انواع پاناکوتای خوشمزه
ماهنامه کیک و شیرینی وو بسایت کاغذرنگی - علی نادی :
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
دسری ساده برای همهی ذائقهها
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نهتنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای مهمانیها یا دورهمیهای پیشبینی نشده، انتخاب خوبی خواهد بود.
در دستورالعمل پاناکوتا، فقط باید از خامه استفاده شود؛ اما درحالحاضر آشپزان معتقدند دسرها باید سبک و سالم باشد؛ بههمین دلیل آن را با شیر آماده میکنند. با ما همراه باشید تا نحوه پخت یکی از پرطرفدارترین دسرهای دنیا را یاد بگیرید.
پاناکوتای ساده
پاناکوتای شکلاتی
پاناکوتای شکلا سفید
پاناکوتای کیوی و پسته
پانا کوتای ماست یونانی
ماهنامه کیک و شیرینی وو بسایت کاغذرنگی - علی نادی :
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
دسری ساده برای همهی ذائقهها
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نهتنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای مهمانیها یا دورهمیهای پیشبینی نشده، انتخاب خوبی خواهد بود.
در دستورالعمل پاناکوتا، فقط باید از خامه استفاده شود؛ اما درحالحاضر آشپزان معتقدند دسرها باید سبک و سالم باشد؛ بههمین دلیل آن را با شیر آماده میکنند. با ما همراه باشید تا نحوه پخت یکی از پرطرفدارترین دسرهای دنیا را یاد بگیرید.
پاناکوتای ساده
پاناکوتای شکلاتی
پاناکوتای شکلا سفید
پاناکوتای کیوی و پسته
پانا کوتای ماست یونانی
آخرین ویرایش: