کامل شده رمان شب مهمانی | soroosh-007کاربر انجمن نگاه دانلود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
97
امتیاز واکنش
1,513
دیگه صدا های بچه ها به گوشم نمی رسید . ناله های مرد بریده شده بود و داشت نفس های آخر عمرش رو می کشید . ولی هنوز شانس زنده موندن رو داشت . دگمه بی سیم رو فشردم تا دوباره صدای اون یارو رو بشنوم . هنوز هم قطع و وصل می شد ، ولی حدس می زدم که می گفت :
-" سیصد و ، چهل و هفت ... ؟ هنوز اونجایی ؟ "
با فریادی از خشم گفتم :
- آره ... . اون رو به رومه و داره زجر می کشه .
سپس با ساطور خونینی که در دستش بود به پشت عضله ساق پای راستش کشیدم . از درد پلک هاش رو به هم فشرد و نعره بلندی کشید . خون از پاهاش بیرون زد و به زمین چکید . با خنده فریاد زدم و گفتم :
- صداش رو شنیـــــدی ... ؟ آررره ؟
صدای پشت بی سیم گفت :
- " ولش کن ... ، یا نه ، برعکس ، بکشش . برامون مهم نیست که چه بلایی سرش بیاری . "
- خفه شو حرومزاده ، تو کی هستی ؟
چیزی نگذشت که یه صدای آشنا اومد . صدایی که تموم وجودم رو لرزوند و سر جام خشکم زد . این لعنتی دست و پای من رو می بست . مثل اینکه تنها با صداش تسخیرم می کرد . خفاش شب با سرعت گفت :
- خیله خب ، آیدا رو می خوای ؟ باشه ، بیا ببینش . این رو بدون که خرابکاری کردی ، ولی این شانس رو بهت می دم دوباره ببینیش . از در که خارج شدی به سمت راستت یعنی ته راه رو برو . وقتی به آخر راه رسیدی سمت راستت یه در هست . بازش کن و وارد شو ... . به یه راه باریک و تاریک می خوری ، واردش شو و تا می تونی ادامه بده . به ته راه که رسیدی یه در مخفی هست . کافیه که فقط هولش بدی . در که باز شد ، وارد سالن مهمونی می شی . بعدش می تونی هم مهمون ها رو ببینی ، هم آیدا رو . یه نگاه به اطرافت بندازی خیلی زود نامزدت رو پیدا می کنی .
بی اختیار یک قدم به عقب رفتم . تموم وجودم لرزید . باورم نمی شد . می دونستم که یه کلکه . دست و پام سست شد و چشم هام تاری رفت . نه ، اون عوضی بهم راستش رو نمی گفت . از عصبانیت به سمت مردک رو به روم رفتو و با ساطور ضربه محکمی به ران پای رستش کوبیدم و تیغه رو در آوردم . دق و دلیم رو سر این حرومزاده خالی می کردم . خون از پاهش بیرون زد و گوشت پاش باز شد . دوباره از درد فریاد زد و دشنامم داد . با نفرتی که از خفاش شب عوضی داشتم و می خواستم دنیا رو روی سرش خالی کنم گفتم :
- آشغال عوضی داری درووووغ می گی ... .
بلافاصله با همون لحن تندش ادامه داد :
- نه ... ، این تنها شانسته وگرنه دیگه برای زنده نگهداشتنت صبر نمی کنم . یه چیزی رو بگم ؟ من هم دیگه خسته شدم . تو خیلی مقاومت کردی و این هم یه سوپرایز برای تو هست . تو با نامزدت می تونید از اینجا برید ... .
با نفس نفس و صدای بریده گفتم :
- خفه شو عوضی ... . دروغ می گی .
- انتخاب با خودته ، از اونجا تا سالن اگه بدویی پانزده ثانیه بیشتر راه نیست ، پنج ثانیه هم من بهت هدیه می دم ، با عجله کن ، یا دیگه نامزدت رو نمی بینی . همینطور تمام نیرو هام رو برات می فرستم و بلافاصله می کشمت . از همین حالا شروع شد . بیست ، نوزده ، هجده ، ... .
و همینطور داشت می گذشت . فرصتی نمونده بود و وقتم داشت می گذشت ، ولی باید ... ، حرفش رو می پذیرفتم . چون اون عوضی شوخی نداشت .
چاقو را با ضربه محکمی به شکم مرد کوبیدم و از اتاق خارج شدم . با تمام توان دویدم و قدم برداشتم . طوری پاهام رو به زمین می کوبیدم که حس می کردم دنیا به ارزه می افتاد . به ته راه رو رسیدم .
- ده ، نه ، هشت ، هفت ... .
شمارش معکوس اون عوضی روانی ام کرده بود و تپش قلبم رو چند برابر می کرد . به در که رسیدم بازش کردم و با چیزی که گفتم بود رو به رو شدم . وارد راه رو تاریک و سوت و کور شدم و تا می تونستم دویدم . سپس به همونجایی که گفته بود برخوردم . با پای راستم لگد محکمی به این در مخفی کوبیدم . باز کردنش راحت بود و دوباره با چیزی که گفته بود برخوردم . اینجا همون سالن اصلی ساختمونه . وارد شدم ... . ولی ... ، ولی ، نه ، نه باورم نمی شه ... .
شمارش خفاش شب در گوشم به صفر رسید ... . و بعد از اون با خنده ای شیطانی گفت :
- آره ... ، آفرین تو موفق شدی ... .
توی این سالن هیچکسی وجود نداشت ... . هیچکس در این دو طبقه نبود . از پله ها با سرعت پایین رفتم و دور خودم چرخیدم . خدایا ، اینها کجا غیبشون زده ... . این لعنتی ها کجا هستن ... . انگار همه شون آب شدن رفتن توی زمین . نفسم بالا نمی آد . انگار دیوانه شدم و دارم کابوس می بینم ... ، ولی واقعیت داره و بدجور گیج شده ام .همینطور که دور خودم می چرخیدم با کفر و عصبانیت گفتم :
- کثافت ... . باز هم دروغ گفتی ... . باز هم من رو تو تله انداختی ... .
- نه نریمان ... . به تو هیچج دروغی نگفتم ... .
از خشم فریاد زدم :
- خفــــــــه شــــــــو لعنتی ... .
