- عضویت
- 2017/12/08
- ارسالی ها
- 467
- امتیاز واکنش
- 4,575
- امتیاز
- 451
فصل دوم
برنج رو با یک قاشق غذاخوری نمک برای یکی دو ساعت خیس کردم و مشغول درست کردن سالاد مرغ شدم. سـ*ـینه مرغ رو پختم، ریشریش کردم و با پیاز سرخ کرده مخلوط کردم و کمی روغن زیتون بهش اضافه کردم، تفت دادم فقط در حدی که با پیاز و روغن مخلوط بشه. کمی زرد چوبه و نمک اضافه کردم و کنارش گذاشتم و قارچ رو با حرارت زیاد پختم تا آبش خشک بشه یکم هم آبلیمو و نمک بهش اضافه کردم و پختم تا تیره نشه. یکم هم پودر سیر اضافه کردم تا خوشمزه بشه. وقتی آب قارچ خشک شد کمی بهش روغن زیتون زدم و تفت دادم. مرغ پخته شده و قارچ و چیپس خلال رو باهم مخلوط کردم و بهش سس مایونز اضافه کردم.
به ساعت نگاه کردم دقیقا یک ساعت طول کشید، رفتم سراغ کوفته. پیاز رو با نصف فنجون روغن سرخ کردم و زردچوبه و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کردم و تفت دادم، دو لیوان آب بهش اضافه کردم و گذاشتم تا جوش بیاد. برنج هم خیس خورده بود و به صورت ابکش پختم، گوشت چرخ کرده و سبزی کوفته خرد شده و برنج ابکش شده و یک قاشق آرد برنج، تخم مرغ و کمی نمک مخلوط کردم و ورز دادم تا مایه کوفته آماده بشه و به اندازه یک نارنگی کوفتههای قلقلی درست کردم و وسط هر کوفته یک آلو بخارا گذاشتم و داخل آب در حال جوش انداختم و بقیه آلوها رو به آب کوفته اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا کوفتهها یکی دو ساعت با شعله کم بپزه و روغن بندازه.
- این هم از کوفته. بریم سراغ پختن ماهی.
تند و پشت سرهم غذا درست میکردم تا زود حاضر بشه.
ماهی رو چون قبلا پاک کرده بودن، راحت بودم دستشون درد نکنه. روغن زیتون و آبلیمو یکم نمک و فلفل رو مخلوط کردم و یکم از سس رو داخل شکم ماهی پخش کردم و داخل ظرف گذاشتم و بقیه روغن زیتون و آب لیمو رو با نمک و فلفل مخلوط کردم و داخل ظرف ماهی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم و درش رو گذاشتم تا ماهی آرومآروم بجوشه و بپزه. گاهی هم از سس ماهی روش میریختم و حواسم بود له نشه. وقتی سرخ شد داخل دیس گذاشتم، تخممرغهای سفت شده رو نصف کردم و زرده رو با چنگال له و با پوره سیب زمینی و مخلوط کردم و با گوشت گوجه فرنگی چرخ کردم و با نمک مخلوط کردم. بعد پورههای اسفناج و گوجهفرنگی رو جداگانه داخل قیف ریختم و نصفش روی بدنه ماهی و نصف دیگه داخل نصفههای تخممرغ ریختم و کنارهای دیس گذاشتم و اطراف دیس رو با حلقههای لیمو ترش تزئین کردم.
- بالاخره تموم شد، آخ کمرم.
دستی به پیشونیم کشیدم و روی صندلی نشستم. چون همش روی پاهام ایستاده بودم پاهام از درد ذوقذوق میکرد. ساعت تقریبا دوازده و بیست دقیقه بود ولی هیچ کسی بیدار نشده بود. سرم رو، روی میز گذاشتم و چشمهام رو بستم تا یکم خستگی از تنم بیرون بره. چند دقیقه بعدش سراغ ظرفهای کثیف شده رفتم و داخل ماشین گذاشتم. من که دقیق از چیزهایی که میخورن خبر نداشتم و مجبور بودم تا زمانیکه بفهمم همه چیز آماده باشه. یکم آب برای چای گذاشتم و تا نشستم روی صندلی صدای در عمارت اومد. میخواستم ببینم کیه ولی انقدر خستهم بود حوصلهم نشد. یکم بعد زرینخانوم وارد آشپزخونه شد.
