دانستنی ها *گردشگری و خورد و خوراک و رستوران‌ها *

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
گوشت و لوبیا



گوشت و لوبیا از غذاهایی است که می‌توانید در سفر به کاشان، طعم آن را بچشید. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود.
 
  • پیشنهادات
  • ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    آبگوشت لوبیا سفید

    6d6b4add-dd41-4da8-997a-5816b759f21f.jpg

    در کاشان نوعی آبگوشت با لوبیا سفید پخته می‌شود که مختص همین شهر است. برای تهیه‌ی این آبگوشت از گوشت گوسفند، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و لوبیا سفید محلی کاشان استفاده می‌کنند.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    کوفته آب سماق کاشانی

    در کاشان نوعی کوفته طبخ می‌شود که به آن کوفته آب سماق می‌گویند. برای تهیه‌ی این غذا از گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، پیاز، و سماق استفاده می‌شود.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    خورش نخود آله

    1132b847-fca9-4cf9-99a5-092d4c7d9520.jpg

    خورش نخود آله از غذاهایی است که در کاشان و یزد پخته می‌شود. آله در زبان محلی کاشان، به معنی نصفه و نیمه می‌دهد. برای تهیه‌ی این غذای محلی به نخود، گوشت مغز ران گوسفند، پیاز، پوره گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زعفران، گلاب، لیموعمانی، دارچین و چند ادویه‌ی معمول دیگر در آشپزی ایرانی نیاز دارید.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    جوجویی تاس کباب کاشانی

    49eefd53-c222-48af-ac69-098d894c770e.jpg

    از دیگر غذاهای محلی کاشان می‌توان به جوجویی تاس کباب اشاره کرد که در پخت آن از گوشت ماهیچه‌ی گوسفند، بادمجان، گوجه‌فرنگی، رب انار، زردچوبه، نمک و فلفل استفاده می‌شود.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    چلو دیزی

    ee753d35-612e-4d2e-9238-2c37cb79913e.jpg

    چلو دیزی غذایی است محلی که در روستایی به نام خالدآباد از توابع کاشان طبخ می‌شود. برنج، لوبیا چشم‌بلبلی، گوشت بره، پیاز، زردچوبه و نمک مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی این غذای لذیذ است.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    سس حموس (Hummus Sauce)، یکتای بی همتا

    d6b1fc81-8874-464a-b22e-a8e7dde93a09.jpg

    سس حموس، یکی از ناب‌ترین و خوشمزه‌ترین سس‌های مصرفی در قاره‌ی آمریکا است که از آن به عنوان سوپراستار دنیای آشپزی و طعم‌دهنده‌ی غذاها یاد می‌شود. هرچند مردم قاره‌ی آمریکا این سس را با الگوبرداری از رژیم غذایی کشورهای خاورمیانه به ویژه کشورهای عربی در برنامه‌ی غذایی خود گنجانده‌اند، اما استفاده از این چاشنی‌ خوشمزه با میز غذای آن‌ها مانوس و عجین شده است. آن‌ها در تهیه‌ی این سس خارق‌العاده از نخود، آب لیمو، زیره، سیر، روغن زیتون، کنجد یا خمیر کنجد و مقداری ماست بدون چربی استفاده می‌کنند و از آن به جای سس مایونز در هنگام میل کردن انواع ساندویچ، رول‌های گریل شده‌ی مکزیکی و بروستدهای خوشمزه استفاده می‌کنند. نان‌های سرخ شده‌ی فتا یا چیپس فتا، مشهورترین غذایی است که با سس حموس که به منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین شهرت دارد، مصرف می‌شود.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    سس سیراچا (Sriracha Sauce)، شیرین، خوشبو و آتشین