و بی اختیار به هق هق افتادم ... . آب دهانم رو فرو دادم و زبونم رو به لب های خشکم کشیدم . درد زخم شکمم امونم رو بریده بود . انگار که هزاران تیغ به پوست بدنم می کشیدن و روی زخم ها نمک می ریختن . خدایا ، این چه جهنمیه که توش افتادم . مثل بچه ها زار زار اشک می ریختم و همینطور جلوی بار دور خودم می چرخیدم . دستم رو به صورتم کشیدم و با التماس گفتم :
- چرا ... ، چرا دست از سرم بر نمی داری عوضی .

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    صدای تیز و عذاب آورش مانند تیر کمانی که از این ور به اون ور گوشم رد شده بود ، در سرم پیچید و گفت :
    - گفتم که بهت دروغ نمی گم ... . نامزدت رو ببین ... . برو دم در و از پشت در بیرون تماشاش کن .
    نگاهم رو به در انداختم . راست می گفت . نمی دونم چرا متوجه اش نشده بودم . با سرعت به سمت در رفتم و سعی کردم این در کشویی شیشه ای رو از هم باز کنم . با مشت و لگد بهش کوبیدم و فریاد زدم :
    - آهــــــایی ... . کمــــــــک .
    ولی مهمون هایی که با خوشحالی و لـ*ـذت از جشن لـ*ـذت می بردن صدام رو نمی شنیدن . هیچ توجه ای بهم نمی کردن . همه مشغول تماشای آتش بازی ای که ظلمت آسمان پر ستاره شب رو به نور های رنگین تبدیل می کرد بودند . اما نگاه من فقط دنبال یه نفر بود . کسی که می خواستمش ... . کسی که حالا قدرش رو می دونستم ، و تا الان برای اون خودم رو زنده نگهداشتم ... .
    آیدا ... . اون هم مثل همه با خوشحالی در حال تماشای آتش بازی بود . لبخندی به لب هاش بود و از دیدنشون لـ*ـذت می برد . هیچ صدمه ای ندیده بود . این برای من خوب بود ... . خوب که نه ، عالی بود . چون اون سالم بود ... . کسی رو که دوست داشتم صحیح و سالم بود و ... ، با خفاش شب خوش می گذروند .
    درسته ... ، خفاش شب اون رو از من دزدیده بود و آیدا هم خیلی راحت شریک جرمش شده بود . این از همه برای من زجر آور تر بود ، چون صدای لطیفش دوباره در گوشم پیچید ... .
    خفاش شب : از این برنامه هم خوشت می آد ... ؟
    آیدا خنده از زد و با احساس جواب داد :
    آیدا : آره که خوشم می آد ... . تو معرکه ای ... .
    آره ... . تو یه نابغه ای ... . این رو از نگاه شیطانی ات می خونم . که چطور دستت رو دور کمرش انداختی و اون رو در آغوشت گرفتی ... . که چطور خیلی زود تخت تاثیرت قرار گرفت ... . لبخند ملیحت رو فراموش نمی کنم ... . فراموش نمی کنم که چطور مجبورش کردی تا پشتش رو به در کنه و نتونه نگاهش بهم بیوفته ... . نتونه کوچکترین فکری از من به سرش بخوره .
    هیچوقت فراموشت نمی کنم ... .
    دیگه کوبیدن به در و سر و صدا فایده ای نداره ... .
    دیگه کمک خواستن فایده ای نداره ... .
    دیگه ناله و زاری فایده ای نداره ... .
    چون ، هیچکدوم برام مهم نیستن .
    اما نگاهم از کسی که تموم زندگیم بود برداشته نمی شد ... .
    دلم می خواست لحظه های آخر عمرم فقط تماشاش کنم ... .
    نمی دونستم با تماشای همین چند لحظه صحنه ، اینطور از پا می افتادم .
    صدای مرد جوان از پشت سرم که دیگه برام مهم نبود کی بود و چه شکلی بود از پشت سرم بلند شد . تکه پاره گفت :
    - با انجام اینهمه کار ها و صحنه هایی که دیدی ... ، به نظرم قوی ترین قلب رو داری ... . پس نیازی نیست که نگرانش باشیم .
    و لحظه ای بعد تموم وجودم از هم پاشید و چشم هام تاری رفت . خشکم زد و بند بند بدنم لرزید . نفسم بالا نمی اومد و تموم قد روی زمین افتادم . نمی دونم چند ولت بود ، چون این هم برام مهم نبود که چقدر برق و شوک به بدنم وارد شد ... .
    چهار و چهل دقیقه ی صبح .

خواب عمیق و سنگین و راحت ... ، آرامش قبل از طوفانی است برای آماده شدن در برابر حادثه ای جهنمی و غیر قابل توصیف ... . این رو خوب می تونم متوجه بشم ... . این رو قبل از اینکه نقطه های سیاهی مقابل چشمانم که کم کم به تصاویر تار و دوتا دوتای چشم هام مثل آینه مات و کثیف به وضوح نمایان می شه حس می کنم ... . حالا برام فرقی نمی کنه که چطور نفس می کشم ، یا دوباره قراره چه بلایی سرم بیاد ، یا با چه صحنه ای رو به رو بشم . فکر می کنم هرکس جای من بود دیگه براش فرقی نداشت و نسبت بهش بی تفاوت بود .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    صدایی نمی شنوم . دردی حس نمی کنم ... . سوزشی در وجودم تزریق نمی شه . هیچ حسی ندارم ... . این حس ، بدترین حس در عمرمه که تجربه اش می کنم . حالا فکر می کنم از داخل خالی ام . حس می کنم تموم زندگی ام پوچ بوده . هیچ امیدی ندارم که زنده بمونم ، یا برای دو دقیقه بیشتر به عمرم ادامه بدم .
    چقدر عذاب آوره وقتی برای زنده موندن به هدفی تلاش می کنی و می بینی تنها امید زندگیت ... ، بت کفر و بی خدایی بوده که سالیان سال آرزوی زندگی کردن باهاش رو داشتی .
    الان نگاهم فقط به زمین خیره مونده . حتی قدرت اینکه سرم رو بالا بگیرم ندارم . حتی نمی خوام تلاش کنم به نفس کشیدنم ادامه بدم . نمی دونم باید باور کنم که اون آیدا بود یا نه ... . نمی دونم خودش بود یا نه ... . نمی دونم اون کار رو کرد یا نه . اما چیزی رو که دیدم ... ، واقعیت داشت .
