انواع ترشی

  • شروع کننده موضوع *فریال*
  • بازدیدها 175
  • پاسخ ها 5
  • تاریخ شروع

*فریال*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
7,020
امتیاز واکنش
7,770
امتیاز
465
محل سکونت
لارستان
ترشی خرما

این ترشی بدون سرکه تهیه می شود وبسیار مطلوب می باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده می باشد.

مواد لازم: خرما یک کیلو سماق کوبیده نیم کیلو تمبر هندی نیم کیلو آبلیمو یک لیوان سیر در صورت تمایل یک بوته ادویه کوبیده(دارچین،نمک،فلفل،جوز هندی در حدود یک تا دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه: سماق را در دو سه لیوان آب خیس می کنیم و می گذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود.تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس می کنیم(در حدود 24 ساعت باید بماند)تا آب تمبر هندی نیز ترش شود،آب سماق و آب تمبر را صاف می کنیم و با آبلیمو مخلوط می سازیم چند جوش می دهیم بعد خرما را از چرخ رد می کنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط می سازیم و برای اینکه خرما کاملا حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط می سازیم و در صورتیکه بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آبلیمو چند جوش می دهیم،بعد نرم می کوبیم و با ترشی مخلوط می نمائیم.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • *فریال*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    7,020
    امتیاز واکنش
    7,770
    امتیاز
    465
    محل سکونت
    لارستان
    ترشی کلم قرمز

    مواد لازم: كلمقرمز يك عدد نمك سه قاشق غذاخوري سركه سفيد به ميزان لازم

    طرز تهيه: كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد كرده و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها پاشيده و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و ميتوانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *فریال*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    7,020
    امتیاز واکنش
    7,770
    امتیاز
    465
    محل سکونت
    لارستان
    ترشی لیته

    مواد لازم: بادمجان یک کیلو سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو فلفل دلمه ی سبز یک عدد فلفل دلمه ی قرمز یک عدد سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز 50 گرم هویج 3 عدد کلم پیچ سفید 250 گرم سرکه یک کیلو ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری نعنای خشک یک قاشق غذاخوری پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه: سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید. سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *فریال*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    7,020
    امتیاز واکنش
    7,770
    امتیاز
    465
    محل سکونت
    لارستان
    ترشی زمستانی (سالاد فصل)

    مواد لازم: کلم برگ ۱ کیلو فلفل سبز ریز ۲۵۰ گرم پیاز ریز ریز نیم کیلو خیار ۱ کیلو هویج نیم کیلو گل کلم ۱ کیلو گوجه ۵ کیلو سرکه به مقدار لازم سس کچاب تند به مقدار لازم شلغم شیرازی نیم کیلو نمک. ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه: مادر من برای تهیه این ترشی خوشمزه از هر نوع سبزی یا میوه فصل خودش استفاده میکنه . پس بنابراین دست خودتان هستش که اگر هر چیزی را بیشتر دوست دارید مقدارش را کم و زیاد کنید و هیچ اشکالی در تهیه اون نداره. ابتدا از روز قبل گوجه ها تمیز بشویید و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیک بزرگ بریزید و حسابی با دست تمیز چنگشان بزنید به مانند رب گوجه که در قدیم در خانه ها تهیه میشد.و به خاطر اینکه زودتر آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن بیفزایید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شود.هر چند ساعت یکبار مجددا آن را تمیز چنگ بزنید و تا صبح روز بعد بگذارید که همانطور بماند.فردای آن روز یکبار دیگر گوجه را چنگ زده و درون الک یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله جدا کرده و درون یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید چند دقیقه یکبار آن را به هم بزنید تا کم کم آب آن تبخیر گردد. و یک مایع نسبتا غلیظی به مانند کمی از فرنی شل تر داشته باشیم. طی این فاصله سبزی ها و میوه ها را که تمیز شسته و درون سبد گذاشته ایم تا آب آن جدا شود را به دلخواه به اندازه ای که دوست داشته باشیم خرد کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم .سپس آب گوجه را که کاملا جا افتاده با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه که شل نشودو همچنین برای خوشمزه و خوش طعم شدن ترشی سس تند کچاب مخلوط کرده و وقتی یک جوش کامل زد زیر شعله را خاموش میکنیم و وقتی سرد شد روی ترشی یا همان سالاد فصل ریخته و درب ظرف را محکم بسته و برای زمستان آماده میکنیم.این ترشی طعم بسیار بسیار مطبوعی دارد و حدودا دو تا سه هفته کاملا جا می افتد.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *فریال*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    7,020
    امتیاز واکنش
    7,770
    امتیاز
    465
    محل سکونت
    لارستان
    ترشی لیمو عربی


    مواد لازم: لیمو ترش ریز ۱ کیلو فلفل قرمز ۲ قاشق مربا خوری سر پر زرد چوبه ۲ قاشق مربا خوری سر پر نمک ۱ قاشق مرباخوری سر پر فلفل دلمه ای نگینی خرد شده مقداری کنجد سیاه ۱ قاشق مرباخوری تخم گشنیز کمی

    طرز تهیه: دوستان عزیز به هیچ عنوان مقداری را که برای فلفل و زردچوبه گفته شد را تغییر ندهید.در ابتدا لیمو ترش تازه و بدون لک را شسته و بعد از خشک کردن هر کدام از لیمو ها را به هشت قسمت مساوی قارچ کرده و با نوک چاقو هسته هایش را جدا می کنیم.و آن را داخل یک ظرف پلاستیکی می ریزیم. با قاشقی که خشک باشد ۲ قاشق فلفل قرمز + ۲ قاشق زردچوبه + ۱ قاشق نمک و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و کنجد سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم و پارچه ای تمیز روی ظرف می کشیم و تا سه روز در یک گوشه می گذاریم تا کاملا استراحت کند طی این سه روز . روزی ۳ تا ۴ بار با دو قاشقی که خشک باشد و مطلقا آب نداشته باشد .سراغ آن رفته و زیر و رو می کنیم تا خودش کم کم شروع به کمی آب انداختن بکند . بعد از سه روز آن را داخل یک ظرف با درب محکم ریخته و در جای خنکی قرار می دهیم . بعد از گذشت چهل روز حسابی لیمو رسیده است . مطمئن هستم وقتی که درب ظرف را باز می کنید از عطر و طعم این لیمو مدحوش می شوید. امیدوارم لـ*ـذت ببرید. نکته. طی این مدت درب ظرف را باز و بسته نکنید اگر هوا بکشد سریع کپک می زند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *فریال*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    7,020
    امتیاز واکنش
    7,770
    امتیاز
    465
    محل سکونت
    لارستان
    ترشی شور خیار

    مواد لازم:۱۵ عدد خیار لبنانی (حدود دو كیلوگرم)،یك سوم پیمانه (حدود ۸۵ گرم) نمك درشت آشپزخانه۵،/۱ لیتر (شش پیمانه) سركه سفید،یك پیمانه شكر،سه عدد فلفل قرمز تند،دو قاشق سوپخوری دانه خردل زرد،یك قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه نكوبیده،شش حبه سیر.

    خیارها را خوب بشویید و از طول به چهار قسمت برش بزنید. آنها را در ظرف گودی بریزید و نمك را روی آنها بپاشید. در ظرف را بسته یك شب كنار بگذارید. خیارها را در آبكشی ریخته و با آب سرد خوب آبكشی كنید.باقی مانده مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و پنج دقیقه بدون درپوش بجوشند. خیارها را به این مخلوط اضافه كنید و صبر كنید تا دوباره به جوش آید. سپس آن را در شیشههای گرم و استریل شده بریزید و بلافاصله در شیشهها را ببندید. ترشی را در جای خشك و خنك تا شش ماه نگهداری كنید و پس از بازكردن در هر شیشه ترشی را در یخچال نگاه دارید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    645
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,316
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    173
    بالا