دسر و مربا انواع پاناکوتای خوشمزه

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 66
  • پاسخ ها 6
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
انواع پاناکوتای خوشمزه




ماهنامه کیک و شیرینی وو ب‌سایت کاغذرنگی - علی نادی :

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.


دسری ساده برای همه‌ی ذائقه‌ها
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نه‌تنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های پیش‌بینی نشده، انتخاب خوبی خواهد بود.
در دستورالعمل پاناکوتا، فقط باید از خامه استفاده شود؛ اما درحال‌حاضر آشپزان معتقدند دسر‌ها باید سبک و سالم باشد؛ به‌همین دلیل آن را با شیر آماده می‌کنند. با ما همراه باشید تا نحوه پخت یکی از پرطرفدارترین دسر‌های دنیا را یاد بگیرید.

پاناکوتای ساده
پاناکوتای شکلاتی
پاناکوتای شکلا سفید
پاناکوتای کیوی و پسته
پانا کوتای ماست یونانی


 
آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پاناکوتای ساده

    مواد لازم:

    • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
    • شیر: یک و یک دوم پیمانه
    • شکر: یک سوم پیمانه
    • خامه: یک و یک دوم پیمانه
    • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
    • نمک: به مقدار لازم

    1546310_376.jpg


    طرز تهیه:

    1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

    2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

    3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

    4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

    5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

    6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.


    دستور شماره 2


    مواد لازم
    • ۳۰۰ میلی‌لیتر خامه
    • ۲۰۰ میلی‌لیتر شیر
    • ۶۰ گرم شکر
    • ۱ غلاف وانیلی
    • ۲ برگ ژلاتین که در آب سرد نرم شده‌اند.
    طرز تهیه پاناکوتا دسری ساده؛ برای همه‌ی ذائقه‌ها

    طرز تهیه
    همانطور که گفته شد، تهیه پاناکوتا بسیار ساده است. این دسر ساده در شش مرحله آماده خواهد شد.
    ۱. دانه‌های وانیل را از غلاف خود خارج کنید؛ سپس آن‌ها را با شیر خامه و شکر در قابلمه بریزید.
    ۲. قابلمه را روی شعله آتش با حرارت کم قرار دهید. احتیاجی به جوشاندن شیر نیست. کافیست شکر، شیر، خامه و وانیل‌ها در هم مخلوط شوند تا ماده‌ای یک‌دست ایجاد کنند.
    ۳. قابلمه را از روی اجاق بردارید. حالا باید برگ‌های ژلاتین را به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید آن‌ها در مخلوط مواد اولیه پاناکوتا حل شوند.
    ۴. مواد مخلوط شده پاناکوتا با ژلاتین را در یک صافی ریز بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید و اجازه دهید تمام ناخالصی‌های این ترکیب گرفته شود. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا با دمای خانه خنک شود. لازم است هرچند لحظه آ‌ن‌ها را هم بزنید تا مواد کاملا یکدست باشند.
    ۵. پس از اینکه محتوای پاناکوتا خنک شد؛ اول یک‌بار دیگر مواد را هم بزنید و سپس پاناکوتای مایع را در قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
    ۶. برای خارج کردن پاناکوتای قالبی، قالب را برای چند ثانیه زیر آب داغ بگیرید، سپس بادقت قالب‌ها را کف بشقاب برگردانید.
    دسر پاناکوتای شما آماده سرو و تزیین کردن است.
    طرز تهیه پاناکوتا دسری ساده؛ برای همه‌ی ذائقه‌ها

    تنوع در سرو پاناکوتا
    باتوجه به اینکه آماده کردن و تهیه پاناکوتا پیچیدگی خاصی ندارد؛ تاثیرگذار‌ترین مساله در طعم آن افزودن چاشنی‌هاست. در این دسر طعم چاشنی‌ها و ذوق سرآشپز حرف اول را می‌زند. افراد زیادی این دسر را با طعم‌های مختلفی سرو کرده‌اند. برای مثال اضافه کردن شکلات سفید، کارامل، گلاب، میوه‌های مختلف، بستنی، شکلات، کره و… بسیار رایج است. البته شما می‌توانید از گیاهانی مثل: نعناع، گل گاو زبان و عسل هم استفاده کنید.
    نحوه تزیین پاناکوتا
    در تهیه پاناکوتا مانند سرو برای تزیین هم دستتان باز است.
    اگر می‌خواهید دسری متفاوت از دیگران آماده کنید، پیشنهاد می‌کنم پاناکوتا را در قالبی با شکل متفاوت بریزید. برای اضافه کردن مواد تزیینی هم سیب، توت‌فرنگی، موز و… انتخاب‌های خوبی خواهند بود.
    طرز تهیه پاناکوتا دسری ساده؛ برای همه‌ی ذائقه‌ها

    اگر به نظر شما نحوه تهیه پاناکوتا ساده نیست یا وقت بسیار کمی دارید، می‌توانید از انواع نیمه آماده آن در فروشگاه‌ها استفاده کنید.
     
    آخرین ویرایش:

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پاناکوتای شکلاتی

    مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

    مدت زمان پخت: 5 دقیقه

    میزان سرو: 4 نفر

    مواد لازم:

    • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
    • شیر: یک و یک دوم پیمانه
    • شکر: یک سوم پیمانه
    • خامه: یک و یک دوم پیمانه
    • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
    • نمک: به مقدار لازم
    • شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
    • پودر کاکائو: برای سرو
    • شکلات (رنده شده): برای سرو

    1546308_367.jpg


    طرز تهیه:

    1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

    2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.