    صدای آروم و بی حالی به گوشم خورد و در سرم پیچید . فقط یه جمله با بی تفاوتی که صدای قدم هاش ازم دور شد :
    -"بهوش اومد"
    سرم گیج می رفت و هنوز در توهم مونده بودم . بی اختیار نگاهم رو به اطراف انداختم . این دفعه به یه صندلی آهنی ، با زنجیر های زنگ زده و به محکمی کوه متصل بودم . دیگه تلاشی برای نجات یافتن نکردم ، اما از این وضعیت بدم می اومد . بی اختیار تکانی به خودم دادم و بیشتر از این ادامه ندادم . نفسم رو با بی حالی بیرون دادم . کمی سوزش در گلوم پیچید و سعی کردم با فرو دادن آب دهانم برطرفش کنم . سرم رو بیشتر بالا گرفتم ... . نگاهم به ... ، نگاهم ... ، به ... . خدای من ... . این ها اینجا چکار می کنن . نه ... ، نه کافیه دیگه ... . اینها نباید اینجا باشند.
    اون مرد شیرازی ... ، اون خانواده ای که بهشون اشاره کرده بود ... ، اون مردی که من رو زیر دریچه من رو دید ... ، و یک نفر دیگه که نمی شناختمش . یه پسر حدوداً بیست ساله ، دچار این گرفتار جهنمی شدند .
    دست های مرد شیرازی و خانواده که یه مرد و یه زن و با دو تا بچه تقریبا هفت و هشت ساله بودند به زنجیر متصل بود . لباس مرد شیرازی پاره شده بود . زیر چشم چپش کبود شده بود و از دهانش خون می چکید . سرش به پایین خم بود و بهوش نمی اومد . سمت راستش مرد خانواده بود که فقط بیهوش شده بود . سمت راست مرد ، همسرش بود که اون هم آسیبی ندیده بود . اما زن زیر لب ناله می کرد و تیک های عصبی می خورد .
    سمت چپم هم در فاصله نه چندان زیادی اون مردی که زیر دریچه کولر بود بدون هیچ آسیب جسمی ای مانند افراد سمت راست به زنجیر آویزون بود . سمت چپش اون پسر ناشناس بود و کنار اون پسر دو تا بچه های خانواده سمت راستم بودن . به غیر از مرد شیرازی هیچکدوم آسیب جسمی ندیده بودن ، اما همه یه وجه مشترک داشتن .
    همه در اغما به سر می بردن و صرف نظر از کبودی و زخم به روی جسمشون ، یه چیز وحشتناک تر داشتند . پلک ها و لب های همه شون دوخته شده بود . اون هم طوری که هیچکدوم نمی تونستن یکذره پلک هاشون رو از هم باز کنند و یا حرفی بزنن . شاید اگه بیچاره ها بی هوشی در می اومدن معلوم نبود چه بلایی سرشون می اومد و از هول با باز کردنشون پلک و لب هاشون به شدت جراحت می دید . ولی بر خلاف من لب ها و چشمانم صحیح و سالم بود .
    اون عوضی ها حتی به بچه های خانواده هم رحم نکرده بودند . اون ها ... ، کوچترین رحمی نداشتن . تا الان هم هنوز نفهمیدم اون آشغال ها کی هستن و ... ، برای چی این کار رو می کنند .
    در اتاق هیچ کس نبود ، اما در رو به روم سمت چپ باز بود . پس ... ، اون لعنتی کجا رفت ؟ صدام در نمی اومد ... . گلوم گرفته بود . نفسم به سختی بالا می اومد . دوباره آب دهانم رو فرو دادم و زبونم رو به لب هام کشیدم . باز هم گلوم می سوخت . کم کم درد عضلات کتف و پشت ساق پاهام خودش رو نشون داد . سوزش وحشتناک جای زخمم که تمومی نداشت . با هزار زحمت و با صدای لرزون گفتم :
    - آهایی ... . آهـــــــایی .
    فکر می کنم صدام حتی به بیرون از اتاق هم نرفت . به سرفه افتادم و کمی به خودم فرصت دادم . سرم رو به چپ و راست می انداختم . کمی چشم هام دوتا دوتا می شد . حسی مثل سرماخوردگی بود که همیشه ازش نفرت داشتم . دوباره تلاش کردم و خطاب به افراد در اتاق گفتم :
    - آهـــــای ... . بلند شید ... . صدام رو می شنوید ؟

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    تنها عکس العملی که می شنیدم از زن بود . کمی ابرو هاش در هم رفت و هوم بلند و خفه ای از خودش بیرون داد . با ترس و لرز اینکه ناگهان چشم و پلک هاش رو باز نکنه گفتم :
    - هــــی ... . چشم هات رو باز نکن ... . صدام رو می شنوی ؟
    ولی این بیچاره توی توهمش بود و ازش معلوم بود در دنیای خودش گم بود . انگار که روح انسان از بدنش جدا شده بود و در عالم برزخ پرسه می زد . حالا که به خودم اومدم می بینم دوست ندارم توی این وضعیت باشم . ایندفعه دیگه برای خودم ارزش قائل شدم برای زندگی خودم دست و پا می زنم .
    تکان محکمی به خودم دادم و فریاد زدم :
    - آهـــــــــایی . کـــــــدوم جهنمی هستید ؟
    دست هام از پشت قفل شده بود . پاهام هم کوچکترین حرکتی نمی کرد . صندلی هم که یکذره جا به جا نمی شد . دوباره از وحشت فریاد زدم :
    - لعنـــــــتی یکی به دادم برسه .
    مرد شیرازی تیک عصبی ای از خودش نشون داد . نگاه چشمان گردم بهش خیره موند . با فریاد گفتم :
    - آهــــای ... . آهای بیدار شو ... . حواست به خودت باشه ، به هوش بیا .
    شاید اون ها در وضعیت بهتری بودند و می تونستد از این شر رهایی پیدا کنن . دوباره فریاد زدم :
    - بهوش بیایـــــد . بیدار بشیـــــــن .
    ولی هیچ فایده ای نداشت . همه غرق در خواب عمیق و سنگینی بودن که توپ هم کنارشون منفجر می شد بیدار نمی شدند . در همین حین نگاهم به در دوخته شد . خفاش شب مانند روح جلوی در اتاق ظاهر شده بود و دست هاش رو به سـ*ـینه گره زده بود . آب دهانش رو فرو داد و از پشت عینکش بهم خیره شده بود . دست راستش رو به سمت بیرون از اتاق آورد . قدم برداشت و به همراه خودش یه میز استیل چرخ دار تقریبا بزرگ بیرون آورد .
