کامل شده رمان شب مهمانی | soroosh-007کاربر انجمن نگاه دانلود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
97
امتیاز واکنش
1,513
بعد از اون انگار که کر شده بود از اتاق خارج شد ... . در رو طوری محکم بست که انگار حکم مرگم رو داده بودن . مرد بی ریخیت و اکبیری با ناچاری قدم برداشت . ابتدا میز چرخ دار رو کنار دیوار رو به روم قرار داد . پس از اون به سمت میز رو به روش رفت . خدای من اون می خواد این کار رو انجام بده . حتی تصور اینکه ببینم دست هام رو داره قطع می کنه تموم وجودم به رعشه می افته ، چه برسه به اینکه دردش رو تحمل کنم .
قلبم به شدت به تپش افتاد و بند بند بدنم می لرزید . خودم رو تکون دادم و سعی کردم از این تخته چوب لعنتی جدا بشم . علاوه بر اون با التماس به مردک عوضی گفتم
- گوش کن ... ، ببین ، به حرفش توجه نکن ... . من رو نجات بده ، ازت خواهش می کنم .
ولی انگار این لعنتی هم صدام رو نمی شنید . خفاش شب گفت داره می ره طبقه پایین ، پس فکر کنم به مهمون ها نزدیک هستم . برای همین فریاد زدم :
- کمــــــــــــک ... . یکی من رو نجات بده .
مردک عوضی رو به روی میز ایستاد و مشغول برداشتن ابزار ها شد . یکی یکی شون رو بررسی می کرد و بهشون خیره می شد . بعد از فریادم کف دست چپش رو بهم نشون داد و خیلی آروم گفت :
- فریاد نزن ، کسی صدات رو نمی شنوه .
دوباره خودم رو تکون دادم و داد زدم :
- کمــــــــــــک ، خواهش می کنم یکی کمکـــــم کنــــه .
برگشت و با عصبانیت و چشمانی غضبناک بهم زل زد . طوری بهم خیره شد که نفس در سـ*ـینه ام حبس شده بود . آب دهانم رو فرو دادم و زبونم رو به لب هام کشیدم . دوباره ازش خواهش کردم و به گریه افتادم :
- التماست می کنم ... . می دونی این کار چقدر زجر آوره ؟ خواهش می کنم درکم کن .
نیشش رو باز کرد و با خنده ای شیطانی قهقهه زد . خنده تیزش به اعماق روحم نفوذ می کرد و تموم وجودم ریش ریش می شد . میون قهقهه زدن هاش گفت :
- آررره ... . می دونم ... . این کار رو خیلی انجام دادم ... . برای همه کس ... . از شنیدن فریادشون لـ*ـذت می بردم ... .
یک مرتبه خنده اش رو قطع کرد و اخم هاش تو رفت . در یه لحظه چهره جدی ای گرفت و با لحنی رعب آور گفت :
- ولی حالا دیگه اعصاب ندارم ... . تحمل ندارم کنار گوشم وز وز کنی .
نگاهش رو به میز انداخت و یه ارّه برقی برداشت . این لعنتی برای کندن تنه درخت چند ساله کافی بود . دوشاخه رو به پریز برق کنار در زد و با ارّه برقی به سراغم اومد . هر قدمی که بر می داشت نفسم سخت تر بالا می اومد و سلول های مغزم داغ می کرد . از وحشت بی اختیار تکون خوردم و با ترس و لرز فریاد زدم :
- کمــــــــک ... ، تو رو خدا یکی کمک کنــــــــه .
ولی متوجه یه چیزی شدم . یه چیزی شبیه به معجزه ... . بند پای راستم که به تخت متصل شده بود کمی شل شده بود . حس می کردم پاهام بیشتر به جلو می آد .
مردک عوضی دو قدم بیشتر برنداشته بود که سر جاش ایستاد . با چشمان گرد و حیرت خیره بهم شد . بعد از چند لحظه برگشت و نگاهش رو به پشت سرش انداخت . سیم ارّه برقی کوتاه بود و به من نمی رسید ... . خدا رو هزار مرتبه شکر کردم که یه شانس دیگه بهم داد . برگشت و غرغرکنان به طرف پریز و رفت ... .
این لحظات برام مثل برق می گذشت ... .
یه سراهی از روی میز برداشت . به اون خیره شده بود و بهش نزدیک می شد .
از این فرصت استفاده کردم و پای راستم رو بیشتر تکون دادم .
دوشاخه ارّه برقی رو در آورد و سه راهی رو جای اون زد .
این بند لعنتی داشت آزاد تر می شد . تا می تونستم پام رو به جلو پرتاب می کردم تا از شرش خلاص بشم ... .
سه راهی رو به پریز برق زد و دوباره به سمتم برگشت ... .

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    یک لحظه قبل از اینکه برگرده با تمام قدرت پام رو به جلو انداختم و از اینکه پام آزاد شد در پوست خودم نمی گنجیدم ... .
    اما همچنان بند چرمی روی پاهام بود و اگه این عوضی هوشیار نبود متوجه اش نمی شد . خیره به چشم هام به سمتم اومد . دگمه ارّه رو فشرد و با صدای قـــژژژژش دلهره وحشتناکی به وجودم افتاد . یک لحظه حس کردم سر از بدنم جدا شده و خون تموم اتاق رو پوشونده .
    سه راهی به زمین افتاد و با تاب دادن ارّه برقی در دستش ، سنگدلی اش رو به رخ کشید .
    گذاشتم تا حسابی بهم نزدیک بشه ... .
    باید فاصله اش باهام عایت بشه و تنها شانسم رو امتحان کنم ... .
    تنها شانسی که به جون و زندگی ام بستکی داره ... .
    باید حواسم رو حسابی جمع کنم ... .
    در فاصله دو قدمی ام توقف کرد . درست جایی که می خواستم بایسته ... .
    ولی قلبم چنان می تپید که حتی توان تکان دادن پاهام رو نداشتم ... .
    این آشغال عوضی در مقابلم هیچ بود ، ولی استرس شجاعتم رو گرفته بود .
