- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
غذاهای هندی یکی از مشهورترین چیزها دربارهی هند است. غذاهای این کشور پر از ادویه و تند هستند و شاید به مزاج برخی از ما ایرانیها خوش نیایند. اما بسیاری از هموطنان شرقی و جنوبی ما به دلیل این که شرایط اقلیمی مشابهی با هند دارند، غذاهایی پرادویه و تند مصرف میکنند. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای پرادویه و هندی هستید، همراه ما باشید تا با بهترین غذاهای هند آشنا شوید.
طرز تهیه املت هندی
مواد لازم
طرز تهیه
1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
طرز تهیه املت هندی
مواد لازم
- ۳عدد تخم مرغ
- ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
- ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
- سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده
- سه عدد فلفل سبز تند خرد شده
- دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده
- جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری
- زردچوبه
- یک قاشق غذاخوری شیر
- نمک و فلفل
![371121_565.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/7/14/371121_565.jpg)
طرز تهیه
1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.