    3130f799-df90-4c6f-a034-afc5ff239fa7.jpg

    سیراچا، سسی خوشبو، مطبوع و بسیار تند آسیایی است که در سال‌های اخیر در بین مردم قاره‌ی آمریکا از محبوبیت و شهرت قابل توجهی برخوردار و به یکی از سس‌های ثابت در برنامه‌ی غذایی آن‌ها تبدیل شده است. بیشتر مردم هنگام سرخ کردن گوشت‌‌های مزه‌دار شده درون روغن داغ، بریانی کردن، نیمرو کردن تخم‌مرغ‌ها، تهیه‌ی پیتزا، پخت انواع سوپ و تهیه‌ی سس‌های ترکیبی از این چاشنی تندو تیز استفاده می‌کنند. در زمان‌های گذشته، در قاره‌ی آمریکا بویژه کشور آمریکا، تنها با مراجعه به سوپرمارکت‌های آسیایی، امکان خرید و تهیه‌ی این سس خوشمزه وجود داشت ولی امروزه در بسیاری از فروشگاه‌های سراسر این قاره، می‌توان این چاشنی محبوب را تهیه کرد.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    سس سویای شور (Salty Soy Sauce)، طعم‌ دهنده‌‌ای سرشار از پروتئین

    30fb1f9e-4db2-487e-81c2-8c083e1a1adb.jpg

    سس سویای شور یا نمکی، یکی از پرطرفدارترین سس‌های استفاده شده در قاره‌ی آمریکا و سراسر دنیا است. این سس خوشمزه و دلچسب، با استفاده از دانه‌های سویا تهیه می‌شود. برای تهیه‌ی آن، دانه‌های سویا را در محفظه‌ای نگهداری می‌کنند تا به اصلاح ترشی بیندازد و سپس با اضافه کردن مقداری نمک و پونه‌ی کوهی و میکس کردن آن‌ها، چاشنی محبوب و پراستفاده را به دست می‌آورند. البته قبل از استفاده از این سس، برای تست کردن شوری و میزان نمک به کار رفته در آن، بهتر است که مقداری از آن را بچشید. جالب است بدانید که یک قاشق سوپ‌خوری از سس سویای شور حاوی ۹۲۰ میلی‌گرم سدیم است، تقریبا نیمی از سدیم قابل استفاده در یک شبانه‌روز که قطعا مصرف بی‌رویه‌ی آن برای سلامتی بدن، مضر خواهد بود. کافی است برای مصرف اندازه و مناسب نمک در روز، سس سویای کم سدیم یا کم نمک را انتخاب کرده یا تنها مقدار کمی از سس را برای سرو یا طعم‌بخشی به غذاهای خود، استفاده کنید. چرا که سس سویای کم نمک در بازار، حاوی ۵۷۵ میلی‌گرم از سدیم یا یک چهارم از مقدار مجاز مصرفی در روز است.
     

    ❤ASAL_M❤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/08/02
    ارسالی ها
    5,042
    امتیاز واکنش
    53,626
    امتیاز
    1,121
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
    سس فلفل‌ (Sauce’s Pepper) تند و آتشین، برترین چاشنی و طعم دهنده غذا

    1e64319e-b84a-47b9-a65f-e1966ade0ae7.jpg

    سس‌ فلفل تند، یکی دیگر از چاشنی‌های مورد علاقه و مصرفی مردم در قاره‌ی آمریکا است که سدیم موجود در یک قاشق چای‌‌خوری تنها ۳۵ میلی‌گرم است. همچنین در همین مقدار سس، فقط یک کالری و حتی کم‌تر وجود دارد که مصرف مناسب و درست آن، سلامتی بدن را تهدید نمی‌کند. با استفاده از این سس خوشمزه و جایگزین کردن آن به جای چاشنی‌های پرکالری و پرچرب، می‌توان تحولی مطلوب در برنامه‌ی غذایی روزانه ایجاد کرد. مردم قاره‌ی آمریکا از سس فلفل تند در طعم‌دار کردن بسیاری از غذاهای خود از جمله انواع سوپ، تخم‌مرغ، برگرها، خوراک‌ها و کباب‌ها استفاده می‌کنند. البته مصرف سس فلفل تند در سایر کشورهای جهان نیز مرسوم است. قطعا طعم بی‌نظیر و تندی آتشین سس‌ها، به واسطه‌ی حضور دانه‌های پودر شده‌ی فلفل است که چاشنی فوق‌العاده را به وجود آورده است. در تهیه‌ی این سس می‌توان مصرف نمک را حذف کرد و سسی بدون نمک و در عین حال تند و تیز بدست آورد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    236
    بازدیدها
    3,937
    پاسخ ها
    5
    بازدیدها
    162
    بالا