    دوباره اون نیشخند کریه اش رو زد ... . تیغه ارّه رو به سمت بازوی چپم آورد و خیره به چشم هام با لحنی شیطانی گفت :
    - متأسفم ... ، حسابی درد می کشی ... . ها ها ها ها .
    اما قبل از اینکه تیغه دستم رو لمس کنه ، با نگاهی محکم به چشم هاش گفتم :
    - انگار که بختت برگشته .
    و با پای راستم با تمام قدرت ضربه محکمی بین پاهاش کوبیدم . باورم نمی شد موفق بشم . شدت ضربه طوری بود که نفس در سـ*ـینه اش حبس شد و بلافاصه دولا شد . صداش در نمی اومد . خشکش زده بود . فکر می کنم با همین ضربه کلکش کنده شد .
    ارّه از دستش افتاد و دست هاش رو به شکمش گرفت . سعی می کرد نفسش رو بیرون بده ، ولی فایده ای نداشت . از همین فرصت استفاده کردم و دست و پا زدم . شاید بقیه بند های چرمی هم پاره می شدن و از این وضعیت خلاص می شدم .
    اما اون کثافت سخت جون تر از اونی بود که فکرش رو می کردم . قبل از اینکه رو پاهاش بایسته ضربه دیگه ای به صورتش کوبیدم و از درد ناله خفیفی کرد . چند قدم به عقب برداشت و طاق باز پخش بر زمین شد . انگار که بیهوش شده بود . فعلاً تکان نمی خورد و به سختی نفس می کشید .
    حالا فرصتم برای نجات بیشتر شده بود . اونطوری که تا الان توی گوشش دیده بودم هیچ بی سیمی نبود . پس احتمال داشت خبری ازش نداشته باشن . اما من نیم ساعت بیشتر فرصت نداشتم ، چون خفاش شب گفته بود اعضای بدنم رو برای شام می خواست و حتماً بر می گشت .
    نگاهم رو به اطراف انداختم تا یه راه نجات پیدا کنم . باید خودم رو زمین می انداختم . ارّه برقی روی زمین همینطور روشن مونده بود . وقتی با دقت خیره به چوب شدم تازه فهمیدم به دو میله آهن متصله .
    به نظرم ... ، فکر می کنم طوری طراحی شده که تخته چوب دور خودش می چرخه . احتمالا به صورت تخت هم ازش استفاده می کردن .
    پس با پای راستم شروع کردم به ضربه زدن . شاید می افتاد و می شکست ، یا هر اتفاقی می افتاد . بالاخره بهتر از هیچی بود .
    مردک عوضی داشت کم کم به هوش می اومد .
    پشت سر هم ضربه زدم ، چنان پای راستم رو به چوب کوبیدم که داشت تاب می خورد . دوباره امتحان کردم . دوباره و دوباره و دوباره ... ، و با ضربه آخر دور خودم چرخیدم . این لحظه به قدری سریع اتفاق افتاد که خودم هم متوجه نشدم . فقط حس کردم برعکس شدم و مغزم به دهنم اومد . در یک لحظه دقیقاً پشت بر اون چیزی که بودم شدم و دوباره برعکس چرخیدم . باز هم باید سعی می کردم ، چون کم کم داشتم موفق می شدم .

نگاهم به مردک شکنجه گر افتاد . یک لحظه سرش رو بالا آورد و دوباره پهن بر زمین شد ... .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    فرصت زیادی برام نمونده بود . با ضربه آخر بی اختیار نعره بلندی کشیدم که از جلو پخش بر زمین شدم . فقط نگاهم به ارّه دوخته شده بود . چشم هام در این ثانیه های آخر گرد شد و نفسم بالا نیومد ... ، چون داشتم مستقیم روی ارّه فرود می اومدم .
    به زمین برخورد کردم و تموم کت و کولم درد گرفت . یک لحظه می کردم تموم استخوان هام شکست . با مغز به زمین افتادم و چشم هام از درد تاری و سیاهی رفت . ولی خیلی زود به خودم اومدم . صدای ارّه برقی هنوز در گوشم می پیچید . نفسم بالا نمی اومد و نمی دونستم چه بلایی سرم اومد . ولی نگاهی که به اطراف انداختم ، دیدم ارّه برقی دقیقاً کنار دست چپمه ... .
    سیمش فاصله زیادی با انگشت هام نداشت .
    صدای ناله و خرناس مرد بلند شد ... .
    فهمیدم که داشت بهوش می اومد . باید عجله می کردم و زودتر خودم رو نجات می دادم . با کمی تلاش سیم ارّه برقی به انگشت هام خورد . با سرعت و هول دسته اش رو گرفتم و تیغه متحرکش رو به سمت طناب دستم بردم . کار خطرناکی بود و باید حسابی دقت می کردم . وگرنه ممکنه بود دستم رو قطع کنم .
    تیغه رو با هزار ترس و لرز و اضطراب به سمت بند چرمی بردم و با اینکه دستم به شدت می لرزید تونستم کمی موفق بشم . خدا خدا می کردم که فقط این یکی رو بتونم باز کنم ، وگرنه شانسم برای آزادی صد در صد بود . چشم هام به ارّه و بند دوخته شده بود و گوشم به صدا های اون یاروی آشغال بود .
    بالاخره تونستم بند رو پاره کنم . آرنجم رو به زمین تکیه دادم و با بالا دادن شانه هام چوب رو کمی بالا دادم . ارّه رو با هزار زحمت از زیر شکمم رد کردم و به طرف دست چپم انداختم . کتفم از کشیدگی داشت از بدنم جدا می شد و با هزار زحمت اون یکی دستم رو هم باز کردم . حالا کارم راحت تر شده بود ، ولی پاهام هنوز اسیر بود . شانه هام رو به چوب متصل کردم و بالا تر بردمش . در همین حین نیم نگاهی به مردک رو به روم انداختم.
    گیج و منگ نشسته بود و نفس های بریده می کشید .
    با سردرگمی سرش رو به اطراف می چرخوند .