    3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پاناکوتای شکلات سفید

    مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

    مدت زمان پخت: 5 دقیقه

    میزان سرو: 4 نفر

    مواد لازم:

    • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
    • شیر: یک و یک دوم پیمانه
    • شکر: یک چهارم پیمانه
    • خامه: یک و یک دوم پیمانه
    • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
    • نمک: به مقدار لازم
    • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
    • پسته: برای سرو

    1546320_470.jpg


    طرز تهیه:

    1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

    2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.

    3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242

    پاناکوتای کیوی و پسته

    با آموزش یه دسر خوشمزه برای شروع سالی پر از شیرینی و خوشی با ما همراه باشید.

    مواد لازم


    • کیوی ۳ عدد
    • ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
    • خامه‏ ۴۰۰ گرم
    • شیر ۲ پیمانه
    • شکر ۵ قاشق سوپ خوری
    • پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق سوپ خوری
    • آب به مقدار لازم
    • خلال پسته به مقدار لازم
    1614020_181.jpg


    طرز تهیه:

    1- کیوی‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. حلقه‌های کیوی را داخل قابلمه مناسبی بریزید. مقداری شکر (۳ ق س )و کمی آب (در حدی که روی کیوی‌ها را بپوشاند) روی آن‌ها بریزید، سپس قابلمه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. پودر ژله را داخل یک پیمانه آب جوش بریزید و حل کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

    2- داخل ۳-۲ قالب مناسب، حدود ۳ قاشق سوپ‌خوری از محلول ژله را بریزید، سپس تکه‌های کیوی را کف قالب بچینید. قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید. وقتی ژله‌ها سفت شدند، دوباره ۳ قاشق سوپ‌خوری ژله روی لایه زیری بریزید و دوباره قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا این لایه هم خودش را بگیرد.

    3- در این فاصله پاناکوتای پسته را آماده کنید. شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید. خامه را در ظرفی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط شیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. کمی صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

    4- پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد بریزید. صبر کنید کمی حجیم شود، سپس آن را به روش بن ماری در آب حل کنید. ژلاتین حل‌شده را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مخلوط در دمای محیط سرد شود، سپس تکه‌های پسته را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

    5- مخلوط را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا کاملاً خودش را بگیرد و سفت شود. وقتی پاناکوتا آماده شد، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید و به‌آرامی آن‌ها را داخل ظرف موردنظرتان برگردانید، سپس سرو کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی


    پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لـ*ـذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.

    1806073_530.jpg


    مواد لازم:
    • یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
    • دو قاشق غذاخوری آب سرد
    • یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
    • یک چهارم پیمانه خامه
    • یک پیمانه شیر
    • یک سوم پیمانه شکر
    • یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
    • کمی نمک
    • یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
    طرز تهیه:

    ۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.

    1806074_120.jpg


    ۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.

    1806075_260.jpg


    ۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.

    1806075_260.jpg


    ۴. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.

    1806076_721.jpg


    ۵. پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لـ*ـذت ببرید.

    1806073_530.jpg
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

    پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی از نکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.
    پاناکوتا خرمالو

    مواد لازم:

    • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
    • خرمالو: ۴ عدد
    • شیر: ۱/۲ پیمانه
    • آب: ۱/۲ پیمانه
    • شکر: ۱/۲ پیمانه
    • ژلاتین: ۱۶ گرم
    • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
    پاناکوتا خرمالو


    طرز تهیه:

    ۱. برای شروع کافیه تا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشیم و بذاریم چند دقیقه‌ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت‌تر آب میشه.
    پاناکوتا خرمالو

    ۲. با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه میدیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه.
    پاناکوتا خرمالو

    ۳. حالا خامه، شیر، شکر و وانیل رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون میکنیم.
    پاناکوتا خرمالو

    ۴. باید دقت کنیم تا حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه کافیه. حالا شعله رو خاموش میکنیم.
    پاناکوتا خرمالو

    ۵. خرمالو‌هایی که داریم رو از پوست جدا کرده و داخل غذاساز میریزیم.
    پاناکوتا خرمالو

    ۶. با توجه به اینکه دوست داریم بافت خرمالو داخل پاناکوتا معلوم باشه یا نه پوره‌اش میکنیم.
    پاناکوتا خرمالو

    ۷. حالا پوره‌ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم.
    پاناکوتا خرمالو

    ۸. مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه.
    پاناکوتا خرمالو

    ۹. مرحله‌ی آخر اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدن مواده.
    پاناکوتا خرمالو

    ۱۰. حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبامون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمشون تا خودشنو بگیرن.
    پاناکوتا خرمالو

    ۱۱. برای در آوردن پاناکوتا آماده هم فقط کافیه تا قالب هارو برای چند ثانیه داخل آب ولرم بذاریم تا پاناکوتا از قالب جدا بشه و راحت برگرده.
    پاناکوتا خرمالو

    ۱۲. حالا پاناکوتای خوشمزه‌مون حاضره.
    پاناکوتا خرمالو
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    615
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,310
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    349
    بالا