- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
- کره نرم شده : 200 گرم
- شکر تصفیه نشده : 175 گرم
- تخم مرغ زده شده : 3 عدد
- آرد بکینگ پودردار : 150 گرم
- پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
- شیر : 2 قاشق غذاخوری
- گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : 2 عدد
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1002714_557.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/31/1002714_557.jpg)
طرز تهیه:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]3. تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]4. آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]5. مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]6. برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]7. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .
[/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]8. بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .
[/FONT]
توصیه سرآشپز:
[FONT=iransans, tahoma]شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .
[/FONT][/BCOLOR]