    روی میز یه پارچه سفید افتاده بود . ولی همین رفتار و میزی که صد در صد می دونستم دوباره چی هستن تن و تمام وجودم رو لرزوند .
    میز رو سمت راستم رو به روی مرد و زن خانواده گذاشت . پارچه سفید رو برداشت و به طرفی پرتاب کرد . خدایا ... ، دوباره شروع شد ... . همون چیزی که انتظارش رو داشتم . ابزار های شکنجه ، از همه نوع ، از پنس و انبر و تیغ های جراهی و تیغ های ساده و چاقو و هر چیزی که به ذهنتون بخوره شروع می شد ، تا بشقاب های سفالی و ملامین و لیوان و هر چیزی که آدم فکر می کرد می خواد باهاشون یه ناهار مفصل بخوره . زیر میز هم انواع بطری ها با محلول هایی که نمی فهمیدم چی بود وجود داشت .
    لب هام به لرز افتاد و با بی تابی و استرس گفتم :
    - ببین ... ، گوش کن ، اون ها هیچ تقصیری نداشتن ... . برای چی می خوای به خاطر من زجرشون بدی؟
    یه قیچی کوچک که تنها دو انگشت به دسته اش فرو می رفت برداشت . عینک لعنتی اش در چشمانش بود . شک نداشتم همیشه وقتی می خواست این کار رذیلانه رو بکنه به چشم هاش می زد . هیچ توجه ای بهم نکرد . به طرف مرد شیرازی رفت . قدم اول رو که برداشت قلبم به شدت به تپش افتاد و نفس هام تند شد . با بغض و لرز گفتم :
    - تو رو خدا به اون کاری نداشته باش ، اون هیچ گناهی نداره .
    ولی انگار کر شده بود . صدام رو نمی شنید و مثل یه ماشین از قبل برنامه ریزی شده به کارش ادامه می داد . نوک قیچی رو به طرف لب هاش برد . حالا مطمئن شدم که فعلا قصد صدمه زدن بهش رو نداره . مرد شیرازی هنوز بیهوش بود اما هر از گاهی ابرو هاش در هم می رفت و اخم می کرد . نفس کشیدنش کوتاه و بلند بود و به همین راحتی ها بیدار نمی شد .
    تک تک نخ های بخیه رو بدون هیچ مشکل و جراحتی باز کرد . لب های مرد شیرازی از هم باز شد و لب پایینش آویزون موند . دندون های سفیدش از خون سرخ رنگ شده بودن . انگار که ضربه محکمی به فکش خورده بود و مایع سرخ رنگ همینطور در دهانش مونده بود . کی بعد به همراه مخلوطی از آب دهانش از لب پایینش سرازیر شد و به زمین چکید .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    خفاش شب برگشت و قیچی رو روی میز گذاشت . سپس از زیر میز یه جعبه دستکش برداشت . یه جفت بیرون کشید و مانند جراح ها با ژست خاصی اون ها رو در دست هاش کرد . دوباره دولا شد و یه بطری بیرون آورد . روش یه برچسب زده بود . فکر نمی کنم نوشیدنی بود و این حدسم تا دقایقی بعد به یقین تبدیل شد .
    سر بطری رو باز کرد و پایین بینی اش گرفت . مرد شیرازی بعد از کمی استشمام ، تیک عصبی خورد و بدنش کمی لرزید . ابروهاش رو تا می تونست در هم کرد . نفس هاش سخت و صدا دار شد و انگار که تار های صوتی اش آسیب دیده بود ، با صدای خش دار ناله خفیفی کرد .
    خفاش شب با دست راستش خیلی آروم به گوش مرد زد و چانه اش رو گرفت . کمی سرش رو به چپ و راست انداخت تا هر چی زودتر بهوش بیاد . آب دهانش رو فرو داد و با صدای آروم گفت :
    - چشم هات رو باز نکن . سعی نکنی بازشون کنی ... .
    ناله های مرد شیرازی بیشتر شد و با لحنی عصبی زمزمه های نامفهومی می کرد . خفاش شب بطری رو روی میز گذاشت ، دوباره به سمت مرد برگشت و همون کار قبلی اش رو تکرار کرد . با همون لحنش ادامه داد :
    - چشــــم هات رو باز نکن ... .
    کلمه های مرد شیرازی با ترس و حرف های نامفهوم بیرون اومد .
    - من ... ، کجـــ ... . هســــ ... . م . چــــ ... . چشم ... ، چشم ... . باز ... ، نمی ... ، شـــه .
    خفاش شب با جدیت تمام و لحن محکم گفت :
    - اگه پلک هات رو باز کنی از دستشون می دی . پلک هات به هم دوخته شدن .
    تا این جمله رو شنید به وحشت افتاد و خودش رو محکم تکان داد . با عصبانیت و خشم گفت :
    - چه ... ، بلویی ... ، ســــروم ... ، آووردی ... . عـــوضی .
    باید کمکش می کردم تا آروم بشه . اما زبون خودم هم بند اومده بود . زبونم رو به لب هام کشیدم و گفتم :
    - هــــی . آروم باش ... . هیچ بلایی سرت نمی آد ... . فقط پلک هات رو باز نکن .
    خفاش شب حتی نگاهی بهم نمی انداخت و همینطور به مرد شیرازی خیره مونده بود . دست هاش رو به سـ*ـینه اش زد و منتظر شد هوشش رو بطور کامل به دست بیاره . مرد شیرازی یک لحظه بی حرکت موند و به صدام توجه کرد . چیزی نگفت و ابرو هاش رو در هم کرد . با پته پته و لکنت گفت :
    - تو ... ، تو همونی ... . تو همونی هستی که ... .
    - آره ... ، آره من خودمم ... .
    سرش رو که انگار از طریق صدام ، جهتم رو ردیابی کرده بود به طرفم آورد . همینطور بی حرکت موند و یک مرتبه از غضب فریاد بلندی کشید . طوری که زمین و زمان از خشمش سر به تعظیم فرو آوردن .
    - ایــــــــی عوضی اشغال ... . ببین چه بلایی ... ، ببین ... .
    به سرفه افتاد . زبون در دهانش نمی چرخید . بعد از مکثی کوتاه سرفه کرد و ادامه داد و با ناله زاری ادامه داد :
    - ببیــــــن باهامون چکار کردی ... . نگاه بکـــــن .