    با هول و سرعت بیشتر یک به یک پاهام رو باز کردم . خدای من ، باورم نمی شه ، از این وضعیت نجات پیدا کردم ... . فرصت رو از دست ندادم و از زیر چوب بیرون اومدم . از کنار مردک نیمه هوشیار رد شدم وبه طرف در رفتم . در رو باز کردم و نگاهی به بیرون انداختم . درست نمی دونستم کجا هستم ، ولی باز هم یه راه رو بود . هیچکس اینجا نبود ، ولی اول باید از شر این عوضی خلاص بشم .
    به سمتش رفتم و یقه اش رو گرفتم . از روی زمین بلندش کردم و به میز ابزار ها انداختمش . چشم هاش باز نمی شد . دست هام رو به گلوش گرفتم و تا تونستم گردن استخوانی اش رو فشردم . تکونش دادم و با فریاد گفتم :
    - نامزدم کجـــــــاست ؟ من کجـــــــا هستم ؟ سالن مهمونی کجاســــــت ؟
    قدرت تکلمش رو از دست داده بود ... . زمزمه های نامفهومی زیر لب می کرد ، ولی حالا من از مرده هم حرف می کشم .
    گلوش رو گرفتم و محکم به میز کوبیدمش . دست راستم رو مشت کردم و ضربه محکمی به گونه چپش کوبیدم . از شدت مشتم صورتش سرخ شد و آخ بلندی کرد . حالا چشم هاش داشت باز می شد و بهوش می اومد . با فریاد بلندتر گفتم :
    - عوضی حرومزاده جوابم رو بده ، شما چند نفر هستید ؟ سالن مهمونی کجاســــت ؟
    برای اینکه لجم رو در بیاره به خنده افتاد و با لحنی چندش گفت :
    - تو رو آب پز می کنن و می دن دو نفر آشغال تر از خودت بخوره . بدون اینکه بفهمید از خوردن هم نوع خودتون لـ*ـذت می برید .
    گلوش رو با دو دستم فشردم و با تمام عصبانیت داد زدم :
    - بـــــــرو به جهــــــــنم عـــــــوضی .
    پوست صورتش کبود شده بود . به سرفه افتاد . داشت خفه می شد . نگاهم رو به ارّه برقی ای که با صداش حضورش رو اعلام می کرد انداختم . با سرعت به سمت چوب رفتم . اون رو برداشتم و به طرفی پرت کردم . ارّه رو از روی زمین برداشتم و دوباره به طرف مرد رفتم .
    با یه دستم مثل پر قو به زمین پرتابش کردم و کنارش نشستم . تمام قدرت بدنش رو ازش گرفته بودم . حالا دیگه جای هردومون با هم عوض شده بود . با لحنی بی رحمانه گفتم :
    - حالا من شدم عزرائیل جونت .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    دست چپش رو روی زمین چسبوندنم و زانوی پای راستم رو کمی پایین تر از مچ دستش گذاشتم . تیغه ارّه رو بدون هیچ انصافی روی انگشت های دستش کشیدم . از وحشت به خودش پیچید و فریاد بلندی زد . انگشت هاش یکی یکی نصفه و کامل ، از دستش جدا شد و خون سرخ رنگ و غلیظ فواره بیرون زد . طوری که انگار از شلنگ آب بیرون می پاشید .
    آن چنان نعره می کشید که حنجره اش داشت پاره می شد . التماس می کرد تا دست از سرش بر دارم . به گریه افتاد و با زاری و خفت گفت :
    - خـــــــواهش می کــــــنم ... . ولــــــم کن ... ، من بی تقصیرم ... .
    زانوی پام رو کمی پایین تر از مچ دستش گذاشتم و بدون هیچ حرفی تیغه رو به دستش فشردم . کمی سخت بود ، اما تیغه ارّه هم جنس خوبی بود . چیزی نگذشت که با صدای لزج و چندش آور ، یه تکه دیگه از دستش کنده شد . باز هم فریاد زد و با التماس نعره کشید :
    - نـــــــــــــه ، دیگه تمومش کن ... .
    بدون هیچ رحمی خیره به چشم هاش شدم و گفتم :
    - جوابم رو بده ، سالن مهمونی کجاست ؟ نامزدم کجاست ؟
    نفس های بریده اش داشت قطع می شد . لب هاش خشک شده بود و رنگ صورتش مثل گچ سفید شده بود . خون زیادی ازش رفته بود و من هم فعلاً قصد رهایی اش رو نداشتم . یقه اش رو گرفتم و محکم تکانش دادم . با صدای خش دار و گرفته و پر از خشمم گفتم :
    - زود باش حرف بزن عوضی وگرنه بد تر از این زجر می کشی . زوووود باش ... .
    - راه خروج از اتاق که بیرون رفتی سمت راست ، ته راه رو ، سمت راست ، یه دستشویی هست ، پشت در یه دگمه هست که به صورت آسانسور به پایین می ری .
    قدرت تکلمش رو با هر کلمه از دست می داد . دیگه نای حرف زدن براش نمونده بود . کمی مکث کردم و با پته پته گفتم :
    - نامزدم ... ، آیدا کجاست ... ؟
    - نمی دونم .
    - بهت می گم کجــــــــاست ، می دونم که همه تون خبر دارید .
    به سرفه افتاد . صدای بی حال و ناتوانش رو بالا برد و گفت :
    - از زن هـ*ـر*زه ات خبر ندارم ... .
    خشم در تموم وجودم فوران کرد و مشت محکمی به گونه اش کوبیدم . طوری که پلک هاش روی هم رفت و چیزی نمونده بود به درک واصل بشه . دگمه ارّه رو زدم و خاموشش کردم . اون رو کنار انداختم و از جام بلند شدم .
    باید زودتر از اینجا فرار می کردم . به سمت میز رفتم و یه چیزی که راحت باشه برداشتم . اینجا همه چیز بود ، اما تیغه های تیز و تمیز چاقوی نه چندان بزرگی بهم چشمک می زد . با احتیاط دسته اش رو برداشتم و طوری که به خودم صدمه نزنم در دست راستم گرفتم . در اتاق رو خیلی آروم باز کردم . دزدکی به بیرون سرک کشیدم . عجیب بود که هنوز کسی به سراغم نیومده بود . باید تا الان بی خبری از من به گوش خفاش شب رسیده باشه ... .
