- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برش های هندوانه با شربت لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شربت لیمو و برگ های نعناع به هندوانه طعم جالبی می دهند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- لیمو ۱ عدد
- هندوانه ۵۰۰ گرم
- برگ نعناع ۱ قاشق غذاخوری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-شکر را به همراه آب در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و آن را برای حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که شربت غلیظ شود، حرارت دهید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-شربت را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید و قابلمه را در ظرفی از آب یخ بگذارید تا شیره خنک شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-در این میان هندوانه را آماده کنید و آن را در ظرف مورد نظر بچینید. از شربت خنک شده روی هندوانه ها بریزید و آن را با برگ های نعناع تزیین کنید و فوراً سرو کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:
1- پوست هندوانه را جدا کنید، سپس هندوانه را به شکل دلخواه برش بزنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- می توانید از مقداری طالبی هم در کنار هندوانه ها استفاده کنید.
[/BCOLOR]