    صداش دو رگه شده بود و لحنش تموم وجودم رو ریش می کرد . راست می گفت ، اون به خاطر من به این جهنم وارد شده بود و در آتشش می سوخت . هم اون ، هم این خانواده بی گـ ـناه . خدایا من رو ببخش . با همون لحن سوزانکش ادامه داد :
    - خدا لعنتـــــت کنـــــه . ببین ما رو تو چــــــه مصیبتی گیر انداختی ... .
    بی اختیار اشکی از چشم هام خارج شد . یک لحظه حس کردم بی خاصیت ترین آدم دنیا هستم . با صدای گریون و لحنی که می خواستم آرامشش رو به دست بیاره گفتم :
    - هــــی ... . گوش کن ... . معذرت می خوام ... . فقط آروم باش ... .
    - خفـــــــــه شــــــــو لعنتی .
    از صدای فریاد گوش خراشش خفاش شب رو عصبانی کرد . مانندی حیوان درنده سیلی محکمی به گوش چپش کوبید و با صدای دو برابر او گفت :
    - اول تـــــــو خفــــــه شو و صدات رو ببر لعنتی ... .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    مرد شیرازی شوکه شد و ساکت موند . به سکسکه افتاد و هیچ کلمه ای از دهانش بیرون نمی اومد . با ضربه ای که بهش وارد شد خوب حس می کردم چه سوزشی تموم وجودش رو گرفت . انگار خودم رو در یه کوره انداخته بودن و جزء حزء بدنم داشت می سوخت .
    خفاش شب بعد از کمی مکث ، دگمه های لباس مرد رو باز کرد و زیر پیرهنی اش رو با دو دستش گرفت . دست هاش رو از هم کشید و زیر پیرهنی جــ ر خـ ـورد . سـ*ـینه و شکم مرد شیرازی کاملا برهنه شده بود . بعد از اون برگشت و رو به روی میز ایستاد . در همین حین با لحنی غضبناک و صدای بریده گفت :
    - نمی فهمم شما ها چتونه . وقتی در این موقعیت قرار می گیرید ... ، فقط داد می زنید . این کارتون ... ، بی فایده است .
    انگشت اشاره دست چپش رو دور شقیقه اش چرخوند و ادامه داد :
    - من به صدای فریاد آدم ها ، حساسیت دارم ... .
    بعد از اون کمی به نفس نفس افتاد و آروم شد . نگاهش به ابزار های روی میز خیره مونده بود . با دست راستش هر کدومش رو بر می داشت و دوباره سر جاشون می ذاشت . نگاه من هم به کار های اون خیره مونده بود و تا این مدت نفهمیده بودم که همینطور لال مونده بودم . معلوم بود می خواست باهاش چکار کنه . با التماس و گریه گفتم :
    - گوش کن ... . کاری به اون نداشته باش ... . باهاشون کاری نداشته باش ... .
    ولی به کارش ادامه داد . بعد از کمی فکر ، دسته ی یه چاقوی تیز و برنده رو برداشت و به سمت مرد برگشت . یک مرتبه تموم وجودم وحشت گرفت و با فریاد گفتم :
    - نـــــــه ، خواهـــــش می کنم این کار رو نکن .
    سرش رو به سمتم برگردوند و با صدای تکان دهنده نعره زد :
    - گفـــــــــتم ساکت باش .
    طوری این جمله رو فریاد زد که از ترس سر جام خشکم زد و قلبم به دهانم اومد . برای چند لحظه شوکه شدم و باید قانع می شدم هیچ کاری از دستم بر نمی اومد . سپس نگاهی به بدن برهنه مرد کرد و با دقت بر اندازی اش کرد . نوک چاقو رو روی قلبش گذاشت ... ، درست وسط سـ*ـینه اش ... . مرد شیرازی انگار نوک فلز رو حس می کرد . به لرزش افتاد و با هراس و استرس گفت :
    - نه ... ، نه داری باهام چیکار می کنی ... ؟
    می خواستم دلداری اش بدم ، ولی لب هام تکون نمی خورد . دهانم خشک شده بود . نفسم بالا نمی اومد . خفاش شب نوک چاقو رو کمی پایین تر آورد . درس بالای شکمش ... .
    مرد شیرازی دیگه یقین پیدا کرده بود می خواست چه بلایی سرش بیاره ... . برای همین به گریه افتاد و مطمئنم اشک های پشت پلک های دوخته شده اش به شدت چشم هاش رو اذیت می کردن . با التماس بیشتر گفت :
    - نه ... ، تو رو خدا اینکار رو باهام نکن ... خواهش می کنم .
    خفاش شب بدون هیچ توجه و رحمی نوک چاقو رو در یه خط افقی به سمت چپ شکمش برد . دسته چاقو رو محکم گرفت . با لبخندی ملیح و خیره به نقطه ای که کار رذیلانه اش رو می خواست انجام بده گفت :
    - جالبش اینه که دوست دارم این کار رو وقتی بهوش هستید انجام بدم . چون درد رو حس می کنید.
    و سپس با تمام قدرت چاقو رو وارد شکمش کرد . البته فکر می کنم تا نیمه چاقو فقط وارد چربی های مرد شده بود . اما همین جراحت فریادش رو تا آسمون کشید . خفاش شب بدون معطلی چاقو رو بدون هیچ لرزشی در یه خط افقی به سمت راست شکمش کشید .
    خون تموم قسمت پایین جراحت رو سرخ رنگ کرده بود و نیمه وسط بدنش از هم وا رفت . بی اختیار به این صحنه چندش آور زل زده بودم و انگار بهش قفل شده بودم . نمی تونستم چشم ازش بردارم . ولی وقتی چاقو رو بیرون کشید و با دو انگشت دو دستش ، خط جراحت رو از هم باز کرد ، حس کردم مغزم داغ کرد و داشت مثل بمب می ترکید . چشم هام تاری رفت و تموم وجودم یخ زد . بدون اختیار آب در دهانم جمع شد و بالا آوردم . از بوی تهوع آور استفراغم سرم گیج رفت و داشتم از حال می رفتم .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    نفس هام به سختی که هیچ ، اصلاً بالا نمی اومد . فریاد های مرد شیرازی از ته چاه به گوشم می خورد و در سرم می پیچید . ولی من چکار می تونستم براش بکنم ... ، من هم اسیر بودم و تنها حسی که داشتم زجر و عذاب بود . هنوز چشم هام تاری می رفت . ولی صدای نعره های مرد که تموم اتاق رو گرفته بود از گوشم بیرون نمی رفت و پایان نمیافت .