    در همین حین که به فکر فرو رفته بودم که نکنه این آشغال داشت گولم می زد ؟ صدای چندش آور مردک ذلیل توجه ام رو جلب کرد . در لحظات آخر عمرش دست از این خنده حال به هم زنش بر نمی داشت . با لحنی که می خواست ضربه آخر روحی رو بهم بزنه قهقهه زد و گفت :
    - توی ... ، احمق ... ، فکر کردی ... ، می تونی از دستشون ... ، نجات پیدا کنی ؟
    نگاهم رفته رفته به سمتش رفت و با حیرت بهش زل زدم . به سقف خیره شده بود و تیک عصبی بر می داشت . به طرفش رفتم و بالای سرش ایستادم . خط نگاهش به همون نقطه دوخته شده بود . با همون لحنش ادامه داد:
    - اون ها ... ، تو رو ... ، زنده زنده کباب می کنن و ... ، به خورد اون مهمون های ... ، حرومزاده می دن ... . شاید ... ، این کار رو با من هم ... ، می کردن .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    و طوری قهقهه اش بلند شد که انگار دنیا به تمسخرم افتاده بود . داشت می مرد ... ، اما هنوز فرصت زنده بودن رو داشت . شاید کمتر از یک دقیقه ... .
    داشت جون می کند ، اما دوست نداشتم این آشغال اینطوری بمیره . باید بیشتر از این تاوان اون کثافت بازی هاش رو می داد .
    ارّه برقی رو از روی زمین برداشتم و دگمه اش رو زدم . نگاه مبهوت و چشمان گردش به سمت صورتم اومد . از طرز خیره شدنش فهمیده بود چه کله خراب تر از خودش هستم .
    این دفعه نوبت من بود که یه دونه از اون نیشخند های پیروزمندانه از نوع خودش رو نثارش کنم .
    کنارش نشستم و چاقو رو محکم به کتفش کوبیدم . طوری که نفسش بند اومد و یه هوم عمیق کرد . دهانش گرد شد و با وحشت بهم خیره شد . با لحنی که تموم عقده هام رو می خواستم روی این عوضی و بعد از اون روی بقیه شون خالی کنم گفتم :
    - بهتره قبل از مردنت یک ذره طعم جهنم رو توی این دنیا بکشی .
    و تیغه ارّه رو روی سمت چپ گردنش گذاشتم و با تموم قدرت فشردم . اونقدری که انگار داشتم یه تنه درخت رو قطع می کردم . خون بیرون می زد و به سر و صورتم می پاشید . پلک های مردک روی هم نمی رفت و نای داد زدن نداشت . و منم لحظه به لحظه از بریده شدن گردنش لـ*ـذت می بردم .
    انگار که مسبب اصلی این کثافت بازی رو داشتم به جهنم می فرستادم .
    تیغه ارّه در نصفه گردنش گیر کرد . اما هنوز دست بردار نبودم . انگار حس می کردم دوباره سر از بدنش بیرون می آد و زنده می شه . برای همین با دو دستم مو هاش رو گرفتم و با چند حرکت سر نیمه قطع شده اش رو کندم . بعد از اون با تمام خشم به دیوار رو به روم کوبیدم که کمی له و لورده شد . استخوان های سر و گردنش بیرون زده بود ، ولی تمام اعضای بدنش با وجود خون سرخ رنگ شده بود . گوشت تکته تکته اش روی زمین ریخت و این جسد آش و لاش بدون سر موند .
    چاقو رو برداشتم و از جام بلند شدم . با پشت دستم به صورتم کشیدم و خون روی لب هام رو پاک کردم . نفس عمیقی کشیدم و دروغ نگنم ، کمی در شوک بودم . نمی دونم به خاطر بلاهایی که سرم آورده بودن روحیه ام اینطور شده بود یا نفرتی که ازشون داشتم . اما اینکار و انجام دادم و حتی فکر نمی کردم روزی برسه انقدر وحشیانه یک نفر رو به قتل برسونم .
    به سمت در رفتم و با احتیاط از اتاق خارج شدم . هنوز هم کسی سراغم نیومده بود . اینجا مثل اون زیر زمین شش اتاق وجود داشت که در همه شون بسته بود . البته فکر کنم اتاق آخری همون دستشویی بود . وقتی بهش رسیدم . در نیمه باز رو هل دادم .
    درسته ، یه دستشویی کوچک و کثیف بود . البته نه شیر داشت نه آفتابه ای بود . که به نظر می اومد هرکسی وارد این می شد از انجام کار ضروری اش صرف نظر می کرد .
    وارد دستشویی شدم و در رو بستم . پشت این در یه کلید با درپوش مخفی بود . درپوش رو بالا زدم و دگمه اش رو فشردم . یک مرتبه تکان محکمی خورد و حس کردم به پایین رفت ... . در همین چند لحظه فکر کردم دوباره با چی رو به رو می شم . ولی هر چی جلودارم بشه تا اخرین نفس می جنگم . اونقدر می کشم تا یا نجات پیدا کنم ، یا بمیرم . این تنها شانسم برای نجات یافتنه .
    دستشویی توقف کرد و ثابت موند . فکر می کنم به پایین رسیدم . چاقو رو به حالت هجومی در دست راستم گرفتم و دست چپم رو به سمت در بردم . خیلی آروم و با احتیاط بازش کردم . بند بند بدنم به شدت می لرزید . تموم وجودم یخ کرده بود و قلبم داشت از تپش می ایستاد . آب دهانم رو از استرس فرو دادم و در رو بطور کامل باز کردم . خدا رو هزار مرتبه شکر کردم که کسی جلوم سبز نشد . خیلی آروم سرکی بیرون کشیدم . درست اطرافم رو نمی دیدم ، چون جلوم فقط یه دیوار بود . کمی بیشتر که دقت کردم صدای شُر شُر آب به گوشم خورد . فکر می کنم کسی داشت دست هاش رو می شست ، چون زیر لب زمزمه می کرد و آوازی با صدای خش دار و انکرالاصواتش می خوند .
