طرز تهیه لواشک انار ، طرز تهیه لواشک هلو ، طرز تهیه لواشک کیوی ، طرز تهیه لواشک زرشک ، طرز تهیه لواشک آلبالو فصل گرما جدای از تعطیلات و هر چیزی، فصل خوراکی های خوشمزه و تنقلات جذاب است. یکی از پر طرفدار ترین تنقلات هم لواشک است که با طعم های متنوع باب سلیقه ی همه است. امروز تصمیم دارم طرز تهیه ی لواشک را در منزل برایتان آموزش بدهم. خاصیت این لواشک در طعم دلخواه و استفاده از انواع میوه های داخل یخچال، و نیز صد در صد بهداشتی بودن آن است. مهم نیست اگر داخل آپارتمان زندگی می کنید یا حتی منزل تان بالکن ندارد، کافی ست یک پنجره ی رو به آفتاب و مقداری میوه ی منتظر در یخچال داشته باشید! سادهترین و متداولترین روش تهیه لواشک، خشککردن پوره غلیظ میوه زیر نور خورشید است به این ترتیب که ابتدا عصاره میوه را گرفته، آن را با چاشنیهای دلخواه ترکیب میکنند و سپس مانند نان لواش آن را خیلی نازک پهن میکنند تا خشک شود. امروزه اما با توجه به آلودگی هوا، نداشتن آفتاب کافی در منازل و دلایل دیگر از وسایلی چون شوفاژ، بخاری، فر و … نیز برای تهیه لواشک استفاده میشود. معمولا برای تهیه لواشک از میوههایی مانند آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی، کیوی، انار، زرشک و یا ترکیبی از چند میوه استفاده میشود و لواشک بسته به میوههای مصرفشده، در طعمهای ترش، شیرین و ملس به وفور یافت میشود. تهیه لواشک خانگی بر خلاف آنچه تصور میشود بسیار ساده است. علاوه بر این، لواشکی که در منزل تهیه میشود بهداشتیتر بوده و شما میتوانید ترشی، شیرینی و میزان نمک آن را بر اساس ذایقه خود تعیین کنید. درستکردن لواشک تقریبا قانون خاصی ندارد و شما میتوانید از هر میوهای با هر طعم و مزهای از میوههای نارس و سفت گرفته تا میوههای حسابی رسیده و لهشده در تهیه لواشک استفاده کنید. در ادامه مجموعه کاملی از طرز تهیه انواع لواشک خانگی را برای شما تهیه کردهایم که امیدواریم مورد استفاده شما قرار بگیرد و بتوانید در هر فصلی، لواشک مخصوص آن فصل را تهیه کرده و از طعم یک لواشک سالم و خوشمزه لـ*ـذت ببرید.