    وقتی بالا آوردم فکر می کردم احساس بهتری داشتم ، ولی این چیز زیادی طول نکشید که بی اختیار مثل آهنربا که من رو به خودش جذب می کرد به مرد شیرازی خیره شدم . سرش به چپ رها شده بود و دیگه تکان نمی خورد . اون آشغال حرومزاده ، داشت ... ، دل و روده اش رو بیرون می کشید . کنار دو خط افقی ، دو خط عمودی به پایین کشیده بود و شکمش رو کاملا باز کرده بود . درست مثل ، یه گوسفند سلاخی اش کرده بود .
    خدا لعنتت کنه . روده دراز و طویلش رو بیرون کشید و در دست هاش گرفت . اون ها رو روی بشقاب بزرگ ملامینی گذاشت ... . خدای من ، نمی دونم چرا نگاهم ازشون برداشته نمی شه ... . دارم دیوانه می شم ... . این مصیبت کی تموم می شه ... . کی به پایان می رسه ... . خدا لعنتتون کنه ... .
    - خدا لعنتت کنه ... .
    دست هاش رو در شکم مرد نگهداشت . چند لحظه مکث کرد و بیرون آوردشون . خون زیر پای مرد ، مثل یه تکه پارچه پوشیده بود و تکه اضافه های بدنش به زمین پخش شده بود . لباس خفاش شب کثیف و سرخ رنگ شده بود . دست هاش هم که حتما در ذهنتون تصور می کنید چه وضعیتی داشت ... .
    برگشت و با نگاه خیره انگیزش بهم زل زد . از همون نگاه هایی که از همون لحظه اول حس عجیبی بهش پیدا کردم . به سمتم قدم برداشت و رو به روم ایستاد ... . عینکش رو از چشم هاش برداشت و با چشم های خاکستری و شیطانی اش بهم خیره موند . اما من نمی تونستم بهش زل بزنم . نمی تونستم حتی یک لحظه بهش نگاهی بی اندازم .انگار که در جواب بی محلی هاش می خواستم تلافی کنم .

ولی دست راستش رو به طرفم آورد و با دو انگشتش خیلی آروم به گونه ام زد . بی اختیار نگاهم به چشم هاش افتاد . انگار که یه قدرت ماورایی پیدا کرده بودم و می خواستم با همین چشم تو چشم شدن از درون نابودش کنم . لبخند ملیحی زد ، ساکت موند ، و من هم سکوت کرده بودم . لب هاش رو باز کرد و با لحنی آروم گفت:
    - چرا این حرف رو زدی ... ؟
    نیشخند مضحکی زدم ... . هیچ جوابی بهش ندادم . اما با همون لحنش البته با سرعت بیشتر ادامه داد :
    - من که گفتم به خدا ایمان دارم .
    - آره ... . نظریه مزخرفت رو هم ازت شنیدم .
    - پس چرا این حرف رو می زنی ؟
    دست هاش رو از هم باز کرد و به هم گرفت . با اطمینان کامل ادامه داد :
    - من دارم بهتون لطف می کنم ... ، حتی به خدا .
    - برو به جهنم عوضی ... .
    - آخه چرا ... ؟ فکر می کنی جهنمی هم وجود داره ... ؟ تا حالا حس نکردی جهنمت رو در همین چند ساعت حس کردی ... ؟ عذابت در جهنم ، همین جا هست نریمان .
    - نه ... ، دنیای من بهشته ... . جهنم رفتن سخت تر از بهشت رفتنه .
    - هـــــــوم . از بحث فلسفی ات خوشم اومد .
    - این رو وقتی می فهمی که بالاخره خودت هم یک روز در آتشش می سوزی .
    با همون دستش چانه ام رو گرفت و نگاهش رو به چشم هام دوخت . نگاهی عمیق و پر معنا و محکم . نگاهی که با خوندن چشم های همدیگه قدرت هم دیگه رو به رخ هم می کشیدیم .
    - باشه ... . من دوست دارم حسش کنم . اصلا دوست دارم اول جهنم رو حس کنم.
    نیشخند بیشتری زدم و با تمسخر گفتم :
    - این رو هم حس می کنی ... . به زودی ... .
    در همین حین صدای ریز و تیزی از پشت سرمون بلند شد . صدای یکی از بچه های خانواده . کم کم هر کدوم از این آدم ها هم داشتن بیدار می شدن ، اما هنوز گیج و منگ بودن .
    خفاش شب برگشت و نگاهش رو بهش انداخت . نه ... ، خدای من ... . یکی از بچه ها داشت بیدار می شد ... ، و این عوضی هم حتماً یه بلایی سرش می آورد .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    چانه ام رو رها کرد و چیزی که فکرش رو می کردم شد . به طرفش رفت و بعد از چند قدم برداشتن بهش رسید . پشت صندلی اش رو گرفت و اون رو روی زمین کشید . درست کنار میز و من قرارش داد . پسرک بیچاره سرش رو به چپ و راست می انداخت و سعی می کرد حرف بزنه . با فریاد به یاری اش رسیدم و گفتم :
    - هی پسر ... ، آروم باش ، لب و دهنت دوخته شده ، اکه از هم بازشون کنی پاره می شن .
    پسرک بیچاره به هوم هوم افتاد و خودش رو تکان داد . خفاش شب عوضی پشت سرش ایستاد و با دو دستش گردنش رو مالید . خیلی آروم با لحنی شیطانی در قالب یک مرد مهربان گفت :
    - راست می گـه عزیزم . اگه لب و پلک هات رو باز کنی بدجور صدمه می بینن .
    خدایا ، دیگه تحمل ندارم ببینم جلوی چشم هام به این بچه بیچاره داره صدمه می رسونه . اما با تپش قلبم بهم الهام می شد که می خواست چکار کنه . حرومزاده به طرف میز رفت و یه ساطور برداشت . به سمت بچه رفت . اون هم با نگاهی که چشم هاش از بچه برداشته نمی شد و لبخندی که رذالتش رو نشون می داد . عینکش رو از جیب پیرهنش برداشت و به چشم هاش زد .
    با التماس و خواهش و تمنا گفتم :
    - خواهش می کنم ، این بچه چه گناهی داره ... .
    به گریه افتادم :
    - دست از سرش بردار عوضی .
    نگاهی به سر بچه انداخت و با پشت عینکش به من خیره شد . لبخندی که پیروزی کثیفش رو نشون می داد زد و با لحن چندش آور گفت :
    - این رو به من بگو نریمان ... .
    با دست چپش مو های پسر بچه بیچاره رو گرفت . تیغه چاقو در دست راستش رو روی گلوی بچه ، درست در سمت چپ گردنش گذاشت .
    دیگه تحمل نداشتم این صحنه رو ببینم . ولی حتی اگه کور می شدم باز هم تجسمش می کردم . با لحنی که انگار اعضای بدنم رو از هم جدا می کردن و امیدوار بودم بدترین شکنجه عمرش رو تجربه کنه ادامه داد :
    - بگو ببینم ... ، من هم می تونم خدا باشـــــم ... ؟
    و صدای خفه و ناله بچه به پا شد ... . نمی دیدم ، اما می تونستم تصور کنم که چه بی رحمانه گلوی پسرک رو پاره کرد ... . هر چه پلک هام رو به هم می فشردم فایده نداشت . چون با صدای فریاد و ناله ها و دست و پا زدن هاش می فهمیدم که خون تموم بدنش رو گرفته بود و داشت جون می کند ... .
    چند لحظه بعد صدای قدم هاش رو شنیدم که بهم نزدیک می شد . با چاقو در دستش سرم رو گرفت و با نگاهی خشمگین به چشم هام زل زد . از کنارش فقط چند لحظه نگاهم به جسم تیک خورده پسر بچه بیچاره افتاد . دقیقاً همون صحنه هایی که در ذهنم می ساختم براش اتفاق افتاده بود . چیزی گذشت که بدنش بی حرکت موند و با چنین مرگ دلخراشی به عمرش پایان داد .
    خفاش شب با دو دستش یقه ام رو گرفت و چند بار تکان محکمی بهم داد . اجبارم کرد به چشم هاش خیره بشم . با فریادی از خشمی که انگار تمام دنیا روی سرش خراب شده بود گفت :
    - وقتی باهات حرف می زنم به من گوش کن .
    و لحظه بعد دست راستش رو مشت کرد و ضربه محکمی به چانه ام کوبید . دردی در سر و فک و مغزم پیچید که چشم هام سیاهی رفت و در یک دم بیهوش شدم .
    شش و ده دقیقه صبح .

این دفعه شاید تجربه آخرین بهوش اومدنم باشه ... . و یا امکان داره دیگه هیچوقت پلک هام رو باز نمی کنم ... .
    این بار دیگه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . چون حسی بهم الهام می شه که تنها یه جمله در سرم می اندازه و مدام تکرارش می کنه . مثل کوبیدن میخ به دیواری که صدای آزار دهنده اش ذهن رو از هم می پاشه و آدم رو مثل یه گاو خشمگین عصبی می کنه .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    " این لحظه های آخر عمرت هست ... ، لحظه های آخر عمرت هست ... . کارت تمومه ... . دیگه هیچ شانسی نداری ... . "
    درسته ... . این رو هم خودم خوب می دونستم ... . ولی تا آخرین ثانیه نا امید نشدم. نمی دونم از بد بیاری بود که نتونستم نجات پیدا کنم ... ، یا بخت و اقبالم همین بود .
    یک سرنوشت تکان دهنده ... . با مرگی از مُردن بد تر ... .
    مرگ سخته ... ، و مردن سخت تر ... . این رو وقتی متوجه می شی ، که با چشمان خودت ببینی ... .
    لمس نرم انگشتان دستی که به گونه هام می خورد باعث می شد سیاهی چشم هام برطرف بشه ... .
    لحظه بهوش اومدن از توهم و سردرگمی ، لحظه ی بسیار نفرت انگیزیه . درست مثل خواب عمیق و سنگین بعد از ظهر ، که انسان رو برای مدتی دچار سردرد و گیجی و منگی می کنه . همیشه در این موقعیت نمی فهمیدم زنده ام یا مرده . روحم از جسم بیرون خارج شده یا در عالم برزخم .
    این حس لعنتی برای مدتی طول می کشه تا برطرف بشه ، اما تا به خود اومدنم ، انگار هر ثانیه به اندازه یک سال طول می کشه .
    ضربه های انگشت رو بیشتر به صورتم حس کردم . صداهای نامفهومی مثل امواج دریا در گوشم پیچید که به بهوش اومدنم اجبارم می کرد . به یاری ام می اومد و مرتب می گفت :
    - چشم هات رو باز کن ... ، نفس عمیق بکش ... . آب دهانت رو فرو بده .
    پلک های سنگینم مثل بچه های دو ساله لجبازی کرده بودند و به هم چسبیده بودن . نفس کشیدنم سخت شده بود و حس می کردم تکه پارچه ای در گلوم گیر کرده . هنوز هم سرم گیج می رفت و تصاویر نامفهوم اطرافم صاف و تار می شد . صدا ها بلند و کوتاه می شدن و مرتب جمله رو تکرار می کردن .
    انگار که تحت تسلطش بودم و سعی می کردم هر دستوری می داد اطاعت کنم . به سختی آب دهانم رو با زحمت فرو دادم . پلک هام رو از همدیگه باز کردم . اما دوباره به هم جذب می شد . ضربه نه چندان سنگینی به گوش راستم حس کردم . از آزار و اذیت نبود ، بلکه سعی می کرد به خودم بیام .
    دوباره تقلا کردم پلک های به هم دوخته هم رو از هم جدا کنم . کمی تا حدودی موفق بودم ، اما در ذهنم تصویر چهره خودم رو ساختم که مثل یک معتاد با چشمان خمـار بودم . ابرو هام در هم رفته بود و گونه هام شل شده بود . شاید هم همینطور بود . ولی هر قیافه چرندی که داشتم ، فعلاً می خواستم از این گیجی و منگی خلاص بشم .
    ناگهان یه بوی تند و سوزانکی وارد بینی ام شد که با کوچکترین تنفس ، مغزم منفجر شد و مثل صدای قطار سوت کشید . پلک هام مثل کرکره بالا رفت و چشم هام گرد شد . نفس هام طوری تند شد که انگار سرم رو از آب بیرون آورده بودند . هنوز هم گیج و منگ بودم که یک مرتبه چه بلایی سرم اومده ولی از شر بیهوشی بیرون اومدم .