    سعی می کردم خودم رو آروم کنم ، ولی نفس هام تند می شد و دل توی دلم نبود . فکر نمی کنم یکی از اون عوضی ها باشه ، چون با دقت که همه جا رو دید زدم متوجه شدم همون دستشویی بود که اون یارو رو توش خفه کردن . فکر می کنم وقتی روی زمین کشوندنش اون رو به اینجایی که هستم آوردن و به بالا بردنش .
    نفس عمیق و سختی کشیدم و با احتیاط قدم برداشتم . وقتی از دستشویی بیرون اومدم صدای آب قطع شد . نگاهم به یه مرد مسن چاق با مو های تاس و کت وشلوار مشکی افتاد . شیر رو بست و همینطور به آواز نامفهومش ادامه داد . از کنار دستشویی یه چیزی شبیه به ماسک برداشت و برگشت .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    وقتی روش رو برگردوند با حیرت و چشمان گرد بهم خیره شد . نفس هردومون در سـ*ـینه حبس شد ، اما من بلافاصله چاقو رو پشتم پنهان کردم . نگاهی به سر تا پام انداخت . با تعجب و لهجه ی شیرازی گفت :
    - چه بلویی سرت اومده کاکو ... ؟
    نگاهم به آینه ی دستشویی افتاد . بعد از این همه حادثه ، تازه فهمیدم چقد سر و صورتم کبود و زخمی شده . وسط پیشانی ام به خاطر اون سقوط به همراه چوب ، کبود و سیاه شده بود . نفسم رو به ترس و لرز بیرون انداختم و گفتم :
    - تو از مهمون ها هستی ؟
    نگاهش رو با بهت به اطراف انداخت و گفت :
    - ها بله ... ، این ریختی که برای خودت راه انداختی به خاطر ای جشنوهه ؟
    با هول و استرس نگاهم رو به اطراف انداختم و به طرف در ورودی دستشویی رفتم . نگاهی به بیرون انداختم . خدا رو شکر از اون آشغال ها این اطراف نبودن . در رو قفل کردم و به سمت مرد برگشتم . چاقو رو کنار یکی از شیر های دستشویی گذاشتم و شیر رو باز کردم . مشتی آب به صورتم زدم و بدون اینکه ببندمش خیره به مرد شدم . وقتی بهش زل زدم دیدم با وحشت به چاقو نگاه می کرد . با استرس و سرعتی که انگار یه ببر خشمگین دنبالم کرده بود گفتم :
    - گوش کن ... .
    با ترس اشاره به چاقو کرد و گفت :
    - ای چیچیه ... ؟ بروی چی چی دستت بود ؟
    نگاهش از چاقو برداشته نمی شد . شانه هاش رو گرفتم و با شدت تکانش دادم . به خودش اومد و با حیرت بهم خیره شد . گفتم :
    - گوش کن چی می گم . لازم نیست بترسی ... . من بهت صدمه ای نمی زنم ... . ببین ، چاقو رو کنار گذاشتم . فقط ازت می خوام کمکم کنی .
    به پته پته افتاد و با لکنت گفت :
    - چی ... ؟ چه کمکی ؟ من نمی فهمم چی چی می گی .
    - گوش کن ، این مهمونی اون چیزی که فکر می کنی نیست . چند نفر پشت این ماجرا هستن که به صورت مخفیانه مهمون ها رو سر به نیست می کنن . اون ها رو می کشن و ازشون هر استفاده ای بخوان می کنن .
    از تک تک کلمه هام داشت دیوونه می شد . با سردگمی گفت :
    - من بازم نمی فهمم چی چی می گی ، منظورت چیه ؟
    دست هام رو از هم باز کردم و چند بار به بالا و پایین پرتاب کردم . با لحنی محکم ادامه دادم :
    - اون یارو رو که بهش چاقو و دارت پرتاب می کردن رو دیدی ؟
    - ها بله .
    - اون من بودم ، به زور اون بلا رو سرم آورده بودن ، نامزدم رو گروگان گرفته بودن و تهدیدم کرده بودن به اون کار راضی باشم .
    - ولی اون یارو موافق بود .
    با عصبانیت صدام رو کمی بالا بردم ، اما با احتیاط ادامه دادم :
    - می گم راضی نبــــــودم . من رو مجبور کرده بودن .
    - اگه راضی نبودی بروی چی چی نگفتی ؟ فقط دست و سرت رو تکون می دادی ؟
    - نفهمیدی به سرم ماسک زده بودن ؟ توی دهنم یه چیزی گذاشته بودن .
    یه قدم عقب رفت و با تردید و ترس و لرز گفت :
    - اصلاً ، از کجو معلوم تو همون یارو هستی ؟ نکنه داری مسخره بازی در میاری ای جشنو ره به هم بزنی؟
    با بی تفاوتی به راه افتاد و می خواست از کنارم رد بشه . در همین حین ادامه داد :
    - ولوم بکن عامو ها همه دارن تو ای جشن خوش می گذرونن . تازه او یارو گفت حال او مرده خوبه .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    با زرنگی دستم رو جلوش گرفتم و مانع ادامه راهش شدم . به چشم هام خیره شد و ابرو هاش رو در هم کرد . با تعجب گفت :
    - حاجی بروی چی چی همچین می کنی ؟ بذار برم ... .
    باید بهش ثابت کنم که خودم هستم ، حق داشت این حرف ها رو بزنه ، چون بدون هیچ مقدمه ای خیلی سریع رفتم سر اصل مطلب . ثابت کردنش هم هیچ کاری نداشت . دگمه های پیرهن سفید و خونین و کثیفم رو باز کردم . روی زخمم هنوز بانداژ بود وکمی ازش خون اومده بود . بانداژ رو که باز کردم تازه متوجه شدم دو تا بخیه خورده بود . با دیدنش درد به وجودم تزریق شد و نفسم تند شد .
