حلقه های پیاز سوخاری؛ هم تزیین هم خوردنی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 182
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
حلقه های پیاز سوخاری از مجموعه دستورغذایی سرآشپز مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. آب گازدار راز این پیش غذای خوشمزه است. می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم:
  • ۲ عدد بزرگ پیاز
  • یک و یک چهارم پیمانه آرد
  • ۱/۲ پیمانه آرد ذرت
  • یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • به میزان لازم نمک
  • ۱۰۰ میلی لیتر آب گازدار به میزان لازم
  • ۱/۲ روغن پیمانه
  • برگ جعفری تازه
805571_286.jpg


طرزتهیه:

1.در سینی فر دستمال حوله ای پهن کنید. حلقه های پیاز را برای 10 دقیقه در ظرفی از آب و یخ قرار دهید. سپس آن ها را آبکشی و خشک کنید.

2.در ظرفی آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، 1 قاشق چای خوری نمک و آب گازدار را با هم ترکیب کنید.

3.در قابلمه ای روی حرارت بالا روغن را داغ کنید. در چند نوبت، حلقه های پیاز را در خمیر بزنید، خمیر اضافی آن را بگیرید و با دقت در روغن قرار دهید و برای 2 تا 3 دقیقه تا طلایی شوند، سرخ کنید.

4.پس از خارج کردن حلقه های سرخ شده، آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید، و بر روی آن ها نمک بپاشید. سینی فر را در فر با حرارت 120 درجه سانتی گراد قرار دهید، تا گرم بماند. قبل از سرخ کردن بخش بعدی حلقه ها روغن را داغ کنید.

5.بعد از سرخ کردن تمامی حلقه ها، با احتیاط برگ های جعفری را در روغن بریزید و برای 10 ثانیه تا ترد شوند، سرخ کنید. آن ها را از قابلمه خارج کرده، رویشان نمک بپاشید . برای سرو حلقه های پیاز سوخاری از جعفری های تفت داده شده رویشان بریزید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا