گپ های دوستانه با «کیک بادام زمینی» لذیذ می‌شود

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 189
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگر به بادام زمینی و نسکافه علاقه دارید، ما به شما می گوییم که ترکیب این دو در کیک طعم عالی می دهد. به ما اعتماد کنید و این کیک را که تنها 30 دقیقه زمان می برد، درست کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 2 پيمانه آرد
  • 1 پيمانه شير ولرم
  • 4 /3 پيمانه روغ مايع
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق م سر پر بيكينگ پودر
  • 1 پيمانه شكر
  • 1 ق س پودر نسكافه
  • 2 ق س پودر كاكائو
  • 2 /1 پيمانه خلال بادام‌زميني
  • 2 /1 ق چ پودر هل
  • 8 /1 ق چ وانيل
  • 8 /1 ق چ نمك
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
913033_305.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. ابتدا دستگاه مايكروفر را با سيستم كانوكشن، 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. روغن مايع و شكر را در يك كاسه بزرگ ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد تا يكنواخت شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي و با فاصله اضافه كرده، مخلوط را هم بزنيد. حالا وانيل و پودر هل را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. شير ولرم را هم به مواد افزوده و با همزن مخلوط كنيد. بعد از تركيب شدن مواد، آرد و بيكينگ پودر و نمك را به مواد داخل كاسه اضافه كرده و اين بار با ليسك (قاشق مخصوص كيك‌پزي) هم بزنيد تا مواد گلوله گلوله نمانند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. حالا مواد آماده كيك را به دو قسمت تقسيم كنيد. نيمي را با پودر نسكافه مخلوط كرده و نيم ديگر را با پودر كاكائو مزه‌دار كنيد. خلال‌هاي بادام‌زميني را هم به نسبت مساوي به هر دو مايه اضافه كرده و هم بزنيد. كف و ديواره قالب سيليكوني يا پيركسي را كه مي‌خواهيد كيك را در آن درست كنيد، كمي چرب كرده و داخل آن مقداري آرد بپاشيد.اول مايه كاكائويي را در قالب بريزيد. بعد روي آن مايه نسكافه‌اي را بريزيد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. بعد از اينكه مايكروفر گرم شد آن را خاموش كنيد و مايكروفر را روي سيستم مايكرو و با بالاترين قدرت (100درصد) تنظيم كنيد. قالب را در دستگاه بگذاريد و به مدت پنج دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت بلافاصله قدرت را به 60 درصد تبديل كنيد و كيك را به مدت هفت دقيقه حرارت دهيد. بعد از پخت كيك آن را بيرون آورده و با سس شكلاتي يا سس كاراملي تزئين كنيد.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
يه‌جور ديگه
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در صورت تمايل به جاي روغن مايع مي‌توانيد از 100 گرم كره استفاده كنيد.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فوت‌وفن
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگر دستگاه شما به سيستم كانوكشن مجهز نبود، مي‌توانيد آن را در حالت گريل به مدت 10ـ 8 دقيقه (به صورت خالي) گرم كنيد و بعد قالب كيك را مانند روش گفته شده در آن قرار دهيد و كيك را بپزيد.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا