نقد رمان معرفی و نقد رمان بازگشت| Zahra.bghکاربر انجمن نگاه دانلود

zahra.bgh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
1,354
امتیاز واکنش
68,918
نام رمان: بازگشت
نام نویسنده: zahra.bgh
نام: تایید کننده: NAZ_BANOW
ژانر: تخیلی، فانتزی، عاشقانه
لینک تاپیک رمان:
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

خلاصه:داستان دختری با یک زندگی عادی است که نیروهای عجیبی را در وجودش احساس می کند و بعضا ناخواسته خراب کاری های بزرگی انجام می دهد. دلیل آن نیروها و خواب های عجیبش برایش نامعلوم است، تا آنکه مرد عجیبی وارد زندگی اش شده و پس از مدتی او را از گذشته ی پر رمز و رازش با خبر می سازد، و در انتها او می فهمد که برای پس گرفتن سرزمین مادری اش از دست شرورترین ملکه ی دنیا، برگزیده شده و بی اطلاع از وقایع وحشتناکی که پیش رویش است بار دیگر به سرزمینی که در آن متولد شده، یعنی آدونیس، بازمی گردد...

• پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    به نام خدا

نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

Please, ورود or عضویت to view URLs content!

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :
    -عزیزم ادامه بده
    -خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم
    -تند تند پست بزار
    -تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن
    و...........

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    36598

REYHANEH.A

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    107
    امتیاز واکنش
    1,610
    ژآنر رمانت به علاوه ی خلاصه ای که الان خودنم تکراریه.یعنی مثلا این خلاصه ای که نوشتی یه کم منو به یا رمان زاده تاریکی میندازه .چه بسا هر رمان دیگه ای.

اگه اتفاقاتی که داخل رمانت مینویسی و رویداد های اصلی رمانت جدید باشه برخلاف ژانر تخیلی که امروزه ازش خیلی استفاده میشه میتونه خواننده رو به خودش جذب کنه.

همچنین خلاصه ای که از رمانت نوشتی اصلا خواننده رو به خودش جذب نمیکنه .هرچقدر که خلاصه رمانت پر رمزوراز تر باشه بهتره.اگه متنه رمانت مرموز باشه و مدام راز هایی رو نشون بده ولی فاش نشه خواننده رو برای خوندن حریص تر میکنه.
    نکته مثبت رمانت اینجاس که ناخواسته اتفاقات بدی رو انجام میده .این قسمت خواننده رو کنجکاو میکنه که بدونه چه اتفاقاتی قراره بیفته.

خلاصه امید وارم ناراحت نشی و از این تومار من فیض کافی رو ببری.

خداقوت

zahra.bgh

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1,354
    امتیاز واکنش
    68,918
    سلام عزیزم، ممنون از نقدت، البته اینطور که معلومه رمان رو نخوندی چون فقط از خلاصه انتقاد کردی، ولی خب بازم ممنون، حتما خلاصه ی بهتری رو جایگزینش می کنم.

M vampire

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1
    امتیاز واکنش
    3
    به نظر من خلاصه ی تکراری ای داره.ولی اگه داستانت محتواش خاص باشه و تکراری نباشه شاید ادمو جذب کنه.
    امیدوارم ناراحت نشی

zahra.bgh

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1,354
    امتیاز واکنش
    68,918

Aidanj

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    8
    امتیاز واکنش
    205
    رمانتون خیلی قشنگه
    تکراری نیست
    اتفاقات جالبی توش میوفته
    شخصیت هاش خیلی باحالن
    خواننده کنجکاو میشه بدونه تو قسمت بعدی چه اتفاقی میوفته
    همینطوری پر انرژی ادامه بدین همه چیز خیلی عالیه
    و فاصله بین پست گذاشتنتونم خوبه و باعث میشه مخاطب اتفاقای گذشته یادش نره
    درضمن از جلد اولش خیلی بهتره و امیدوارم پایانش خوش باشه و مث جلد اول اخرش کشتار دسته جمعی را نندازین

zahra.bgh

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1,354
    امتیاز واکنش
    68,918

*AFSOON*

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    326
    امتیاز واکنش
    11,549
    سلام خانم جان. حالت چطوره؟ خسته نباشی جانم، نوشتن واقعا کار ساده ای نیست. مخصوصا که آدم وسطاش یهویی انگیزه شو از دست می ده البته اگر خواننده ها استقبال نکنن. خودم الان حس و حال نوشتن ندارم!

با اجازت نقدمو آغاز می کنم:

عنوان رمان:
    عنوان کاملا ساده ست و ژانر خاصی رو یادآوری نمی کنه. " بازگشت " می تونه اجتماعی باشه، عاشقانه، ترسناک، تخیلی! این عنوان می تونه به هر ژانر دیگه ای هم تعلق داشته باشه و اینکه آدم نمی تونه از روی عنوان قضاوت کنه، زیاد جالب نیست. شاید بهتره بازگشت یه پسوند داشته باشه!
    ژانر:
    تا به اینجا که مناسب بوده!
    خلاصه:
    کاملا گنگ! کمی تکراری با چاشنی اضطراب! خلاصت این حسو منتقل می کنه که قراره با رمانی کلیشه ای مواجه بشیم، که تا حدودی غلطه. هر خلاصه باید در نوع خودش خاص و ویژه باشه، اما این خلاصه مطلقا ویژه نیست! کلمات نفرین، بازگشت، انتقام و این دست کلمات، اونقدر تو خلاصه ها دیده شدن که خواننده اینا رو می بینه فرار می کنه! شاید بهتره خلاصه ای همین قدر گنگ و مبهم، ولی نو بنویسی که نشون بده ایدت تکراری نیست.
    ایده:
    ایده نه خیلی کلیشه ایه و نه خیلی جدید. کابوس های تکراری و مداوم، ابهام درباره گذشته و داشتن برخی قدرت ها، ایده رو کمی به کلیشه کشونده. ولی قلم شیوا و رسای شما، این ایرادو می پوشونه. اما چطور رسیدن روبی و مایکل به اون سرزمین نفرین شده، و اتفاقات جالب در راه واقعا جذاب و غیر قابل تکراره، مخصوصا با رگه های ظریفی که طنازی تو رو نشون می ده.
    مقدمه:
    مختصر و مفید و مطمئنا پایان خوبی رو برای رمان نوید نمی ده، چون غرقه در ناامیدی هاست.
    شروع:
    یه کمی تکراریه. بیدار شدن از خوب و کابوس های مداوم و دیدن اتفاقات عجق وجق یه کم کلیشه ای شده عزیزم.
    سیر:
    مناسبه، البته از نظر من. نه آن چنان تند که سرگیجه بگیرم و نه آن چنان کند که خوابم ببره. شاید بهتر باشه از حجم پرش های زمانی کمی کم تر کنی.
    شخصیت پردازی:
    عالی بود! عکس العمل ها نسبتا خوب بود ولی تعریفت از شخصیتا عالی بود. من واقعا شخصیتا رو درک کردم و باهاشون آشنا شدم، جوری که تناقضی پیدا نبود. مایکل وظیفه شناس، کمی عصبی و خوش قلبه اما نمی خواد قبول کنه که عاطفه در وجودش جریان داره. آینده نگر و کمی هم بدبینه. روبی، مهربون و خوش قلبه اما اگر عصبی بشه دیگه نمی شه جمعش کرد. اون کمی جو گیره و زود تصمیم می گیره.
    توصیف:
    چهره:
    خوب بود. ریز توصیف شده بود.
    مکان:
    خوب بود ولی ارتباط من با این قسمت کم بود و ذهنم نمی تونست اماکن رو راحت تصور کنه.
    زمان: نسبتا خوب بود. با زمان اتفاقات و مکان هماهنگی نسبی داشت.
    علائم:
    خیلی خوب نبود و اون طور که می شد از علائم کار نکشیده بودی. می تونستی از ویرگول های بیشتری برای متون استفاده کنی.
    جمله بندی:
    شما چیزی به اسم پارگراف تو متن نداشته. یه جمله رو که نوشته بودی، فوری رفتی بودی سر خط، که نامناسبه. جملات مرتبط به هم پشت سر هم میان و یه بند یا پارگراف رو تشکیل می دن.

فکر نکنم چیزی مونده باشه دیگه!
    با آروزی بهترین ها برای خودت و قلمت دوست خوبم. به امید موفقیت های بیشتر!
    یا حق.

اويسا

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    1
    امتیاز واکنش
    4
    باسلام و تشکر از نويسنده عزيز،موضوع رمانتون بسيار زيباست همونطور که دوست خوبمون گفتن اگه مثل جلد اول همه شخصيت هاي داستان کشته نشن ،قطعا جلد دوم بهتر از جلد اول خواهد شد

برخی موضوعات مشابه

بالا