    نگاهم رو به مردک خپل انداختم . زبونم رو به لب هام کشیدم و با بی حالی گفتم :
    - حالا ... ، باور می کنی ... ؟
    چشم هاش گرد شده بود و به زخمم زل زده بود . دهانش از حیرت باز مونده بود و با وحشت گفت :
    - داره ازت خون می ره ... . کی این کارو ره باهات کرده ؟
    از عصبانیت سرم رو تکان دادم و با حرص جواب دادم :
    - گفتم که چه بلایی سرم اومده .
    به سمتم اومد و انگشت هاش رو روی زخمم کشید . آب دهانش رو از ترس فرو داد و گفت :
    - من بهش گفتم این کارو خطرناکه ، گوش نداد که نداد ... .
    با دست چپم شانه راستش رو گرفتم و نگاهش رو به چشم هام انداختم . مکث کوتاه و عمیقی کردم و با صدای محکم ، اما آروم گفتم :
    - کمکم کن ... ، باید همه رو خبر کنیم .
    امواج نگاه حیرت زده اش نشون می داد که حالا حرف هام رو قبول کرده بود . لب هاش رو در هم کشید و ابرو هاش رو تا می تونست خم می کرد . حالا دیگه خودش رو یه مأمور نجات می دونست و گفت :
    - الان می رم کمک بیارم .
    شانه اش رو فشردم و سر جاش نگهش داشتم . با هشدار گفتم :
    - نـــــــه . معلوم نیست اون بیرون چند نفر دستشون تو دست همه . به هیچکس نمی شه اعتماد کرد . اول از همه باید از مهمان دار ها و خدمتکار ها و اون یارو خفاش شب دوری کنی .
    - خفاش شب ؟
    - آره ، همونی که این بلا رو سرم آورد .
    - عاها اون مرتیکه قالتاق ، چه اسم مسخره ای ، آخرشم اون ساعت رو یه هیچکی نداد .
    - فکر می کنم اون سردسته شونه .
    نگاهش رو به پشت سرم انداخت و گفت :
    - خب ... ، حالو باید چکار کنیم ؟
    - باید یه راه تماس با پلیس پیدا کنیم . موبایل داری ؟
    - آره تو جیبومه .
    دست لرزون از اضطرابش رو به جیبش فرو برد و یه گوشی مدل قدیمی به طرفم گرفت . با استرس از اون بدتر گوشی رو گرفتم و دگمه هاش رو فشردم . اما وقتی شماره رو گرفتم هیچ تماسی برقرار نمی شد . دوباره شماره صد و ده رو گرفتم و تماس رو وصل کردم . هیچ فایده ای نداشت و حتی یک بوق هم نمی خورد .
    به سمتش گرفتم و با کلافگی گفتم :
    - کار نمی کنه .
    از دستم گرفت و گفت :
    - عجیبه ، باید شماره پلیس رو بیگیره .
    - ولی حالا که اینطور نیست ، معلوم نیست از چی استفاده می کنن .
    - خب ... ، با این حساب ... ، این ها فکر همه جاش رو کردن .
    - آره ... . معلوم نیست بیرون از این دستشویی چه خبره .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    در همین حین صدای تق تق در و فریاد یه مرد عصبانی بلند شد که گفت :
    - آهــــــای ... ، کسی در رو از پشت قفل کرده ؟ یکی بازش کنه دارم می ترکم .
    تا این صدا رو شنیدم دلم یک مرتبه ریخت . برگشتم و با صدای آروم و خفه و با سرعت گفتم :
    - اون بیرون چه خبره ؟ چه جشنیه ؟
    - جشنه ... ، نفهمیدم اسمش چی چی بود ، از اینا که ماسک می ذارن .
    نقاب در دستش رو بالا آورد و با انیشخند ادامه داد :
    - همه ماسک های عجیب غریب زدن به صورتشون .
    صدای فریاد مرد و کوبیدن مشت هاش بیشتر شد :
    - " آهای لعنتی در رو باز کن ... . "
    فرصتی نمونده بود ، باید زودتر دست به کار می شدم . ماشک رو از دستش گرفتم و گفتم :
    - گوش کن ، این رو بده به من . بعدش هم کاری که گفتم رو بکن ، از همه شون فاصله بگیر و حتما از اینجا خارج بشو .
    - ولی فکر نکنم بشه .
    - برای چی ؟
    - چون در ساختمون رو تا آخر مهمونی بستن اجازه خروج نمی دن .
    خدایا .. ، این دیگه چه وضعشه .. .مرد خشمگین پشت دستشویی هم دست بردار نبود ... .
    - " لعنتی بهت می گم در رو باز کن "
    با پته پته و سرعت ادامه دادم :
    - خیله خب . وقتی از اینجا بیرون رفتی ، هر کسی رو که می شناسی و بهش اعتماد داری از این موضوع خبر دارش کن و بگو بعد از بالماسکه ار مهمونی بیرون بره ، راستی ازت یه کاری می خوام انجام بدی . من یه نامزد دارم ، یه دختر جوون بیست و چهارساله هست که مانتوی زرشکی پوشیده و آرایش غلیظی داره . لباسش تا اونجایی که دیدم با بقیه مهمون ها متفاوته ، اسمش آیدا هست ، بهش بگو از اینجا بیرون بره و حرف های اون یارو خفاش شبه رو گوش نده .
    مرد بیرون از دستشویی با عصبانیت داد زد:
    - " الان می رم به یکی از خدمتکار ها خبر می دم ببینم داخل این لعنتی چه غلطی می کنی . "
    بی اختیار برگشتم و فریاد زدم :
    - نــــــه ، صبر کن الان می آم .
    دوباره به مرد رو به روم خیره شدم و با سرعت بیشتر گفتم :
    - کتت رو در بیار و بهم بده .
    هم زمان با بیرون آوردن کت از تنش گفت :
    - کت من ؟ اندازت نیست کاکو .
    - نگران این نباش . حرف هایی که بهت زدم یادت نره . مراقب باش خودت رو لو ندی .
    کت مشکی رنگش رو بهم داد و تنم کردم . حد اقل یک سایز ازم بزرگ تر بود . با این حساب چه بهتر ، در این جشن کمتر بهم شک می کردن . ماسک رو به صورتم زدم و گفتم :
    - خیله خب برو در رو باز کن و از دستشویی خارج بشو .
    - تو چکار می کنی ؟
    - من کمی بعد به دنبالت می آم و می رم دنبال نامزدم .
    از کنارم رد شد . چند قدم ازم دور نشده بود که ایستاد و برگشت . گفت :
    - چاقو ... ، یادت نره برش داری .
    نگاهم که بهش افتاد فهمیدم چه چیز مهمی رو فراموش کردم . اون رو برداشتم محکم در دست راستم نگه داشتم . لبخندی زدم و گفتم :
    - ممنون که بهم اطمینان کردی .
    مرد بیرون از دستشویی دیگه امان نداشت . با مشت هاش محکم به در کوبید و گفت :
    - لعنتی باز کن وگرنه اینجا رو روی سرت خراب می کنم .
    با سرعت وارد یکی از دستشویی ها شدم و در رو بستم . کمی بعد صدای داد و بیداد همون مردک بیرون از دستشویی بلند شد . طوری فریاد زد که چهار ستون دستشویی به لرزه افتاد .
    - " داخل این لعنتی چه غلطی می کردی ... ؟ "
    اما از طرف اون مرد شیرازی هیچ جوابی نشنید . ماسک رو به صورتم زدم ، با دست چپم دستگیره در رو محکم گرفتم تا وارد این یکی نشه . صدای قدم هاش به من نزدیک شد و وقتی مشتش رو به در کوبید با غر غر گفت :
    - " اه ... ، این برای چی بسته هست ؟ "

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    و پس از اون وارد یکی دیگه شد . کمی بعد بدون هیچ صدایی از دستشویی بیرون اومدم و به طرف در خروجی رفتم . نفس در سـ*ـینه ام حبس شده بود و عرق تموم صورتم رو خیس کرده بود . تیغه چاقو رو به داخل آستینم فرو بردم و با سرعت از این مکان لعنتی خارج شدم .
    وقتی از دستشویی بیرون اومدم هیچکدوم از مهمون ها یا کسانی که باهام این کار وحشیانه رو کرده بودن رو نمی دیدم . حد اقل از پشت این نقاب چهره اشون برام مشخص نبود .
    اما اینجا هیاهویی بود . چراغ ها خاموش بودن و با رقـ*ـص نور فضای دلهره آوری ایجاد شده بود . تموم مهمون ها لباس های عجیب و غریب ترسناک به تن کرده بودن . به احتمال زیاد خدمتکار ها این لباس های مضحک رو بهشون داده بود . همه ماسک به صورت زده بودن و این یه امتیاز برای من بود . موسیقی ترنس و تکنو گوش آدم رو پاره می کرد و صدا به صدا نمی رسید . همه مشغول رقـ*ـص و خوشـی‌ و نوش بودن . رفتار اکثر مهمون ها نشون می داد گیج و مـسـ*ـت بودن و از دنیای توهم آمیز خودشون لـ*ـذت می بردن .
    اما در میان این محشر من به دنبال یک نفر بودم ... . " آیدا . " باید هر طور شده زود تر پیداش کنم ... . ولی در میان این ازدحام مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاه بود . خدایا اون کجاست ... ، چطور پیداش کنم . اون هم با این قیافه های عجیب غریب . نکنه دیونگی کرده باشه از اون زهرماری ها خورده باشه ... . دل توی دلم نیست ، دست و پام به لرزه افتاده . ولی باید خودم رو جمع و جور کنم .
    با وجود این ماسک مسخره نفسم تنگ شده و دارم حالت تهوع می گیرم . ولی باید این ها رو کنار بگذارم و روی پیدا کردن آیدا تمرکز کنم . با تمام دقت یکی یکی از مهمون هایی که شبیه آیدا بودن رو بررسی کردم . حتی به آرومی صداش می زدم ، ولی هیچکدوم جواب نمی دادن .
    در طبقه بالا که پیداش نکردم ، تصمیم گرفتم به پایین برم . شاید شانس پیدا کردنش بیشتر باشه . با سرعت از پله ها پایین رفتم و به طبقه پایین رسیدم . اما چند پله به پایین نرسیده بودم که از تعجب دو شاخ به اندازه گوزن از سرم سبز شد .
    خدایا این دیگه چه وضعشه ... ، تموم مهمون ها رو در ساختمون جمع کردن و مثل بالا همین وضعیت رو دارن . نور سبزی که روی مهمون ها می افتاد دید رو سخت تر می کرد و برای پیدا کردن آیدا فکر کنم چند ساعتی طول می کشید . اما از همینجا شانسم رو امتحان کردم و به دوباره به جست و جو افتادم . خیلی آروم به مهمون ها نزدیک می شدم و در گوششون آیدا رو صدا می زدم ، مشخصاتش رو می دادم و فقط یه جواب ازشون می شنیدم . اون هم سر تکان داده و " نه " بود .
    لعنت بر شیطون ، این چه وضعیه ... . میون انبوهی از مهمون ها قرار گرفتم و با ناچاری دور خودم می چرخیم . تا می تونم نگاهم رو به همه جا می اندازم ، اما انگار آب شده رفته توی زمین . از اون عجیب تر خفاش شب و خدمتکار هایی که دنبالم بودن هست و حتی از یکی شون هم خبری نیست .
    اما ... ، اما یه جای کار می لنگه ... . مگه ... ، مگه قرار نبود در این ساعت به مهمون ها شام بدن ... ؟ پس این جشن برای چیه ... ؟ یه کاسه ای زیر نیم کاسه بود . خدایا گیج شدم ... ، نگاهم رو که به در انداختم دیدم راه خروج از اینجا هم محال بود . هیچ راهی برای بیرون رفتن وجود نداشت .
    در همین حین صدای یه مرد آشنا از پشت سرم افکارم رو به هم ریخت . با شنیدنش مو به تن سیخ شد و سر جام ایستادم . دسته چاقو رو محکم در دستم گرفتم و برای دفاع از خودم آماده شدم .
