از محصولات فرعی صنعت ماهیگیری کشور است. اگر چه گفته می‌شود که این روغن برای درمان یک بیماری فصلی موثر است و فواید بسیار دیگری برای سلامتی دارد، اما این تنها گزینه ایسلندی‌ها برای صبحانه نیست. برای داشتن یک صبحانه خوشمزه‌تر می‌توانید یک کاسه «هافراگراوتور» را امتحان کنید که یک شوربای بسیار غلیظ است. روی این شوربا دانه‌های خوراکی، کشمش و شکر یا مقداری «اسکیر» ریخته می‌شود که یک ترکیب لبنی غلیظ شبیه به ماست مختص ایسلندی‌هاست که به عنوان پنیر تازه مورد‌استفاده قرار می‌گیرد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سنگاپور

    2065774_417.jpg


    اگر تاکنون فیلم «آسیایی‌های خرپول» (Crazy Rich Asians) شما را شیفته سنگاپور نکرده است، اجازه دهید تنوع خوراکی‌ها در مراکز غذاخوری موسوم به «هاوکر» این کشور محرک شما باشد. این غذاخوری‌های روباز معمولاً در تمام طول شبانه روز باز هستند و به‌طور‌معمول می‌توانید مردم گرسنه را در حال سر کشیدن نودل‌های کاری خوشمزه در وعده صبحانه در این غذاخوری‌ها ببینید. برای یک صبحانه سنتی به سبک هاوکر، نان برشته تهیه شده از درخت کایا یک ضرورت است. این ساندویچ ساده با پودر خوشبوی درخت کایا، مربایی شیرین تهیه شده از شیر نارگیل، تخم‌مرغ و گاهی اوقات برگ درخت پاندان برای داشن بو و طعم گیاهی تهیه می‌شود. این صبحانه با چای یا قهوه فوق العاده است و هر غذاخوری نان کایا خاص خود را دارد.

     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    مراکش

    2065775_837.jpg


    در کنار چای نعنا، نان سمولینا گزینه همیشه حاضر میز صبحانه مراکشی هاست. «بَقریر» نیز گلوله‌های خمیری پر از سوراخ‌های ریز است که نام «پنکیک‌های هزار سوراخ» را برای این غذا در پی داشته‌است. به‌جای شربت افرا، روی این نان‌های سمولینایی سبک، کره و عسل ریخته می‌شود. «هارچا» یک پنکیک ضخیم تابه‌ای شبیه بیسکوییت است که به خاطر آرد سمولینایش بسیار ترد است. می‌توان مانند مافین این کلوچه‌ها را تکه‌تکه کرده و همراه با پنیر، کره، مربا یا عسل سرو نمود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    استرالیا

    2065776_408.jpg


    برای کسانی که به غذا‌های کاسه‌ای مانند انواع آش، آووکادو و دیگر غذا‌های خوشمزه علاقه دارند، غذای استرالیایی «برِکی» یک غذای بهشتی محسوب می‌شود. صبحانه‌های استرالیایی با تمرکز بر روی محصولات تازه، غلات کامل و ترکیبات خوشمزه می‌تواند از نان کلاسیک آووکادو با دانه‌های غلات روی آن تا نیمرو و سبزیجات خرد شده و پودینگ برنج با ماست، دانه‌های غلات و انواع توت متفاوت باشد. قهوه اسپرسو با نسبت بالای شیر را نیز نباید در صبحانه استرالیایی فراموش کرد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    آرژانتین

    2065777_872.jpg


    یک واژه است که فرهنگ صبحانه آرژانتینی‌ها را تعریف می‌کند: «فاکتوراس». این واژه که شیرینی‌های مختلفی را در بر می‌گیرد شامل اشکال و مزه‌های مختلفی است. یکی از انواع محبوب فاکتوراس در آرژانتین «مدیالون» نام دارد که یک شیرینی تارتی هلالی شکل است. از دیگر نمونه‌های محبوب می‌توان به دونات‌های سرخ شده و شیرینی «چورو» به شکل سیگار که معمولاً در شکلات فرو بـرده می‌شود اشاره کرد. بسیاری از این شیرینی‌ها با طعم وانیل تهیه می‌شوند.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    آلمان

    2065778_657.jpg


    در سرزمین انواع مختلف سوسیس جگر، جای تعجب ندارد که سوسیس و دیگر انواع گوشت‌ها نقش مهمی در صبحانه سنتی آلمانی‌ها که به آن «فروشتوک» گفته می‌شود داشته باشد. صبحانه آلمانی‌ها مملو از گزینه‌های مختلف است: انواع سوسیس، برش‌های سرد گوشت، نان و رول‌های شور و شیرین همراه با میوه تازه، نیمروی عسلی و چاشنی‌هایی مانند مربای خانگی.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    برزیل

    2065779_896.jpg


    اگر نمی‌توانید دست از خوردن رول‌های پنیری پخته شده پف دار برزیلی موسوم به «پائو دِ کویخو» بردارید که نماد فرهنگ برزیل است، خوشحال باشید که می‌توانید در وعده صبحانه نیز آن‌ها را میل کنید. اما برای تنوع در نان‌ها و کیک‌های صبحانه برزیلی به شما توصیه می‌کنیم که «بولو دِ فوبا» را امتحان کنید که یک کیک تهیه شده از آرد ذرت با بافتی مرطوب و خامه‌ای است که خود از اضافه شدن پنیر پارمیزان یا پودر نارگیل حاصل می‌شود. این کیک به صورت تکه تکه سرو شده و معمولاً به عنوان عصرانه نیز خورده می‌شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    645
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,315
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    172
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    361
    بالا