برنج رو با یک قاشق غذاخوری نمک برای یکی دو ساعت خیس کردم و مشغول درست کردن سالاد مرغ شدم. سـ*ـینه مرغ رو پختم، ریشریش کردم و با پیاز سرخ کرده مخلوط کردم و کمی روغن زیتون بهش اضافه کردم، تفت دادم فقط در حدی که با پیاز و روغن مخلوط بشه. کمی زرد چوبه و نمک اضافه کردم و کنارش گذاشتم و قارچ رو با حرارت زیاد پختم تا آبش خشک بشه یکم هم آبلیمو و نمک بهش اضافه کردم و پختم تا تیره نشه. یکم هم پودر سیر اضافه کردم تا خوشمزه بشه. وقتی آب قارچ خشک شد کمی بهش روغن زیتون زدم و تفت دادم. مرغ پخته شده و قارچ و چیپس خلال رو باهم مخلوط کردم و بهش سس مایونز اضافه کردم.
به ساعت نگاه کردم دقیقا یک ساعت طول کشید، رفتم سراغ کوفته. پیاز رو با نصف فنجون روغن سرخ کردم و زردچوبه و یک قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کردم و تفت دادم، دو لیوان آب بهش اضافه کردم و گذاشتم تا جوش بیاد. برنج هم خیس خورده بود و به صورت ابکش پختم، گوشت چرخ کرده و سبزی کوفته خرد شده و برنج ابکش شده و یک قاشق آرد برنج، تخم مرغ و کمی نمک مخلوط کردم و ورز دادم تا مایه کوفته آماده بشه و به اندازه یک نارنگی کوفتههای قلقلی درست کردم و وسط هر کوفته یک آلو بخارا گذاشتم و داخل آب در حال جوش انداختم و بقیه آلوها رو به آب کوفته اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا کوفتهها یکی دو ساعت با شعله کم بپزه و روغن بندازه.
- این هم از کوفته. بریم سراغ پختن ماهی.
تند و پشت سرهم غذا درست میکردم تا زود حاضر بشه.
ماهی رو چون قبلا پاک کرده بودن، راحت بودم دستشون درد نکنه. روغن زیتون و آبلیمو یکم نمک و فلفل رو مخلوط کردم و یکم از سس رو داخل شکم ماهی پخش کردم و داخل ظرف گذاشتم و بقیه روغن زیتون و آب لیمو رو با نمک و فلفل مخلوط کردم و داخل ظرف ماهی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم و درش رو گذاشتم تا ماهی آرومآروم بجوشه و بپزه. گاهی هم از سس ماهی روش میریختم و حواسم بود له نشه. وقتی سرخ شد داخل دیس گذاشتم، تخممرغهای سفت شده رو نصف کردم و زرده رو با چنگال له و با پوره سیب زمینی و مخلوط کردم و با گوشت گوجه فرنگی چرخ کردم و با نمک مخلوط کردم. بعد پورههای اسفناج و گوجهفرنگی رو جداگانه داخل قیف ریختم و نصفش روی بدنه ماهی و نصف دیگه داخل نصفههای تخممرغ ریختم و کنارهای دیس گذاشتم و اطراف دیس رو با حلقههای لیمو ترش تزئین کردم.
- بالاخره تموم شد، آخ کمرم.
دستی به پیشونیم کشیدم و روی صندلی نشستم. چون همش روی پاهام ایستاده بودم پاهام از درد ذوقذوق میکرد. ساعت تقریبا دوازده و بیست دقیقه بود ولی هیچ کسی بیدار نشده بود. سرم رو، روی میز گذاشتم و چشمهام رو بستم تا یکم خستگی از تنم بیرون بره. چند دقیقه بعدش سراغ ظرفهای کثیف شده رفتم و داخل ماشین گذاشتم. من که دقیق از چیزهایی که میخورن خبر نداشتم و مجبور بودم تا زمانیکه بفهمم همه چیز آماده باشه. یکم آب برای چای گذاشتم و تا نشستم روی صندلی صدای در عمارت اومد. میخواستم ببینم کیه ولی انقدر خستهم بود حوصلهم نشد. یکم بعد زرینخانوم وارد آشپزخونه شد.