    برگشتم و با وحشت به چشم هاش خیره شدم . دوباره همون خدمتکاری که اول مهمونی راهنمایی مون کرده بود . یه ماسک دلقک از پیشانی تا بینی اش رو پوشونده بود و با سینی پر از گیلاس در دستش پشت سرم ایستاده بود .
    عجیب بود که هر وقتی هم بهم بر می خورد بهم نوشیدنی تعارف می کرد . سرم رو به نشونه مخالفت تکون دادم و نگاهم رو به طرفی انداختم . حس می کردم بهم برق وارد شده بود و سر جام خشکم زده بود . بدون هیچ رفتار مشکوکی از کنارم رد شد و به بقیه مهمون ها تعارف کرد .
    عقب عقب قدم برداشتم و تا می تونستم ازش فاصله گرفتم . در همین حین نگاهم رو به طرفی انداختم تا اون مرد در دستشویی یا آشنای دیگه ای رو پیدا کنم . خدایا حتی معلوم نبود صابر و دوست دخترش هم کجا هستن . شاید در کنار خودم و میون این همه مهمون بودن . اما پیدا کردن این ها هم محال بود . بعد از کمی جست و جو با خوش شانسی تونستم مرد در دستشویی رو پیدا کنم . خدا رو شکر ماسکی به صورتش نزده بود و این پیدا کردنش رو راحت تر می کرد . رنگ سفید پیرهنش هم توجه آدم رو راحت تر جلب می کرد . مهمون ها رو کنار زدم و به سمت بار رفتم . رو به روی پیشخوان ایستاده بود و داشت نوشیدنی می خورد . احمق دیوانه ، مگه بهت نگفته بودم مراقب باش ... ؟ وقتی بهش رسیدم سمت چپش ایستادم و خودم رو بهش نزدیک کردم ، اما بهش خیره نشدم . سرم رو نزدیک گوشش بردم و گفتم :
    - تونستی کاری بکنی ... ؟
    یک مرتبه جا خورد و گیلاس رو روی پیشخوان گذاشت . سرش رو با هول به اطراف چرخوند و گفت :
    - چی ... ؟
    - برنگرد . آروم باش خودت رو لو نده .
    - تو دیگه کی هستی ... ؟ چی چی می گی ؟
    دندون هام رو از حرص به هم فشردم و نفسم رو در سـ*ـینه ام نگهداشتم . با عصبانیت گفتم :
    - من همونیم که تو دستشویی بودم ... .

آخرین ویرایش:

mahyar.tofighi

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    97
    امتیاز واکنش
    1,513
    ابرو هاش رو بالا انداخت و گفت :
    - عاهـــــا یادوم اومد ، آخه ای ماسکوره که به صورتت زدی نفهمیدم کی هستی .
    - تونستی نامزدم رو پیدا کنی یا نه ؟ راه خروجی پیدا کردی ؟ به کسی چیزی گفتی؟
    آب دهانش رو فرو داد و نگاهش رو به اطراف انداخت . با پته پته گفت :
    - راستــــش ، تقریباً نه ، ولی دارم روش کار می کنم .
    - خدایا ، پس اینهمه مدت داشتی چکار می کردی ؟
    شانه هاش رو بالا انداخت و با صدای کمی بلند گفت :
    - خب چجوری توی این تاریکی میون این همه جمعیت نامزدت رو پیدا کنم ... . تازشم ، من تنها اومدم کسی رو با خودم نیاوردم که بشناسمش ... . البته با یه خانواده آشنا شدم که فکر می کنم بشه بهشون اعتماد کرد .
    - کجا هستن ؟
    با سرش به سمت راست اشاره کرد و گفت :
    - اوناهاشون .
    یه مرد با زن مسن با دو تا بچه کوچکش در یه گوشه مشغول تماشای مهمون ها با لباس و ماسک عجیب غریبشون بودن . اون ها هم نقاب به صورتشون داشتن اما رفتارشون عادی بود . زبونم رو به لب هام کشیدم و گفتم :
    - خیله خب ... ، بگو مراقب خودشون و بچه هاشون باشن ، معلوم نیست ازشون استفاده کنن یا نه .
    با حیرت گفت :
    - استفاده ؟ استفاده چی چی ؟
    - معلوم نیست ، ممکنه هر بلایی سرشون بیارن ... .
    - یا خدا ، ای چه وضعشه دیگه ، اینجو چه خبره ؟
    - به حرفم گوش کن ، هیچ نشونه ای از نامزدم پیدا نکردی ؟
    - گفتم که نه .
    - راه خروج چی ؟ تونستی پیدا کنی ؟
    - تا این قسمت از مهمونی تموم نشه فایده ای نداره .
    مکث سنگینی کردم و گفتم :
    - راستی ... ، قبل از این مهمونی بهتون شام دادن ؟
    - چی ... ؟ نه عامو اگه شام داده بودن که تا حالا رفته بودم .
    - یعنی هنوز وقت شام نرسیده ؟
    - نه عامو بعد از ای جشنوهه .
    راهنمای مهمونی رو به طرفم گرفت و گفت :
    - خودت نگاه بکن ، ساعت دو شب ... .
    راهنما رو از دستش گرفتم و بهش خیره شدم . لیست برنامه ها رو که نگاه کردم دیدم راست می گفت . الان جشن بالماسکه هست ، بعدش هم وقت شام . دو تا برنامه قبلی رو هم که شرکت نداشتم . یعنی تقریبا من دو ساعت گرفتار این مصیبت بودم . البته قبل از این جشن با برنامه قبلی یه چیزی مثل سوپرایز جشن بود . ابرو هام رو در هم کردم گفتم :
    - این سوپرایزی که نوشته چیه ؟
    - این یه برنامه غافلگیریه ، همونی که تو رو آورده بودن و لت و پارت کردن ، از همین چیز ها .
    دوباره به لیست برنامه ها خیره شدم . بعد از ساعت شام برنامه سینما بود و دو تا برنامه بعد از اون یه سوپرایز دیگه بود . خیره به راهنما گفتم :
    - نگفتن سوپرایز بعدی چیه ؟
    - نه ، تا وقتش نرسه چیزی نمی گن .

آخرین ویرایش:
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

برخی موضوعات مشابه

بالا