    تصاویر رو به روم صاف شد ... ، ولی متوجه نمی شدم چی می بینم . آب دهانم رو قورت دادم . اون بوی تند و زجر آور هنوز در راه بینی ام بود و از درون شکنجه ام می داد . اگر از یک نفر می خواستن اعتراف بگیرن ، فکر می کنم کاری که تا دقیقه پیش باهام کردن بهترین راه بود . صدای محکم و جدی مردی وارد یکی از گوش هام شد و از اون یکی بیرون رفت :
    - حالت خوبه ... ؟
    سرم رو تکان محکمی دادم و نفس عمیق و بلندی کشیدم . در دلم جواب دادم :
    " فکر نکنم ... . اگه جای من بودی ، می گفتی به هیچ وجه . "
    بی اختیار زیر لب غرغر کردم و سعی کردم کلمه ای بیرون بدم . اما زبونم شل شده بود . گلو و دهانم خشک شده بود . پوسته پوسته شدن لب هام رو حس می کردم . نفس کوتاهی بیرون دادم و با دقت به اطرافم خیره شدم .
    اینجا دیگه نه اتاق برای شکنجه بود ، نه ابزاری وجود داشت . بر خلاف چیزی که تصور می کردم ، حیرت زده ام کرده بود . چون دقیقاً رو به روم یه میز مجلسی بزرگ بود که چپ و راستش تعدادی صندلی وجود داشت . رو به روم سر میز ، یه مرد مسن با صورت گرد و موهای کوتاه مشکی و گونه های متوسط و چالی به چانه اش بهم خیره شده بود .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    دست هاش روی میز بود . در انگشت های وسط و اشاره دست چپش انگشتر های عقیق مشکی بود که به نظرم تا یک میلیون می ارزید . ساعت گرون قیمت مشکی که به کت و شلوار مشکی و پیرهن طوسی اش ست بود نشون می داد چه آدم مایه داری هست . ظاهرش هم که نه به خلافکار ها می خورد ، نه قاتلی ، و نه هیچ تبهکاری . بلکه در نگاه اول نظر انسان ، به شدت ، به یک آدم متشخص جذب می شد .
    با بی حالی و مـسـ*ـتی نگاهم رو به اطراف انداختم . دو مرد سمت چپ او که از طرف من سمت راستم بودن نشسته بودن . یکی از آنها که کنارش نشسته بود یه مرد هم سن اون ، البته با هیکلی درشت تر بود . کنار موهای روشنش کوتاه و قسمت بالایی اش بلند تر بود . نه انگشتری به دست داشت و نه ساعت و دست بندی . فقط نگاهش به میز دوخته شده بود و انگشت هاش رو با اضطراب روی میز می زد .
    کنار او هم یه مرد جوان تر نشسته بود و به همراه مرد رو به روم به من خیره شده بود . ظاهر او هم مثل قبلی مثل انسان متشخص بود . با این تفاوت که ته ریش و سبیلی به صورتش داشت و موهاش بلند تر بود . چهره اش به شدت جذاب بود و ظاهر دلربای برای دختران جوان داشت .
    حس می کردم در یه جلسه هیئت علمی ، یا معامله تجاری ، یا هر کوفت دیگه ای هستم . چون انقدر این اتاق شیک و تمیز آروم بود که احساس هیچ خطری نمی کردم . یک لحظه بعد ، یه مرد قد بلند از کنارم رد شد و به طرف مرد رو به روی ام رفت . انتظارش رو داشتم خودش رو ببینم . خفاش شب عوضی ، با عینک به چشم هاش ، البته با پیرهن آبی نفتی به تنش مثل خطکش کنار مرد ایستاد . مرد رو به روم دست راستش رو تکان داد و گفت :
    - حالت خوبه ؟
    همون صدای پرسیدن حالم بود . زبونم رو به لب های خشکم کشیدم و با بی حالی و ناتوانی گفتم :
    - هعـــی ... . شما ها ،کی هستید ... ؟
    چشمان گرد و تیزش ازم برداشته نمی شد . سرفه کوتاهی کرد و آرنج هاش رو به میز گذاشت . دست هاش رو به هم گرفت و با فن بیان مجذوبی گفت :
    - خـــب ... . بگذار اینطور شروع کنم .
    مکث کوتاهی کرد و نگاهش رو به نقطه ای انداخت . کمی بعد خیره به چشم هام ادامه داد :
    - ما ... ، همونی هستیم که دوست داشتی مسئول برگزاری مهمانی رو ببینی .
    ابروهام از تعجب در هم رفت . زبونم بی حرکت موند . باید حدس می زدم . نگاهی به اون دوتای دیگه انداختم و گفتم :
    - شما ، ها ؟
    - البته دو نفرمون غائبه .
    با لحنی از خشم و نفرت گفتم :
    - شما عوضی ها کی هستید ... . برای چی این بلا رو سرمون می آرید ؟
    لبخند ملیحی زد و گفت :
    - ما به شما هیچ آزاری نمی رسونیم ، بلکه بهتون لطف هم کردیم ... .
    فریادی از خشم که انگار اژدهای درونم بیدار شده بود و آتش از دهانم شعله ور شد زدم :
    - خفــــــــــه شو عــــــــــوضی ، بـــــــرو به جـــــــهنم .... .
    و بی اختیار به هق هق افتادم . چیزی نگذشت که اشک تموم صورتم رو خیس کرد و انگار که چاقویی به قلبم فرو کرده بودن زار زار گریه کردم . نه برای حال و روز خودم ، به خاطر اون بچه های بیگناه و کشته شدن وحشیانه اون پسر بچه جلوی چشمانم . واقعاً برام ناراحت کننده بود . بیچاره ها ... ، چه عذابی کشیده بودند .
    مردک بیشعور با آرامش مطلق در بین زاری هام دلداریم می داد و می گفت :
    - می دونم ناراحتی ... . این حق رو بهت می دم . ولی داری اشتباه می کنی . چون تو فقط ظاهر رو دیدی.
    سرم رو بالا گرفتم و با نگاهی غضبناک بهش خیره شدم .
    - چه ... ، چه اشتباهی هــــــا ؟ چه ظاهری حرومزاده ، فکر می کنی کارت درسته ... ؟ تو یه روانی هستی ... . یه آشغال خوک کثیف .
    - ما طبق برنامه کارمون رو انجام می دیم . و همه چیز حساب کتاب شده است . اکثر اون افرادی که به عنوان ناهار خیلی ها در مهمونی میلشون کردن و از خوردنشون لـ*ـذت بردن بی کس و کار بودن . هیچکسی رو نداشتن . اکثر بچه هایی که به گردنشون حق پدری دارم آرزوشونه اینجا در کنار ما باشن تا با پدر و مادر بی احساسشون این زندگی جهنمی رو داشته باشن .

آخرین ویرایش:
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

برخی موضوعات مشابه

بالا